Ideea jocului este simpla.Un user pune o poza...si spune cate ceva despre ea.Urmatorul user isi va exprima propria opinie despre iamginea respectiva(minim doua randuri)si va spune daca este Hot sau nu.
Poza mea:

Personajul se numeste Yuki Eiri(cine nu stie)si face parte din anime-ul Gravitation.Este romancier si jumatatea solistului Shuichi Shindo.
Hot or Not?
Ar fi Hot daca nu m-as fi saturat sa tot dau de el peste tot *sobbs*.... so... NOT... he's not very expressive here... mai uit la poza si tre' sa ma straduiesc sa vad macar ce contine.... not to mention it's raining inthere and he seems not to notice... not good... daca-i intra apa in ochi?

(nu, pe bune... nu lua in serios chestia cu apa si cu saturatul... chiar e inexpresiva imag asta...)
I have no idea who this is, but I think she fits the search...

Hmm...in legatura cu poza ta.Este HOT.Sa iti spun de ce:mi se pare ca aceasta fata-pisicuta este inocenta dar in acelasi timp sexy.Si tocmai acest lucru o face HOT.
Poza mea:

Yah, she's hot alright... Kawai too... nice body inthere... Luv the 'suit' too... Oooh, really... nu pot sa zic doar hot or not si gata? T_T

again, I don't know who he is, but I like this pic a lot ^^
JavaLeen...trebuie sa argumentezi in mai mult de 2 randuri de ce este HOT sau nu.Si la randul tau sa pui o poza.Cred ca am fost destul de explicita in primul post.Ja Ne.[post unit]JavaLeen...trebuie sa argumentezi in mai mult de 2 randuri de ce este HOT sau nu.Si la randul tau sa pui o poza.Cred ca am fost destul de explicita in primul post.Acum sa comentez poza ta

ai atitudinea tipului il face sa fie HOT,zambetul este dragut,de imbracaminte ce sa iti mai spun..ai ales o poza de nota 10!

Off topic: l_y_e , sa stii ca ai argumentat doar intr-un rand de ce e hot sau nu, restul i-ai explicat la JavaLeen ca trebuie sa argumentezi in doua randuri >.> .
On topic: Not, nu e deloc hot. este incruntat, nu zambeste, deci foarte not. Are o culoare oribila a parului, mana parca nu i-ar face parte din trup, si e imbracat intr-o culoare oribila, adica maro. Pe langa asta locatia este foarte prost aleasa.
picture...
Nu mi se pare poza ta nush cat de Hot..... hmmmm..... oricum destul de dragut...... sau .....ii asa si asa nici prea Hot da nici deloc....
Acuma poza mea:

White angel
Poza ta...este destul de cumintica...dar Hot.Are un zambet foarte dulce si inocent dar faptul ca isi lasa jumatate din trup la vedere(chiar daca isi acopera sanii)o face sa fie sexy.So,verdictul meu este HOT.
Poza mea:

wohooo very hot!! oare unde i-o fi bluza?

trebuie sa aiba grija sa nu i se intample la pantaloni la fel cum i s-a intampat la... bluza sa invizibila
Next:

Baiatul din poza arata...atractiv ^^` frumusetea si chipul lui nepasator il face ...fermecator...insa nu destul de Hot...

My opinion about my pic..
well... pozitia in care sta si hainele absente il fac destul de hot...