Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Hot or Not?
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Hmm.... pretty nice, but verry unhot. De fapt, mi se pare ca e ( putin ) cam scarry...

srry dar nu mi se poare hot ci mai de graba trist.ochii lui albastri par asa de chinuiti si de suparati inkat...
poza mea:
stiu poza si sincer nu m-i se pare hot pt ca nu se vede niciun pic din fata sin in afara de muschi si haine mulate nu au altceva...ma abtin sa spun ca m-i se par gay ( lol poza e dintr-o revista yaoi 4 ) acestea fiind spuse nu va ganditi ca am ceva q baietii gay nu am nimic cu nimeni nici rasista nu sunt 21 totusi ce ma deranjeaza cel mai mult e ca nu l-i se vad fetele...totusi daca ma gandesc mai bn le da o aura de mister..acum nici eu nu mai stiu anyway e undeva intre ca sa nu supar pe nimeni...a citit cineva pan la capat?...

mda deci asta e personajul meu preferat si pun pariu ca n-o sa-i placa nimanui, ca de obicei..m-am obisnuit4
kusuriuri din mononoke ( o capodopera dpmedv ( din pct meu de vedere ))
http://s166.photobucket.com/albums/u102/...olt323.gif

PS:apropo dpmdv ca sa fie hot nu trebuie neaparat sa fie dezbracat ...( daca personajului meu i se vde putin din piept e pt ca a fost cea mai reusita poza/desen pe care l-am/am gasit/o...daca va intereseaza puteti sa mai cautati si sa vedeti ca nu mint ..ma rog acum depinde de........am scris deja prea mult..v-ati plictisit...ma bucur...obor...
eh...cred ca mai bine lasam sa puna un post o fata , dar acum....haide ca postez eu .
Nu mi se pare deloc hot , nu-mi place cum e desenat ( cred ca si eu desenam mai frumos ) , personajul ma dezgusta destul de mult , si nu e de loc hot...
http://image014.mylivepage.com/chunk14/2...e%2001.jpg
...>.> , nu am avut alta imagine la dispozitie decat asta...
.....destul de hot....farumio care ii aici langa mine aproba ca ii hot....deco in concluzie HOT

Kinda ... mda ... e hot 001_302
Cum am mai zis ... 1. pozitia ... 2. hainele 21

Me now 39

Hot? 17
Din punctul meu de vedere, tot ce s-a pus inainte este hot. Acum sa va pun si eu o poza :

A mea cum e ? :35:
OHO, are ceva ceva baiatu' asta21 E sweet => e hotSmile
umm....destul de nice, imi place... in concluzie HOT

next:

pariez pe atitudine 4
Ei bine...pot sa spun ca este HOT.Datorita privirii si atitudinii pe care o are.Da...chiar pot sa spun ca este destul de HOT.
My pic:
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
URL de referinta