Animezup - forum manga si anime

Full Version: Va place semnatura mea?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Va place semnatura mea?
E semnatura oficiala Animezup 4
Updateaza singura numarul de membrii, de thread-uri si posturi si cel mai nou membru 16
Am modificat-o putin acum, sa fie mai in ton cu sarbatorile de iarna!
Cu riscul de a spama......
Dap, mie imi place de semnatura ta... Sincer, nu m-ar fi deranjat daca era cu albastru in loc de portocaliu, dar e foarte simpatica oricum.... Si acum, cu ... trebusoarele alea mici care aduc a Craciun, e si mai simpatica.

Hugs!5>:D<
[وأو]! توقيع [بوتفول] جدّا! أنا أحبّ هو! أنا أحبّ [أوتومتيكلي] توقيع!

Traducere:

Este o semnatura foarte frumoasa. Imi plac semnaturile automate!

Limba in care am scris e Araba smile

Si ca sa impacam pe toti traduc si in japoneza:

[およびまたは]! 署名[[bwtfwl]]非常に! Iつは愛されて彼である! Iつは愛された[[「awtwmtykly]]署名である!

Dar secretul de unde am invatat araba si japoneza peste noapte nu il spun Smile
da, da, e draguta... simplista dar draguta... imi place coronitza...

Jasmine, s-au inventat programe care sa traduca in diverse limbi anumite cuv/expresii... nu e chiar asa de greu de ghicit, si nu e neaparata nevoie sa te porti de parca ai gasit tu sg toate bilele dragonului si te temi ca ti le luam...
Multumesc tuturor pentru aprecieri ^^
@JavaLeen: Trebuie sa fie putin mai simplista 001_tongue Pentru ca e o semnatura generata cu un script php si nu pot sa fac chiar ceva plin de GFX cu orice fel de font si o gramada de efecte Sad
Ya, ya... nici n-am comentat la adresa acestui fapt... am zis doar ca e draguta, nu? Oricum, are multe spatii care sa se updateze automat... ce vazusem eu si era mai putin simplist avea cred ca vreo doua categorii: nr de membri si nr de thread-uri, parca... *rubs chin* it was long ago... I don't remember right...
Ok...deci imi place foarte mult semnatura ta 71 Nu prea inteleg cum de este posibil sa updateze singura numarul de membrii, de thread-uri si posturi si cel mai nou membru, da in fine 21 Mie imi place si gata 21
E chiar mijto semnatura,cred k are la baza o teorie a lui Einstein cu ajutorul careia se updateaza singura24 , Mie imi place mult ,as vrea si eu una Sad(
Reference URL's