Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Perfect Girl Evolution
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.

Kyouhei, Ranmaru, Takenaga si Yukinojou sunt patru tineri frumosi ce locuiesc cu chirie intr-o casa imensa. Intr-una din zile, propietara casei, pe care ei o numesc "Auntie", "Matusica", le cere o favoare: sa o transforme pe Sunako, ce urmeaza sa locuiasca cu ei, intr-o respectabila domnisoara. Ea cade de acord sa ii lase sa locuiasca pe gratis in casa daca reusesc, dar daca esueaza le va tripla chiria.

Personaje:

Sunako Nakahara : http://static.flickr.com/124/320947854_0205d835d0_m.jpg
Kyohei Takano : http://static.flickr.com/132/320947852_381a979905_m.jpg
Takenaga Oda : http://darren.wiinix.com/screencap/nades..._06_06.jpg
Ranmaru Morii : http://darren.wiinix.com/screencap/nades..._14_14.jpg
Yuki Toyama : http://darren.wiinix.com/screencap/nades..._22_05.jpg
Noi Kasahara : http://darren.wiinix.com/screencap/nades..._17_02.jpg

1.Ce parere aveti despre acest anime?
2.Care dintre cei 4 baieti ati alege?
3.Ce parere aveti despre Sunako?Dar despre Noi?

Puteti descarca acest anime si de pe Extra Animezup dand aici.
Humm... sa vedem...

1. Luv it! ^^ It's just... adorable... I was so sick of classic romance... this is new, and fun, and spooky... si rad cu gura pana la urechi indiferent a cata oara e cand vad cate un episod...
2. Humm... cred ca pe Takenaga... but he's one of the bright people, so I'm not sure 71
2. Sunako... mare pacat ca zgarie cu unghia pe o singura rana tot timpul... in rest... wow, she's some figure... luv her natzy and grim looks... she's so fun in chibi-looks, and definitely fun when around gross things...
Noi... well, Noi e o figura... well, I don't like her as much as I like Sunako-chan... she's kind'a common, except for belonging to the bright people that is... Imi place ca are o inima buna si ca incearca sa o vada pe Sunako mai indeaproape fata de restul fetelor... ah, da... si ca nu se sperie prea des de Sunako... mai mult ramane cu gura cascata...
Etoo....etooo....am terminat PGE!!!!!(wow ce realizare,avea un numar colosal de episoade:25 >.> )
*ahem*Un anime care m-a binedispus.....de-a binelea.Am ras cu lacrimi(si am sarit pe manga )si dat fiind faptul ca s-a terminat in plop(dupa mine),s-ar impune o continuare,dar cum si manga e ongoing....*sob sob*
Anyway,pe langa comedie,e inserata si morala(pe care nu o zic Tongue ).
Iar momentele in care Sunako face gheizere cu sangele din nas ma dau pe spate.Nici nu mai stiu de cate ori au fost improscati cei patru "stralucitori" cu sange in fata numai pentru ca s-au apropiat prea mult de Sunako 24
Plus momentele in care Sunako da de ceva creepy.....iar cand vine vorba sa-si apere "her stuff" devine pisica salbatica(are inclusiv coada)
Acum,din cei patru l-as alege pe Takenaga(talentat la karaoke),dar cum Noi-chi nu-l imparte,ma gandesc ca ma pot multumi cu Yuki(he's cute,even if he doesn't like it).
Sunako e...e...e...e such a lady(>001_tongue)si are o colectie foarte mare de borcane cu formol n care se afla diferite parti anatomice,si gateste bine.Dar ma enerveaza forma chibi.Nu stiu de ce,dar ma enerveaza.
And Noi...well,Noi e una dintre "the dazzlind creatures" si nu are ochi decat pentru Takenaga( care desi e destept,cand vine vorba de fete o da rau de tot in bara).Noi-chi si Tamao-san sunt singurele personaje feminice care o accepta si o plac pe Sunako asa cum e(un plus mare pentru ele).
Overall,I like this anime a lot,and i can't wait to read the next manga chapter)

p.s.:Se mai numeste si yamato nadeshiko shici henge(suna mai fain decat pge)
p.p.s:vreau si eu un hiroshi-kun.si urgent. 20
NU am vazut acest anime insa sunt f f curioasa. Deabea am ajuns la 'That was 2 years ago[primul ep 24] o sa dau un edit dupa 2 episoade 21
Acum puteti viziona Perfect Girl Evolution (PGE) on-line si pe Extra Animezup, doar un simplu click aici si veti putea descoperi aventurile lui sunako si celor 4 baieti.

Vizionare placuta 4 ...
In sfarsit l-am terminat ^^" Credeam ca am sa mor daca nu mai vin acasa..mai aveam 2 epidsoade si a trebuit sa plec >_<" Anyway e cel mai amuzant anime pe care l-am vazut,dar destul de creepy uneori ...
Am ras cu lacrimi de fiecara data cand Sunako le zicea la cei 4 "dazzling creatures" 24 Singurul lucru ce mai enerevat e faptul ca Sunako era mai mereu in varianta chibi si nu ii arata fata...Numai cand se enerva rau de tot pe Kyouhei xD DAr pana la urma m-am obisnuit cu ideea.Oricum e mai funny cand e asa ^^"
Iar sfarsitu' ...cum a zis Galacteea s-a terminat cam in plop ...

Cred ca l-as alege pe Takenaga ... imi place parul lui 001_tongue Sau pe Kyouhei,chiar daca nu prea are maniere,manca ca un porc,e hartuit de toata lumea din cauza ca arata bine mie tot imi place de el <3 Yuki is cute too ...dar prea copilaros.And Ranmaru ...e Ranamaru 001_tongue

Sunako..I think she is cute and funny xD Si se pricepe la gatit..si la treburile casei.Ce s-ar face baietii fara ea? Are o obsesie cam mare pentru Hiroshi-kun ce-i drept ,si sa nu uitam de Josephin,Akira si sotul lui Josephin 21
Noi-chi imi place destul de mut.Singura care a avut curajul sa se apropie de ea...Dar cand vine vorba de takenaga-kun cred ca ar fii in stare sa rupa pamantul in doua 21
Per total mi-a placut..foarte mult.Si cred ca am sa ma profilez si eu pe manga xD
1. foarte fain. mi-a placut tare mult 4 desi sunt de parere ca sfarsitul a cam lasat de dorit...
2. eu una l-as alege pe Yuki Toyama XD el era cel mai simpatic dintre toti
3. sunako was cool indeed. desi e exagerata ideea, o persoana foarte complexata nu cred ca ia atitudinea ei... dar oricum e geniala 4 Cat despre Noi ... mi s-a parut un personaj mai mult de umplutura...era haioasa uneori..
un anime super-tare ^^"
merita privit,din toate punctele de vedere ^^"
imi plac personajele,frumos conturate ca si caracter,
baietii sunt absolut superbi,imi place ca pe langa faptul ca's frumosi,mai si gandesc din cand in cand
Sunako-chan e cea mai tare,sadica,misterioasa"Dark" si extrem de amuzanta cu toate astea 8

grafica e simpluta,dar de efect,povestea e extrem de interesanta,cum sa transformi o fata ca Sunako intr-o lady? dar d'eh,fiind anime,minunea se intampla.

superb,m-a amuzat groaznic 8
Grafica nu mi s-a parut chiar simpla, ci una detaliata si foate buna. M-au cam deranjat buzele baietilor, dar nah... . Ideea e foarte amuzanta. Sunt si chestii cam "curioase". Toti patru au nimerit intr-o "casa" si toti erau "idolii fetelor". E cam greu de ales intre acei baieti, toti sunt draguti. Ca si logica, toti gandesc destul de bine, uneori cam aiuriti dar...nu inganfati si altele de genu', deci sunt "in regula".
URL de referinta