0011 -> Ayumu Narumi ( Spiral )
Este fratele mai mic al lui Kyotaka, Kyotaka fiind unul dintre Copii Spinecatori. Ayumu nu intelege care este misterul acestaora, iar copii blestemati cred ca Ayumu este unica lor sansa de scapare. Narumi este extrem de inteligent, prin istetimea sa dezlegand toate enigmele.
Zbyee!!...
0012. Vegito - Dragon ball
Daca l-am pus pe Gogeta merge si asta deci acest personaj apare tot prin fuziunea dintre Goku si Vegeta dar de data asta cand fofosesc cerceii de kai's.
0013. Inuyasha
un personaj vechi dintr-un anime vechi ce-i poarta numele...are nu stiu cati ani si nu stiu cati cm*nu i-am citit CV-ul* iar story-ul animeului..pariez pe viata mea ca toti o stiu...
0014>Sasuke Uciha
Sasuke este nascut in data de 23 iulie avand varsta de 12 ani. Dupa ce fratele lui, Itachi Uchiha, omoara intreg clanul, inclusiv pe parintii lui, Sasuke devine singuratic, arogant shi obsedat de razbunare. Singura lui preocupare este de a deveni mai puternic si de aceea nu-i pasa de frumusetea lui, ignorand fetele care se apropie de el,incluzand pe Sakura.
0015. Bankotsu - Inuyasha
Daca White_Queen a adus vorba de acest anime m-am gandit sa pun si eu un personaj din el si anume acest Bankots e liderul cetei celor sapte si e destul de puternic mai ales cand se foloseste de Banryuu sabia lui.
0016.Lucy din Elfen Lied
Este mai puternica decat oricine in anime-ul respectiv...Are o personalitate puternica,este nemiloasa dar si ..miloasa

cu anumite persoane...sa nu mai mentionez ca e destul de frumoasa iar urechiusele acelea o face si mai sweet ^^
ps: ce se va intampla cand se va ajunge la top 1001?
White_Queen tu erai la personajul cu numaru' 16.
0017. Suikotsu - Inuyasha
E acel doctor care avea grija de niste copii langa muntele Hakureizan dar care facea parte din ceata celor sapte doar ca personalitatea lui adevarata dormita.
uff,eroare de calcule >.>' #.#
0018. Diva - Blood +
Puternica si speciala...a real queen

*like Saya*

0019. Urameshi Yusuke - Yu Yu Hakusho
E personajul principal din acest anime si este aproape cel mai puternic personaj din acesta serie anime.
^
| tind sa cred ca este cel mai puternic
0020.Kagome,o fata puternica cu o mare vointa,iubitoare si de incredere.
Orgolioasa dar intelegatoare...un alt personaj principal al anime-ului.