Animezup - forum manga si anime

Full Version: Hi there!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Mersi Tatakai, sper si eu sa ne intelegem bine 001_tongue

Si tie multumesc, Fratelo 001_tongue... Promit ca n-am sa fac spam pe forum ;) si normal ca am sa-ti ofer sugestii 21 doar asta e specialitatea mea 001_tongue N-o sa fiu prea activa (you know why) dar am sa fiu mult mai activa ca pe celelalte forumuri 24

See ya!
Salut Sierra,vreau sa spun Crystal [Jesus ce greu ma pot obisnui cu numele asta T_T].Eh,what to say?Wellcome on AnimeZup,sper sa citesti regulile[desi cred ca tu ai facut-o deja,nu degeaba esti admin stim noi unde XD],si in general sa te comporti normal,sunt sigur ca ai sa primesti un post de mod aici.

Cam atat,see ya!
Takeru Wrote:Salut Sierra,vreau sa spun Crystal [Jesus ce greu ma pot obisnui cu numele asta T_T].Eh,what to say?Wellcome on AnimeZup,sper sa citesti regulile[desi cred ca tu ai facut-o deja,nu degeaba esti admin stim noi unde XD],si in general sa te comporti normal,sunt sigur ca ai sa primesti un post de mod aici.

Cam atat,see ya!

Nu cred ca e o rusine sa spun ca sunt admin pe AnimePlus, Takeru (nu Animax, folk's, nu mai incurcati forumurile) si stiu cum sa ma comport, multumesc de grija 001_tongue...Si nu m-am inregistrat pe forumul asta ca sa devin moderator, m-am inregistrat ca-mi place intr-adevar ;)

Ce sa mai zic despre mine sa nu fie spam? Sunt in zodia varsatorului si devin un uragant cand ma infurii 001_tongue..
See ya!
Hehehe 001_tongue,nu am zis AnimePlus pentru ca nu doream sa fac recla,dar daca ai zis si tu nu am nimic impotriva ^^.Totusi pentru postul de mod te-ai potrivii de minune,iar in legatura cu chestia cu spamul,well sincer chiar nu stiu de ce am pus-o acolo.
Ma bucur ca iti place forumul,e bine sa avem muuuuuuuulti membrii ^^.
Pages: 1 2
Reference URL's