b)Izayoi
Next: CUm o cheama pe cea care prin primele episaode vroia sa-l ucida pe InuYasha si sa ii ia parul deoarece era foarte rezistent ( demon ce poate controla parul )?
a) Yura
b) Shuury
c) Karra
d) Hakomori
Sper ca am fost destul de explicita ^^"".
Zbyee!!...
a)yura
Cand devine Inuyasha demon:
a)cand e luna plina
b)cand este in pericol , si nu are la indemana Tessaiga
c)cand se enerveaza
b)cand ii spune Kagome "sezi"
b)cand este in pericol , si nu are la indemana Tessaiga
Cel mai tanar din echipa lui inuYasha este...?
a) Sango
b) Miroku
c) Shippo
d) Kagome
Stiu ca e simplu, dar nu poti stii daca nu ai urmarit animeul, nu

?
d) Kagome
Nu am acum timp sa pun urmatoarea intrebare, sa puna altcineva.
Kagome are 15 ani, dar nu e cea mia tanara ^^"".
Cel mai tanar din echipa lui inuYasha este...?
a) Sango
b) Miroku
c) Shippo
d) Kagome
c) Shippo
srry da nu mai am timp sa scr intr T_T (si nici idei)
Daca ati fi urmarit cu adevarat anime-ul, aceasta discutie nu s-ar mai ivi. Dar pentru voi, cei care "stiti bine" anime-ull Inuyasha, iata explicatia :
Prin episodul 75 cred, cand asculta ei povestea pisicilor-demon care au mai atacat si inainte cu 50 ani, Shippo spune ca nu isi mai aminteste, iar Inuyasha ii raspunde ca e normal, la vremea aceea sigur era doar un bebelus (nu imi amintesc replicile exact).
reddish Wrote:Stiu ca e simplu, dar nu poti stii daca nu ai urmarit animeul, nu
?
Iti dau dreptate in totalitate ;)
Again, sa puna cineva care
stie despre ce e vorba in acest anime urmatoarea intrebare.
Si de unde stie InuYasha ca era doar un bebelus? S-a intalnit in urrma cu 50 de ani cu Shippo si a constatat ca e un bebelus? Ar putea fi foarte bine o replica rautacioasa, doar n u crezi ca timp de 50 de ani Shippo ar fi ramas un copil. Caci e un copil. Si niciunde altundeva in anime nu spune ca ar avea 50 de ani o_O.
Dar hai, sa presupunem ca nu stiu despre ce este vorba, chiar daca am vazut tot animeul ( si hai sa fim seriosi, l-am vazut acum un an, deci daca tu l-ai vazut tot cu atat de mult timp in urma nu realizez cum de ai retinut o_O ), deci las la latitudinea altuia care stie sa puna urmatoarea intrebare.
Zbyee >:D< !!....
Shippo : Even I don't know
Inuyasha : You were a kid then, that's why
Shippo : Stop with the kid!
Astea sunt replicile exacte, daca tot ai de gand sa provoci o cearta, macar sa stii despre ce e vorba. Si, dupa cum observi, nu vad ca Shippo sa spuna ca nu e adevarat, sau ceva... Dupa cum presupun ca stii, because you emphasized the fact that you
do know the anime, demonii imbatranesc mult mai greu ca oamenii, sau acum ai de gand sa-mi spui ca Inuyasha are doar 18 ani sau...? Sa nu mai pui la socoteala ca Shippo este full-blooded, macar Inuyasha are si sange de om prin vene
Nu mai tin minte exact cand a fost ultima data cand am vazut anime-ul, cred ca prin vara, dar unii oameni au o memorie mai buna...
Daca mai ai ceva de spus, you're welcome to PM me, nu am de gand sa mai fac off-topic pentru asemenea banalitati.
Q : De sangele cui s-a folosit Naraku ca sa ajunga la mormantul tatalui lui Inuyasha?
Am uitat ca aici e cu variante

Here they are :
a. Suzaku
b. Tekkei
c. Abi
d. Entei
Nu am de gand sa provoc o cearta.
Mai tii minte acea semi-demona ( la feminin ^^"" ) liliac? Nu o sa imi spui acum ca pana a ajuns ea la varsta respectiva mama sa pamanteanca nu a ramas la fel, de vreme ce a ajuns la acea inaltime in multi ani... Pai, mie nu mi s-a parut ca s-ar fi schimbat la infatisare... ( presupunand ca ar fi imbatranit )
Oricum, ma bucur ca retii toate replicile ^^.
so... variantele o_O ... ?
intrebarea asta chiar n-o stiu...
Si da, am urmarit animeul.