A: Shuichi ... + ... Kitazawa ... = ... imposibil ... (dupa parerea mea), dar totusi ar fi ceva ... hmm ... Yuki i-ar omori pe amandoi LOLA! ... yay Yukiiii fi durrr!!!
Q: Ce ar face Ryu-chan (Ryuchi Sakuma) daca Thoma i-ar spune ca il iubeste ca pe ochii din cap? (noooo!!! Thoma hands of my Ryu!!!! RIGHT NOW!!! hehe ...)
Cred ca i-ar spune ca nu-i impartaseste sentimentele si i-ar da ipursul lui ca sa-i aduca aminte de el.
Ce ar face Yuki daca Shu i-ar spune ca e indragostit de Touma?
Cred ca ar rade...dupa care s-ar duce la K,i-ar lua pistolul si l-ar impusca pe Thouma fix in cap.Dupa care l-ar privii pe shu si i-ar spune "Nu imi pasa daca nu ma iubesti.Fana mea No 1 ma asteapta pe Animezup".Zeul meu

Next:Ce-ar face K daca ar afla ca armele lui sunt cele mai proaste din intreaga Japonie?
Cred ca le-ar arunca si si-ar lua altele ( care sunt cele mai bune din japonia)
Ce ar face Shu daca Hiro i-ar spune ca pleca cu Ayaka si renunta la trupa?
In primul rand...i-ar da una in cap,dupa care l-ar lega de scaun si l-ar ameninta ca il tunde daca nu inceteaza cu acest gand atat de prostesc.Sa paraseasca trupa pentru o fata?No Way!
Next:Ce-ar face Yuki daca ar afla ca in Tokyo exista o scriitoare tanara,mult mai talentata decat el?
P.S>incercati sa scrieti mai mult de un rand...sa nu consider spam.
Nu stiu,cred ca nu i-ar conveni de loc treaba asta,si si-ar descarca nervii pe bietul Shuichi asa cum face mereu.
Acum e randul meu! Tineti-va bine!
Q:Ce ar face Shuichi daca Sakuma Ryuichi i-ar spune ca este indragostit de el?

asa se intampla si in povestea mea sa stii.Revenind, pai cred ca ar fi stupefiat de ce ar auzi, avand in vedere ca Sakuma nu prea isi arata sentimente de dragoste asa una cu doua.
Q: ce ar face Mika si Shuichi daca ar vedea o poza facuta de paparazzi cu Yuki si Thoma sarutandu-se in parc?
Pai ar exista doua posibilitati:
1)Shuichi ar plange si ar striga cat il tin plamanii ca Yuki nu il iubeste si Mika ar sta socata,cu poza in mana.
2)Cei doi si-ar unii fortele si i-ar ataca impreuna pe cei doi(da...vezi sa nu).
Q:Ce-ar face Ryuichi daca ar afla ca Shuichi se hotaraste sa paraseasca Bad Luck pentru o cariera solo in America?
Pai....Ryu ar incerca sa-l opreasca zicandu-i ca ar face o mare greseala parasind trupa Bad Luck iar daca nu ar reusi poate l-ar ruga pe Yuki sa-l convinga sa ramana in trupa
Q: Ce ar face Yuki daca i-ar vedea pe Ryuichi si Shuichi sarutandu-se?
Well...Yuki nu are un temperament prea agresiv fata de Shuichi, presupun ca ar parasi incaperea fara sa-l lase pe Shuichi sa-i explice cum s-a ajuns la acel sarut... ( cel putin eu asta consider)
Question: Daca Yuki s-ar sinucide,credeti ca Shuichi ar ajunge sa-l urmeze?