Pai..cred ca ar fi foarte socat.El stie ca thoma il iubeste ca pe fiul lui practic..pentru ca se simte vinovat.si presupun ca nu ar mai vorbii cu el pentru o perioada lunga de timp.
Q:Ce-ar face Hiro daca i s-ar spune ca ayaka nu il iubeste?
Ar fi trsit si ar intra intr-o lunga, lunga, foarte foarte lunga melancolie... e foarte trist sa ti se spuna ca persoana pe care o iubesti nu are aceleasi sentimente ca el...
Ce ar face Yuki daca Shu i-ar spune ca il uraste? - t: imposibil... r: iar te bagi? -
cum spuneam...vine la mine!glumesc,glumesc!Revenind...pai cred ca ar ridica suspicios din spranceana,dupa care ar izbucnii in ras.De ce?Pentru ca acest lucru e imposibil!
Q:Ce-ar face Yuki daca ar afla ca Shuichi s-a facut blond?
I-ar spune ca il paraseste daca nu se face la loc roz

nu... probabil ca ar ramane mirat asa cum a ramas cand a venit Shu cu toate lucrurile la el si apoi ar pleca linistit inapoi la romanele sale.
Ce ar face k daca ar afla ca Mika il iubeste?
Pai cred ca i-ar trage un mare glont in cap

)De ce?Pentru ca thoma ii este foarte bun prieten si nu cred ca ar vrea sa stie ca sotia lui umbla dupa el.
Q:Ce-ar face K daca i s-ar lua armele?
Omg..

Ar face crize? cu siguranta si le-ar cauta sau si-ar lua altele si in cel ami rau caz... ar sta in mijlocul strazii si ar plange... deja mi-l imaginez
Ce ar face Ryu daca ar ramane fara voce la un concert in care urma sa cante?
S-ar enerva atat de tare incat l-ar lua pe Kumagoro si ar rupe bucati din el cu dintii

.Si dupa s-ar retrage intr-un colt si ar incepe sa deseneze.
Q:Ce-ar face Yuki daca ar afla ca nu mai poate sa scrie?
Ar incerca sa isi gaseasca alinarea in Shu... defapt, Shu cu siguranta ca l-ar alina si probabil ar incerca sa scrie el in locul lui Yuki

ce chestie...
Ce ar face Ayaka daca Yuki i-ar spune ca o iubeste?
Pai cred ca ar fi foarte fericita.Stim foarte bine cat de mult il iubeste ea,insa intr-un fel s-ar simti prost si din pricina lui Shuichi.Insa cand afli ca Yuki te iubeste,nu mai conteaza nimic!
---------------
Q:Ce-ar face K daca Hiro l-ar pune sa se tunda?
Quote:Q:Ce-ar face K daca Hiro l-ar pune sa se tunda?
A: Poi cred ca iar zbura creierii cu un M4A1.
===========
Q: Ce ar face Yuki daca ar afla ca Shuichi are o aventura cu fratele lui Kitazawa?