Ce ar face?Pai ar venii la mie...Joke

.In primul rand l-ar ucide pe acel tip numai cu o privire...si in al doilea rand l-ar pedepsii pe Shu cum stie el mai bine!
Q:Ce-ar face Fujisaki daca Thoma l-ar da afara din Bad Luck?
Andra... am mentionat ca era tip?

esti geloasa... ?

it was a joke

S-ar arunca in genunchi sa il reprimeasca...
Ce ar face Shu daca ar afla ca Yuki a devenit emo? O.o
va spun ce as face eu... m-as arunce de la etaj

stati... eu stau la parter...
Geloasa?sunt foarte geloasa

Revenind...pai cred ca ar lesina...dupa care ar fugii atat de tare incat Hiei ar fi invidios pe el.In cele din urma,i-ar spune lu Yuki(,) ca daca nu isi revine,fuge cu Mika.OMG
Q:Ce-ar face Yuki daca ar afla ca mentorul lui,Kitazawa,este in viata.
App...vezi ca nu ai raspuns la intrebarea mea.Edit pls

edit dat... cu MIka?O.o eu daca as fi in locul lui m-as arunca in Dunare...
asa... aoleu... poy... l-ar mai impusca o data.Ce mare lucru? Atunci chiar ca ar scapa de el... defapt, nu ar apuca sa faca nimic, ca Shu i-ar luao inainte cu siguranta...
Ce ar face Mika daca ar primi un buchet de trandafiri rosii de le Ryu? - ar ajunge in spital din partea mea

-
Cred ca ar considera asta un gest prietenesc...insa ar incerca sa discute cu el,sa vada care sunt adevaratele intentii.Si daca ar da peste un Ryu copilaros,cu siguranta ca ar da cu trandafirii dupa el.
Q:Ce-ar face Shuichi daca ar afla ca Yuki este casatorit cu ayaka?
Aoleu... nu-i ajungea doar o logodna?

sa mai fie si casatorit...?
asa... probabil ca ar lupta cu orice pret pt Yuki si nu ar renunta in fata ei... i-ar da si dedicatie asa cum a mai facut-o, ar declara ca il iubeste... si multe altele...
Ce ar faca Tohma daca ar incepe sa vada fantome?

Ce ar face?Pai cred ca la inceput ar crede ca e nebun...Iar daca ar observa ca toata chestia asta continua,ar cere un ajutor specializat.Thoma...fantome...cred ca il impusca managerul
Q:Ce-ar face Shuichi daca ar afla ca Taki vrea sa ii i-a locu in Bad Luck?
Dupa cum il stim noi pe Shu... ar face niste crize, s-ar plange la Yuki si nu ar renunta! Bad Luck e visul lui pana la urma, nu?...
Ce ar face Yuki daca intr-o buna zi ar da peste o carte in care pe filele ei albe s-ar asterne povestea de dragoste a celor doi baieti? - yuki X shu -
Pai cred ca l-ar da in judecata pe nenorocitu care a indraznit sa le publice povestea de iubire!Dupa care ar cere despagubire pentru ca nu le-a cerut acordul...
Q:Ce-ar face Sakano daca Ask l-ar vrea ca manager?
Ar fi obligat sa accepta astfel ar fi dat afara de Tohma

asa ca... mai bine ar accepta daca nu vrea sa isi ia talpasita din lumea asta buna a muzicii^__^ nu-i adevarat? s-ar smiocai un pic, s-ar invarti dar tot ar fi manager la trupa ask^^
Ce ar face Yuki daca Tohma l-ar saruta?