Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ce-ar face?
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Apoi cred ca ar regla conturile, dupa ce ar plange 99 de zile.
Ce ar face Hiro daca ar afla ca are paduchi( 24 )
ar boci bine, dupa care ar trebui sa renunte la parul sau cel frumos....2220Sad(20

ce ar face shuichi daca yuki s-ar indragosti de hiro?
Pai ar plange o gramada, l-ar omora pe hiro si i-ar arunca vorbe grele lui YuKi sau s-ar omori el
Ce ar face K daca ar afla ca e fratele geaman al lui Ryuichi
8| ce??OMG cred ca asa ar reactiona sau asa sper
ce ar face yuki daca ar afla ca shichi (cu un extraordinar miracol care nju poate fi crezut)va naste un copil(care e lui yuki desigur)?
Cred ca ar face o fata ceva de genu ":|" dupa care ar lesina in urma socului.cred ca si eu o sa lesin...
Next:Ce ar face Yuki daca Mika s-ar despartii de Thoma?
39
Pai sa vedem...Cred ca ar innebuni si s-ar duce la Shindo sa-l consoleze 21
Ce ar face Sakuma daca Eiri s-ar da la el?
Cred ca ar face o fata de copil..dupa care ar fugii cu Kumagoro din Japonia.
Next:Ce-ar face Ryuichi daca i s-ar propune sa fie solistul trupei Bad Luck?
Ja Ne
Lol... e un Deja-vu? nu... s-au pierdut posturile...
cu siguranta nu ar accepta!!! nu i-as da eu voie, ce? nittle grasper e singura trupa din viata sa si tohma e unul dintre cei mai buni prieteni deci nu l-ar abandona...^__^

Ce ar face Yuki daca i s-ar propune sa joace intr-un film alaturi de Ryu?
Pai...cred ca nu ar accepta.De ce?Sa joace in filme..nu este pe gustul sau..si in plus ar fi imposibil sa nu se sarute cu vre-o tipa...si atunci,fana lui No 1 ar ucide-o pe aia..pardon..Shuichi21.

Q:Ce-ar face K daca ar afla ca nu mai este managerul trupei Bad Luck?
Ar spune replica mea: C'es la vie!21
si apoi ar incepe sa rada cu siguranta si ar incerca sa isi gaseasca alta trupa sa promoveze [ yey, si care sa ii intreaca pe cei de la Bad Lick - don't kill me!Please! ]

Ce ar face Yuki daca ar afla ca Shu si-a gasit pe altcineva? - t: imposibil... r: gura, ca nu te-a intrebat nimeni! - 21
Pagini: 1 2 3 4 5 6
URL de referinta