Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ce-ar face?
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
A: S-ar sinucide. Cum el casatorit cu prietenul lui cel mai bun? 20

Q : I-ati vedea impreuna pe Hiro cu Fujisaki?
Mikomi....scopul era sa pui intrebarea "Ce ar face x...daca y nush ce ar face"....dar ca sa raspund la intrebarea ta...nu...nu i-as vede-a impreuna.

Q>Ce ar face Shuichi daca Yuki s-ar fi insurat k Ayaka?
R: ar ucideo pe ayaka 19 * inner me: i hate that girl >.<, go shuichi go! no mercy XD *

Q: ce ar face shuichi dak yuki ar fi inchis dupa grati? * inner me: bietul yuki TT_TT*
Pai prima oara cred ca as inebunii yo!21cred ca ar plange catvea zile..dupa care ar face pana si imposibilul pentru a-si scoate iubitul de la inchisoare!

Next:Ce-ar face Hiro,Fujisaki si K daca ar afla ca Shuichi renunta la trupa?
Ar ramane socati. Hiro si Fujisaki ar incepe sa incerce sa il convinga sa nu renunte la trupa, iar K si-a testa noua miraliera pe el
Next: Ce ar face Yuki daca ar afla ca Shu e fratele lui?
a mai fost pusa intrebarea asta odata..22

Ce ar face Yuki daca ar afla ca Shuichi a lasat o fata insarcinata?(gomenasaaii..am idei prea perverse2021)
Mii de scuze, eu m-am uitat doar la 2 msg de pe pag 1, si la toate de pe pag 2...
Ar face una acces de furie, apoi nu ar mai vb vb shu cam 2 zile, pana cand acesta ar veni sa se justifice.
Ce ar face Fujisaki daca ar afla ca K esta tatal sau natural?
Cred ca si-ar smulge tot paru din cap..dupa care ar face Ocolul Pamantului in 80 de minute21.
Ce-ar face Yuki daca ar afla ca in Japonia ar aparea un nou romancier,care ar fii mai bun ca el din toate punctele de vedere?(Doamne Fereste..blondu meu e cel mai tare)
ar fi incurajat de shuichi sa fie cel mai tare. atunci ar scrie un bestseller de calitate.
ce-ar face yuki daca shuichi s-ar indragosti de ayaka?
ooopsy...sa vedem...cred ca l-ar lua pe shu la shuturi??!! Nu cred sa ii reproseze ceva Ayakai...
ce ar face mika daca ar afla ca seguchi il iubeste pe yuki cu adevarat?[adik nu il priveste k p un frate sau un protejat]
Pagini: 1 2 3 4 5 6
URL de referinta