Ideea jocului este simpla:Un user posteaza o situatie..de exemplu:Ce-ar face Hiro daca ar afla ca Ayaka este indragostita de Shuichi.Urmatorul user va posta raspunsul:Ar face crima pasionala.Postez yo prima situatie:
Q:Ce-ar face K daca Bad Luck nu ar fii avut succes?
Daca n-ar fi avut succes ? Cred ca si-ar folosi tot arsenalul de arme pe care le are pe ei.
Q : Ce-ar face Yuki, daca l-ar vedea pe Shuichi sarutandu-se pasional cu Hiro ?
Cred ca pe Hiro l-ar omora....iar pe Shuichi l-ar pedepsi cum stie el mai bine
Q>Ce-ar face Ryuichi daca ar fii dat afara din trupa Nittle Grasper?
Ryuichi ? Daca ar fi dat afara din trupa ? Si-ar pune mainile in cap, ar face vreo criza de isterie si cin' mai stie ce-ar face.
Q : Ce-ar face Yuki (nu ma pot abtine

) daca Hiro ar veni la el in apartament, s-ar duce la Shuichi si i-ar cadea in genunchi, intrebandu-l :
Vrei sa fii partenerul meu de viata ? apoi ar scoate o verigheta ?

[/i]
Ar lua laptop-ul si i l-ar arunca fix in cap!Dupa care ar lua verigheta si ar arunca-o pe geam!
Q>Ce ar face Shuichi daca si-ar da brusc seama ca trupa ASK este cea mai buna din Japonia?Si ca Yuki este indragostit de Taki.
R: Yuki al meu indragostit de Taki ? Nu se poate. Refuz sa cred asta. Yukiii
Q : Ce-ar face Shuichi daca Hiro l-ar saruta de fata cu el pe Yuki ?
![[Image: thcrazy.gif]](http://i220.photobucket.com/albums/dd232/arashi8877/Emotii%202/thcrazy.gif)
Cred ca l-ar da imediat afara din trupa...bineinteles dupa ce i-ar rupe tot paru ala roscat si frumos!Evil
Q>Ce ar face Yuki daca ar afla ca Shuichi este fratele lui?
A : Vreau un test ADN. Urgent. Shuichi este
iubitul meu, nu altceva. Punct.
Q : Ce-ar face Hiro daca Fujisaki l-ar saruta dintr-o data ?
A : Cred ca l-a inceput ar fi socat si apoi ar ataca el prada nevinovata.
Q: Ce ar face Shuichi daca l-ar prinde pe adoratul lui Yuki in pat cu Tohma?
A : Yukiii...
![[Image: thcrying.gif]](http://i220.photobucket.com/albums/dd232/arashi8877/Emotii/thcrying.gif)
Ce faci cu ala in patul nostru ?
Q : Ce-ar face Shuichi daca dupa o betie crunta s-ar trezi "casatorit" cu Hiro ? :35: