Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Maou,raspunsul la intrebarea mea era a.Si nu mi s epare deloc "nepotrivita si incorecta".Am gasit-o chiar pe un site oficial.Daca m-as fi referit la Kurama ca si Shuichi as fi pus in paranteza Yoko Kurama.Dar nu vad sa fi pus.Daca vrei,iti trimit chiar paragraful respectiv.Sa vedem cat de incorecta este intrebarea mea.Acum sa revin la subiect pentru ca am deviat(P.S:data viitoare,puneti intrebari si raspunsuri)
Next:Ce fel de demon e Yusuke?
a)Imiko
b)Vulpe
c)Mazoku
d)Nu e demon
I bet it's c)Mazoku ... > . <
[daca gresesc, (nu cred

) ... corecteaza-ma ... (Maou

si fara suparare sis xD)]
Me now?

Sa ma gandesc > . <
Ce "tehnica" nu a vrut Hiei sa foloseasca [a crezut ca e demodata parca :4:] ?
a) Sabia spirituala [a lui neagra ^^]
b) Dragonul
c) Nu stiam de asa ceva > .>
d) Pumnii ...
Answer ... Raspunsul corect e ... ... ...

Sunt 99,(9)% sigura ca a) Sabia spirituala [a lui neagra ^^]
Cine este fratele Yukinei?
a) Yusuke
b) Hiei
c) Kuwabara
d) Kurama
Pur si simplu n-am idei >.> >.< ... Zbyee!!...
Cine este fratele Yukinei?
a) Yusuke
b) Hiei
c) Kuwabara
d) Kurama
raspunsul este b) hiei
Ce culoare are parul lui Rando:
a)rosie
b)neagra
c)verde
d)galbena
Rando.....cred ca rosie...cel putin asa imi amintesc eu.
Next:Care era porecla lu Hagiri?
a)Evil
b)Sniper
c)Sand-man
d)Water-man
b)Sniper
Next:
A pierdut Yusuke lupta pe care a avut-o cu Yomi?
a) da
b) nu
Quote:Maou,raspunsul la intrebarea mea era a.Si nu mi s epare deloc "nepotrivita si incorecta".Am gasit-o chiar pe un site oficial.Daca m-as fi referit la Kurama ca si Shuichi as fi pus in paranteza Yoko Kurama.Dar nu vad sa fi pus.Daca vrei,iti trimit chiar paragraful respectiv.Sa vedem cat de incorecta este intrebarea mea.Acum sa revin la subiect pentru ca am deviat(P.S:data viitoare,puneti intrebari si raspunsuri)
Next:Ce fel de demon e Yusuke?
a)Imiko
b)Vulpe
c)Mazoku
d)Nu e demon
Sincer, nu vreau sa ma cert, dar chiar crezi ca toate informatiile care le gasesti despre YYH sau al anime, sunt adevarate? Si mai ales jocuri. Am gasit si eu destule astfel de jocuri cu foarte multe raspunsuri gresite. If you want to be sure, rewatch the show or use some wikipedia info and I'm sure you'll find out that Yusuke is ony HALF demon ;) (mazoku)
Raspunsul la ultima intrebare este a) DA
Next : De ce a pierdut Kurama lupta cu Karasu?
a) Nu a pierdut lupta
b) Pentru ca nu a fost destul de puternic
c) L-a invins pe Karasu, dar nu s-a ridicat la timp, astfel ca a pierdut
d) Pentru ca nu s-a putut transforma in Youko
Informatiile le-am gasit pe wikipedia..ma rog..nu am chef sa ma cert cu tine.Si sa nu fiu pe dinafara...raspuns corect c.
Next:Cum i-a distrus Yusuke scutul lui Yomi?
a)cu propria putere
b)cu putere de demon
c)nu i l-a distrus
d)nu s-au luptat
love_yuki_eiri Wrote:Informatiile le-am gasit pe wikipedia..ma rog..nu am chef sa ma cert cu tine.Si sa nu fiu pe dinafara...raspuns corect c.
Next:Cum i-a distrus Yusuke scutul lui Yomi?
a)cu propria putere
b)cu putere de demon
c)nu i l-a distrus
d)nu s-au luptat
First of all, wikipedia
NU este site oficial YYH, cum ai spus intr-un post anterior.Second of all, pot sa intru si eu acum pe wikipedia si sa scriu ca Yusuke e gay. Asta inseamna ca este adevarat? Nu tot ce zboara se mananca ;)
Revenind la intrebarea ta, Yusuke i-a distrus scutul lui Yomi cu puterea lui spirituala, care a dobandit-o cand a acceptat sa devina detectivul Lumii Spirituale.El nu a avut acea putere de la inceput, asa ca nu este puterea lui proprie.
Cum se numea pisica lui Kuwabara?
a) Byakko
b) Buyo
c) Ikitchi
d) Kaya
c) Ikitchi
Cine l-a readus la viata pe Yusuke?
a) Kuwabara
b) Keiko
c) mama lui
d) credeam ca a ramas fantoma pentru totdeauna x_X o_O *_+
Zbyee!!...