Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Test
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.

Quote:
Q:Cum se numeste bestia spirituala a lui Yusuke?
a)Poo
b)Hiei
c)Shu
d)Yomi

Well, well... If it isn't Poo? ^^ a)Poo ... ^^ I know it's Poo ... Me now ... Let's see, let's see... 39

E adevarat ca si lacrimile lui Hiei se transforma in "pietrenande
a) Yup ... ^^
b) Nu, de unde ai mai scos-o si pe asta?
c) Don't think so ... 39
d) Nu stiu ... Nu stiu ... 106

Raspuns corect b!Hiei nici nu plange21

Next:Care este numele complet a lui Hiei?
a)Yoko Hiei
b)Hiei Jaganshi
c)Hiei Urameshi
d)Hiei Minamino
super simplu:raspuns corect b)

cine a fost primul prieten bun al lui kurama?
a)yusuke
b)yomi
c)koronue
d)hiei
Raspuns corect b>Yomi.

Next:Ce a "furat" Kurama pentru a-si salva mama?
a)o oglinda
b)o planta
c)un medicament
d)o sabie
a)o oglinda ^^ ( cred ^^""")

Q: Cu cine s-a luptat Karasu in ultimul meci ( de la turneul de arte martiale negre ) dintre echipa lui Urameshi si cea a lui Toguro, dar deoarece s-a ridicat prea tarziu dupa ce il invinsese Karasu, victoria nu i-a mai fost luata in considerare?
a)Yusuke
b)Kuwabara
c)Kurama
d)Hiei

Ja ne!
Raspuns corect c>Kurama.

Next:Cum il cheama pe cel care poate creea monstri combinand sangele sau cu apa?
a)Mitarai
b)Hagiri
c)Itsuki
d)Sensui
raspuns corect a)mitarai. imi pare rau, love_yuki_eiri, dar n-ai raspuns corect la intrebarea mea(cine a fost primul prieten bun al lui kurama)

next:in cati ani i-a promis yusuke lui keiko ca se va intoarce din lumea de apoi?
a)1 an
b)2 ani
c)3 ani
d)4 ani
(Maou...m-am uitat la YYH de patru ori..si habar nu aveam ca Hiei e telepat cu Botan).
Yuki_eiri... Inseamna ca nu te-ai uitat atent ;) ... Te asigur ca asa este 4

Si raspunsul la ultima intrebare este c) 3 ani

Q: Cum se numeste demonul care l-a eliberat pe Youko Kurama?
a) Genbu
b) Hiei
c) Uraurashima
d) Yomi
Nu sunt sigura ca acesta este raspunsul corect..insa pun a>Genbu.Corectati-ma dak gresesc.
Next:Care sunt modurile lor de atac?
a)Yusuke actioneaza instantaneu,Kurama tortureaza dulce,Hiei prefera o moarte lenta,Kuwabara foloseste stilul clasic001_tongueumni si picioare
b)Hiei tortureaza dulce,Kurama actioneaza instantaneu,Yusuke foloseste metoda clasica,Kuwabara prefera o moarte lenta
c)Kurama prefera o moarte lenta,Hiei foloseste stilul clasic,Yusuke tortureaza dulce,Kuwabara actioneaza instantaneu
d)Kuwabara tortureaza dulce,Yusuke prefera o moarte lenta,Kurama foloseste stilul clasic,Hiei actioneaza instantaneu.
First of all, daca tot am vazut ca ati ignorat complet intrebarea lui ysayuri, primul prieten bun al lui Kurama a fost Kuronue.
About the last question… Dupa parerea mea, e nepotrivita si incorecta. As putea sa fiu de acord cu afirmatiile ca Yusuke actioneaza instantaneu si ca, Kuwabara ataca cu pumni si picioare (asta daca ignori ca are si o sabie spirituala pe undeva printr-un buzunar 001_tongue), dar Kurama si Hiei? Avand in vedere ca spui Kurama, te referi cu siguranta la Shuichi Minamino, si nu la Youko Kurama. My point is this : Kurama este cel mai calm si calculat dintre cei 4, preferand sa analizeze, dar nu scapa din vedere ca este absolut nemilos. « Tortura » despre care vorbesti as putea spune ca apare in lupta cu Toguro Senior, cand il condamna la o viata eterna de suferinta, dar eu, personal, nu vad nimic dulce in asta. In cazul lui Hiei este si mai simplu, Hiei is a speed demon thus he likes to kill fast, in niciun caz nu prefera o moarte lenta.
Desigur, astept raspuns daca vrei, desi preferabil ar fi sa vorbim de privat sa evitam iscarea unei certi 

Iar sapunsul la intrebarea mea este Uraurashima. Sa puna altcineva intrebare.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
URL de referinta