Raspuns corect b!Hiei nici nu plange
Next:Care este numele complet a lui Hiei?
a)Yoko Hiei
b)Hiei Jaganshi
c)Hiei Urameshi
d)Hiei Minamino
super simplu:raspuns corect b)
cine a fost primul prieten bun al lui kurama?
a)yusuke
b)yomi
c)koronue
d)hiei
Raspuns corect b>Yomi.
Next:Ce a "furat" Kurama pentru a-si salva mama?
a)o oglinda
b)o planta
c)un medicament
d)o sabie
a)o oglinda ^^ ( cred ^^""")
Q: Cu cine s-a luptat Karasu in ultimul meci ( de la turneul de arte martiale negre ) dintre echipa lui Urameshi si cea a lui Toguro, dar deoarece s-a ridicat prea tarziu dupa ce il invinsese Karasu, victoria nu i-a mai fost luata in considerare?
a)Yusuke
b)Kuwabara
c)Kurama
d)Hiei
Ja ne!
Raspuns corect c>Kurama.
Next:Cum il cheama pe cel care poate creea monstri combinand sangele sau cu apa?
a)Mitarai
b)Hagiri
c)Itsuki
d)Sensui
raspuns corect a)mitarai. imi pare rau, love_yuki_eiri, dar n-ai raspuns corect la intrebarea mea(cine a fost primul prieten bun al lui kurama)
next:in cati ani i-a promis yusuke lui keiko ca se va intoarce din lumea de apoi?
a)1 an
b)2 ani
c)3 ani
d)4 ani
(Maou...m-am uitat la YYH de patru ori..si habar nu aveam ca Hiei e telepat cu Botan).
Yuki_eiri... Inseamna ca nu te-ai uitat atent ;) ... Te asigur ca asa este
Si raspunsul la ultima intrebare este c) 3 ani
Q: Cum se numeste demonul care l-a eliberat pe Youko Kurama?
a) Genbu
b) Hiei
c) Uraurashima
d) Yomi
Nu sunt sigura ca acesta este raspunsul corect..insa pun a>Genbu.Corectati-ma dak gresesc.
Next:Care sunt modurile lor de atac?
a)Yusuke actioneaza instantaneu,Kurama tortureaza dulce,Hiei prefera o moarte lenta,Kuwabara foloseste stilul clasic

umni si picioare
b)Hiei tortureaza dulce,Kurama actioneaza instantaneu,Yusuke foloseste metoda clasica,Kuwabara prefera o moarte lenta
c)Kurama prefera o moarte lenta,Hiei foloseste stilul clasic,Yusuke tortureaza dulce,Kuwabara actioneaza instantaneu
d)Kuwabara tortureaza dulce,Yusuke prefera o moarte lenta,Kurama foloseste stilul clasic,Hiei actioneaza instantaneu.
First of all, daca tot am vazut ca ati ignorat complet intrebarea lui ysayuri, primul prieten bun al lui Kurama a fost Kuronue.
About the last question… Dupa parerea mea, e nepotrivita si incorecta. As putea sa fiu de acord cu afirmatiile ca Yusuke actioneaza instantaneu si ca, Kuwabara ataca cu pumni si picioare (asta daca ignori ca are si o sabie spirituala pe undeva printr-un buzunar

), dar Kurama si Hiei? Avand in vedere ca spui Kurama, te referi cu siguranta la Shuichi Minamino, si nu la Youko Kurama. My point is this : Kurama este cel mai calm si calculat dintre cei 4, preferand sa analizeze, dar nu scapa din vedere ca este absolut nemilos. « Tortura » despre care vorbesti as putea spune ca apare in lupta cu Toguro Senior, cand il condamna la o viata eterna de suferinta, dar eu, personal, nu vad nimic dulce in asta. In cazul lui Hiei este si mai simplu, Hiei is a speed demon thus he likes to kill fast, in niciun caz nu prefera o moarte lenta.
Desigur, astept raspuns daca vrei, desi preferabil ar fi sa vorbim de privat sa evitam iscarea unei certi
Iar sapunsul la intrebarea mea este Uraurashima. Sa puna altcineva intrebare.