Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Cel mai de temut dusman
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Care crede-ti ca afost cel mai de temut dusman al exhipei Urameshi si care a fost motivul pentru alegerea facut.
Cred ca cel mai periculos a fost Sensui pentru faptul ca a fost atat de puternic incat l-a ucis pe Yusuke..si daca acesta nu reinvia...ceilalti trei baieti nu aveau nici o sansa in fata acestuia in Lumea de Apoi.
Da ai dreptate si eu cred ca Sensui a fost cel mai de temut dusman dintre toti.
Dar mai e unul si anume Yomi care putea sa ii omoare pe toti atunci cand Yusuke s-a dus prima oara la el daca nu era si Mukuro pe acolo.
Cel mai de temut dusman dupa parerea mea, cel putin pentru Yusuke, cred ca a fost Toguro Junior. Chiar daca a fost unul cu care s-a confruntat de doua ori si in cele din urma l-a invins, deoarece a fost primul dusman major, lui Yusuke i-a fost foarte cel mai greu sa-l invinga. Toguro Jr a omorat-o pe Genkai, lucru care cred ca l-a infricosat mult pe Yusuke, dar nu a dat inapoi si in cele din urma l-a invins 001_tongue ... Zbyee!!...
Maary,daca tine-m cont de faptul ca Toguro a fost primul adversar periculos al lui Yusuke,ai dreptate.Putem spune ca in lupta cu Sensui avea destula experienta...dar totusi...nu putem uita ca acesta l-a ucis,nu?Si asta ce demonstreaza?Ca a fost un adversar demn de temut.
Cel mai de temut dusman ar fi Yomi, care l-a batut pe Yusuke pana la urma... nu stiu ce ziceti voi dar asta e parerea mea. Oricum asta e parerea mea!:34:
Mie cel mai de temut dusman mi s- a parut Toguro Senior. Creatura aia scarboasa nu mai murea!!!! Simteam cum ma cuprinde disperarea! Nu gaseam o modalitate de a- l omori, si nici cei din YYH nu au gasit, de fapt. Planta lui Kurama avea doar sa il tina ferecat pe vecie...
cel mai temut dusman cred k a fost sensui pt k avea atatea personalitati in el, arata destul de infricosator. a fost singurul dusman care i-a facut pe baieti sa se gandeasca la moarte si ca lumea sa fie distrusa, totul sa fie pierdut. in plus, l-a omorat pe yusuke, so...
URL de referinta