Animezup - forum manga si anime

Full Version: Dear Diary
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
dear diary.....

nici nu am inceput ziua bine si deja mam plictisit.......ma trezit mama de la 7 dimineata....14.....: dute si du gunoiul.....fati patul.......14......si chestii deastea....am intrat pe mess....nu era nimeni.......asa ca ziua asta o sa fie una plitisitoare.....

26.1.08......
Dear diary...

Am citit acum cateva seri (in loc sa-mi invat pt colocviul de azi <------- un fel de test din lectiile facute in laborator) "Al cincilea munte" (Paulo Coelho). Cartea o luasem pentru mama, dar cum terminasem deja ce luasem pt mine (Cimitirul animalelor, de ex 001_tongue) am zis sa citesc cartea ca pana o citea ea imi crestea barba.

La un moment dat, un pasaj m-a facut sa ma gandesc: Daca nu exista Dumnezeu? Argumente pro aveam destule... si atunci m-am simtit in primul rand atat de goala pe dinauntru ca mi s-a facut frig chiar daca eram sub plapuma.

Daca Dumnezeu nu exista atunci noi nu avem suflete, ci doar creierele noastre ne dau impresia ca am avea... Nu exista ingeri, nici demoni... nu exista bine sau rau, ci doar consecintele actiunilor noastre...

That would be so scary... Please, God! Do exist! ^^
Dear Diary...
Ce zi naspa!M-am trezit la ora 8:30,din cauza telefonului care suna de ziceai ca l-a apucat ceva.Raspund si la celalalt capat e colega mea care m-a intreaba ce fac,cum ma simt etc tec.Inchid eu frumos mobilu dupa care ma reintorc la somn.Ma mai trezesc la oea 12:30 cu o durere oribila de spate...am dormit super aiurea.Dupa ce m-am certat putin cu fratimiu...mi-am aprins PC-u.Nimic interesant...am inceput sa scriu la fic-uri si timpul a inceput sa treaca.Acum e ora 3:20 si eu postez ca o nebuna.
Dear Diary...

Am inceput ziua ca de obicei...cele 6 alarme puse la tel cu scopul de a ma trezi au inceput sa sune pe rand la interval de 2 minute si tot pe rand le'am oprit si am bagat nasul la loc in perna. Dupa juma de ora TEROARE! MAMA! "iar nu ajungi la prima ora?? esti inconstienta!! mai e putin si dai bacu' si te doare in ***! TREZESTE-TE N-AUZI!?! " moment in care a urmat vechea metoda de trezire a familiei mele 22 "Nero! unde e Diana? Uite'o pe Diana! Hai! Top in pat! 22" Dupa un lifting facial cu bale aplicat de draguta mea potaie am fost nevoita sa fug la baie sa ma spal. Nu va puteti imagina ce senzatie scarbo-lipicioasa e...secretul e sa tii ochii inchisi.
Dupa dus...imbracat...alea alea am reusit si eu sa plec spre scoala. Nu am asteptat decat juma de ora in statie masina ce tine locul tramvaiului 34 care a fost desfiintat deoarece niste persoane "inteligente" au gasit de cuviinta sa scoata sinele (sa le dau iubire intre falcutze). Evident ca atunci cand a ajuns a trebuit sa ma bat cot la cot cu un stol de babe rujate putind a formol, pt e reusi sa prind si eu un locusor micut pe marginea scarilor. In fine ...usile se inchid iar eu imi protejez frumos gadget'urile si portofelul (ca deh! traim in Romania) in timp ce un mos libidinos se freaca de piciorul meu 22 iar un p**zulica ajuns la pubertate imi zambeste gretzos cu mustacioara lui ca puful de gaina.
Ajung intr'un final la scoala, unde in fata usii portarul isi da ochii peste cap:"don'soara prezinta carnetul de note!...si cravata? unde iti e cravata?!?" parca am fi la jilava Sad( cine naiba ar purta cravata aia rosie aprins de 2 metrii latime si 5 lungime??? O scot frumusel din ghiozdan si intru..
In clasa noastra se schimba tabla...ne pune d'aia ecoloooogica, pe care folosesti 5 markere pe zi a cate 2 lei bucata. Am facut orele intr'o clasa in care abia se schimbase parchetul. Nici nu va dati seama in ce hal mirosea a...benzina...nush. Nicio problema! ne'am adaptat....
Pe la ora 13...fericita ca la restul orelor ne'a dat drumul... in timp ce imi faceam linistita ghiozdanul, intra in clasa elevul de servici "Seful clasei 12H sa se prezinte la ora 2 cu inca un coleg la laboratorul de fizica! sedinta!" La 2?? asta ar fi insemnat sa stau o ora degeaba la scoala!! Ma resemnez si intreb "Cine vine cu mine?" din solidaritate evident...colegutzii mei dragutzi au bagat toti capul sub banca. Am asteptat deci o ora intreaga....timp in care m'a trimis diriga sa ii aduc telefonul de acasa (ca deh! tot stateam degeaba...norocul meu ca sta aproape de liceu).
Am ajuns si la sedinta...WOW! oare ce e asa important?? ce vrea sa ne spuna?? mda...era vb despre nush ce c**t de proiect la care au participat 2 tipi din liceu si cik trebuia sa ne povesteasca cum a fost 22 Pt asta am stat atat??? Spumeeee!!!
Am plecat acasa (in aceleasi conditii in care m'am si dus la scoala). Picioarele ma dureau ingrozitor, adidasii parca mi se lipisera de talpi, capul imi exploda iar langa mine aveam un coleg caruia nu ii mai tacea gura ...intr'un final mi'am bagat castile in urechi si am facut abstractie de el.
Am ajuns acasa si m'am apucat de rezolvat variante....iar acum...va povestesc ziua mea de tot k**tu 21
Sunt convinsa cu nu citeste nimeni ce am aberat eu aici si totusi daca citeste cineva...sper ca nu te'am plictisit atat de rau 001_tongue
Zbye!
9 mai 2008
In acesta zi m-am trezit la ora 7 ( inca 3 ore, ceream prea mult Sad( ), m-am dus la scoala la priam oora care nu am facut-o, doar ca sa nu ma puan absenta, si mai bine mai dormeam o ora. Pe urma, plina de spirit european ( si manata de zecele pe care il voi primi la franceza, deoarece nu sunt prea buna la acea materie >.>, adica imi va da 10 ca am fost ^^"" ), m-am dus la primarie unde s-a orgabizat cel mai naspa concurs interactiv la nivel "euroepan", de altfel si primul de acest fel din Baia Mare. Stati, ca n-am participat, eu am fost de spectator. Si ceea ce a fost cel mai ciudat era faptul ca "spectatorii", 16 la numar, care nu stateau la masa cea rotunda, ci intro parte, erau toti de la scoala noastra, insa concurentii erau echipa de doi de la fiecare scoala, vreo 7 scoli, si vreo 5 licee. evident, cu cel mai hiperactiv coleg de clasa, am castigat, deoarece el ridica tot timpul mana cel mai repede. De asemenea, am stiut si eu o intrebare. bacca me, numai dupa ce a trecut la urmatoarea am aflat ca si cei din "public" pot raspunde, si ca punctele vin la scoala de la care face parte. dupa cum am spus, scoala mea a castigat.
A urmat apoi extraordinarea dezbatere la care participa toata lumea. S-au prezentat 5 prezentari Power Point, inclusiv un reprezentat al scolii noastre. Pe urma s-a supus la vot, si, evident, cand s-a ajuns la sa zica sa ridice mana cei ce vor sa voteze cu prezentarea despre pace ( a scolii noastre ), toti au izbucnit in ras. Cred ca banuiti motivul. Tot "publicul" ridicase mana, si eevident, toti, inafara de mine. Si ce m-au enervat dupa aia colegii ca de ce n-am ridicat mana, ca nu tin cu clasa, ca sunt nesimtita, etc. Apai sa fie sanatosi, daca ei l-au votat pe calin ( cel cu prezenatrea ), eu am votat prezenatrea cu sanatatea , ca mi-a palcut mai mult. Oricum, profa de franceza, cea care a fost cu noi la primarie, mai sa nu intre in pamant de rusine 21, ca tot publicul a votat cea mai slaba prezenatre 21...
Am ajuns acasa, si au inceput sa caut haine pentru searata pe care o "asteptam" ( n-aveam nici un chef), app, era a doua serata in trei ani.
Dupa ce am agsit haine, mam dus la serata pe care o faceam cu clasa a 6-ea ( idee tampita, dirig tampit care pleca si ne lasa in a 8-a cu alt dirig Sad(. Cu cine mai fac eu mate Sad( ). Bun. ConversatieS:
-Sper ca ai adus cd.
-am adus, dar cu manele
profa ( diriga de la a 6-ea, dirigu a fost prea "ocupat " cu concursul evaloare in educatie ): fara manele, nu verau sa aud de manele
elevii: dar doamna...
profa: nici nu ma gandesc!
-dar, dar... ce mai ascultam
-stai ca ama adus eu un cd, dar nush ce e pe el
-hai sa-l punem'
fatalitate! era muzica de aia lenta, sa adormi. in cele din urma am gasit un cd cu hituri vechi din 2004 4 ( gasca mea ruleaza,.... ). Fatalitate! trebuie sa merg acasa sa invat ( nu ca mi-am invatat, lene prea mare, concurs de maine prea stupid... ). Fatalitate! trebuie sa plec tocmai cand incepe melodia mea preferata ( in sfarsit s-au desteptat si au pus alt cd ), dar in fine... ajung acasa, mai stau putin pe calc, fac o baie, ies din baie... fatalitate! toata lumea ma suna se am intrebe unde am plecat ( oh da, au observat dupa 30 minute ca am plecat 29 ).
Fatalitate! trebuie sa imi invat la biologie. Dupa o incercare ( firava ), ma duc la calculator, unde m-am gandit sa scriu ce s-a intamplat in ziua asta in topicul Dear Diary, in care n-am postat de mult ( am uitat sa spun ca la primarie ne-au dat mult suc, multe fursecuri, prajituri, cornulete, brelocuri, pixuri, gratis ), cu ocazia zilei Uniunii Europene.
Oricum nu cred ca va citi careva 21...
Zbyee!!...
P.S: scuze de cele 8 emoticonuri ^^""
Dear Diary...
Ce zi...aiurea.M-am trezit la ora 10:30...din cauza tunetelor si fulgelerol de afara.La naiba...nu suport aceste fenomene meteorologice.I-am spus La multi ani lu fratimiu....dupa care m-am in trening.Incep sa imi fac exercitiile...pumni,picioare si deja ma doare tot corpul.Ok...mananc putin....doar putin dupa care ma reintorc la scris.Zbang...bate cineva la usa.Mama,tata,fratimiu si un prieten de-al lui.I-am salutat...dupa care m-am inchis in camera.Nu prea imi place sa o fac pe fata draguta si comunicativa cu toti fraierii.Orele treceau super repede...si s-a facut 19:00.M-am imbracat si am fugit la antrenament.Acolo,alte nebunii.Mi-am luat un pumn in gura de am vazut stele mov.Da asta e...Acum stau...ma uit la tv...si ascult muzica.Cat de plictisitoare e viata mea.
11.mai.2008

Draga jurnalule...

Mananc iaurt de capsuni, soarele ma arde prin jaluzele si mi-e sete. Ma simt usor racita, mai mult sau mai putin trista. O sa-mi treaca, cum de altfel trec toate. Si stau si ma gandesc la rotatia pamantului si mi se pare necrutatoare si egoista. As vrea sa nu se mai miste. As vrea sa se opreasca si sa ramana asa, sa pot sa dorm... sa dorm si sa nu ma mai trezesc. Desi, e ciudat pentru ca si in vise ma doare. As vrea sa mai pot sa scriu, as vrea sa fiu in stare sa fac altceva decat sa frec menta. As vrea macar sa ies si sa ma duc la pod... Nu vreau sa ma arunc. Vreau doar sa stau. Ieri... stateam in pat si mama era la calculator, fiecare click ma omora incet, as fi dat orice sa am putere sa ma ridic si sa plec... sa ma duc... sa visez pe pod...

Sunt obosita, nu mai am noapte, nu mai am zi... nu mai pot sa ma smulg din ... rotatia pamantului...

Iarta-ma ca te plictisesc draga jurnalule... Mai bine ma duc sa vad daca mai am ce comenzi sa iau pe m-a ... sau poate imi deschis un topic la GFX Area...

Pa pa...

Da, plec. Nu mai tipa dupa mine. Pa...

Pa ..
Hmm,nimeni nu a mai scris de mult timp in jurnal ...
M`am trezit la 7 si un sfert(nu pentru ca as fi vrut,asa,din intamplare),m`am plimbat prin casa,dar toata lumea era sculata la ora aceea,deci eu as fi fost somnorila.Ma plictisesc asteptand ca mama sa se duca la serviciu si imi da o veste bunica ''Marina,vezi ca azi tre` sa ne ducem sa luam buletinul tau.La ora 14 sa fii gata,ca plecam.''.Uitasem cu totul despre buletin,dar pana pe la vreo 13:00 m`am uitat la Claymore,dupa aceea am facut un dus,m`am imbracat si dusa am fost la buletin.Acolo am asteptat vreo ora ca sa pot sa il iau(primul venit,primul servit,iar eu am fost a 44-a ''clienta''),m`am intalnit cu fosti vecini si colegi de aceeasi varsta cu mine,am mai schimbat cate o vorba cu ei si dupa ce fiecare si`a primit buletinul,bunica m`a dus la o inghetata.Am ajuns acasa si m`am pus la computer(drogu`!),ca de teme nu mai avea chef nimeni,presupun.Am incercat sa mai vizionez cateva episoade din ''Ah!My Goddess'',dar nu am putut(cu toata familia in casa,sigur ca e unsafe sa ma uit la animeuri pe net).
Si acum,o sa ma duc la somnic.
Nu cred ca o sa citeasca cineva,dar,ma rog ... Eu am citit toate posturile ...
Draga jurnaluule, in sfarsit m-am hotarat sa postez si eu un pic aici. Ziua de astazi a fost la fel de plictisitoare la fel ca celelalte zile de vacanta. Eu neavand frati sau surori, neintamplandu-se nimic amuzant, fiecare zi e o plictiseala enorma. Astazi m-am trzit la 7.00 caci sunase alarma telefonului dar l-am oprit si m-am intors pe o parte si am adormit pana la 8.20. Apoi m-am sculat si prima grija a fost sa beau o gura de Coca-Cola rece de la frigider ca sa mai piara un pic somnul. Apoi am deschis pc-ul si pana la ora 11.00 m-am uitat pe vreo cateva forumuri printre care si Animezup. Apoi am plecat la bunici. Bunica mi-a facut cartofi prajiti (mancarea mea preferata) apoi am venit acasa. Nu a trebuit sa astept Maxi-taxi in statie ca era deja acolo si ma astepta el pe mine. Era un harb de Ford Tranzit de faricatie 1997 pe care eu il stiam cu probleme la usa de prin vara trecuta si ca usa trebuie trantita un pic mai tare. Dupa ce am inchs usa, striga soferul la mine: "De ce nu o inchizi incet ca abia am reparat-o" La care eu: Scuze, nu am stiut. Eu o stiam ca are probleme la usa si ca trebuie inchisa mai tare. Bine de data urmatoare o inchid mai incet." La coborare am inchis-o incet. Findca ramasesem doar eu, soferul s-a gandit sa o ia spre Centru direct, fara sa mai ocoleasca, deci ma lasa mai aproape de chioscul de ziare. "Norocul meu" imi zic eu in gand, caci vroiam sa imi iau ziarele mele saptamanale de paranormal si ca pe canicula asta chiar nu mai aveam chef sa merg vreo 10 m in plus. Dar cand ajung in dreptul chioscului "SURPRIZA" Desi am intelegere cu vanzatorul ca merg la el in fiecare miercuri pana in ora 15, eu imi respectasem cuvantul era 14.54, gasesc inchis. Vanzatoarea de la taraba de alaturi, cea cu tigarie imi spune ca el a plecat la 14.30. Plec cam suparata un pic, dar in gandul meu zic: Las ca vede el maine cum ma razbun pe el" Am de gand sa ii platesc doar marunt. He he sa se invete minte altadata sa isi respecte cuvantul 21 Apoi am venit acasa si am deschis pc-ul si uite prima grija sa postez aici.
Edit: Am fost adineauri inca o data la chioscul de ziare sa vad daca a venit cumva vanzatorul dar se pare ca nu. Ei las ca pana la urma ii arat eu maine smile
Apoi cand am venit atentia mi-a fost atrasa e automatul de bilete din statia de tramvai care parca ma astepta cu o surpriza sa ma mai inveseleasca un pic. Credeam ca imi da doar 1 bilet gratis cand ce sa vezi, am descoperit 2 bilete. Se pare ca canicula asta l-a facut pe automat sa isi scape 2 bilete smile Deci am obtinut 2 bilete de transport in comun gratis. Alta data acelas automat imi oferise pe gratis 1 leu in 2 monede de 50 de bani. smile
dear diary

mama ce zi plictisitoare .. m-am trezit pe la 12.. omg .. stateam eu fara stres in pat si deodata se aude telefonul. eu n-am stres.. il auzeam ca suna da nu realizam .. suna el ce suna .. incep sa ma foiesc si realizez in sfarsit ca suna .. am sarit din pat ca o disperata si am raspuns .. era mama .. arrghhh .. am injurat printre dinti ca ce ma trezeste pe mine cand mii lumea mai draga 21 . ca de obicei " trezteste-te du-te si du gunoiul si nu da drumul la pc ca nu mai am loc de tine de dimineata pana seara numai la pc stai " eu in gandu meu : da si? 21 .. " te duci acu si duci gunoiul si nu te mai machia" da ce o doare pe ea ce fac eu -_-' .. inchid nu mai zic nimic nici pa .. si ma duc inapoi in pat unde hopa ce surpriza .. nu puteam sa mai dorm .. am dat drumu la tv.. dupa care am facut un dus.. dupa care am dus gunoiul ce era sa fac.. acuma frecotez pc-ul si ma plictisesc de moarte .. in plus mai am si nervi de imi vine sa o dau pe mama de pereti.. >.<.. azi am aflat ca nu ma mai lasa la concertul cu parazitii unde mergeam cu my only one .. arghhh TT_TT oo uraasc .. aveam ocazia perfecta sa il "vrajesc" si ea .. " nu te duci " eu : de ce ma rog? ea : " de cate ori ai sa-mi zici mie nu o si fie dublu nu la tine" doaamne cat am injurat si am facut crize prin casa .. arghh TT_TT
Pages: 1 2 3
Reference URL's