9 mai 2008
In acesta zi m-am trezit la ora 7 ( inca 3 ore, ceream prea mult

( ), m-am dus la scoala la priam oora care nu am facut-o, doar ca sa nu ma puan absenta, si mai bine mai dormeam o ora. Pe urma, plina de spirit european ( si manata de zecele pe care il voi primi la franceza, deoarece nu sunt prea buna la acea materie >.>, adica imi va da 10 ca am fost ^^"" ), m-am dus la primarie unde s-a orgabizat cel mai naspa concurs interactiv la nivel "euroepan", de altfel si primul de acest fel din Baia Mare. Stati, ca n-am participat, eu am fost de spectator. Si ceea ce a fost cel mai ciudat era faptul ca "spectatorii", 16 la numar, care nu stateau la masa cea rotunda, ci intro parte, erau toti de la scoala noastra, insa concurentii erau echipa de doi de la fiecare scoala, vreo 7 scoli, si vreo 5 licee. evident, cu cel mai hiperactiv coleg de clasa, am castigat, deoarece el ridica tot timpul mana cel mai repede. De asemenea, am stiut si eu o intrebare. bacca me, numai dupa ce a trecut la urmatoarea am aflat ca si cei din "public" pot raspunde, si ca punctele vin la scoala de la care face parte. dupa cum am spus, scoala mea a castigat.
A urmat apoi extraordinarea dezbatere la care participa toata lumea. S-au prezentat 5 prezentari Power Point, inclusiv un reprezentat al scolii noastre. Pe urma s-a supus la vot, si, evident, cand s-a ajuns la sa zica sa ridice mana cei ce vor sa voteze cu prezentarea despre pace ( a scolii noastre ), toti au izbucnit in ras. Cred ca banuiti motivul. Tot "publicul" ridicase mana, si eevident, toti, inafara de mine. Si ce m-au enervat dupa aia colegii ca de ce n-am ridicat mana, ca nu tin cu clasa, ca sunt nesimtita, etc. Apai sa fie sanatosi, daca ei l-au votat pe calin ( cel cu prezenatrea ), eu am votat prezenatrea cu sanatatea , ca mi-a palcut mai mult. Oricum, profa de franceza, cea care a fost cu noi la primarie, mai sa nu intre in pamant de rusine

, ca tot publicul a votat cea mai slaba prezenatre

...
Am ajuns acasa, si au inceput sa caut haine pentru searata pe care o "asteptam" ( n-aveam nici un chef), app, era a doua serata in trei ani.
Dupa ce am agsit haine, mam dus la serata pe care o faceam cu clasa a 6-ea ( idee tampita, dirig tampit care pleca si ne lasa in a 8-a cu alt dirig

(. Cu cine mai fac eu mate

( ). Bun. ConversatieS:
-Sper ca ai adus cd.
-am adus, dar cu manele
profa ( diriga de la a 6-ea, dirigu a fost prea "ocupat " cu concursul evaloare in educatie ): fara manele, nu verau sa aud de manele
elevii: dar doamna...
profa: nici nu ma gandesc!
-dar, dar... ce mai ascultam
-stai ca ama adus eu un cd, dar nush ce e pe el
-hai sa-l punem'
fatalitate! era muzica de aia lenta, sa adormi. in cele din urma am gasit un cd cu hituri vechi din 2004

( gasca mea ruleaza,.... ). Fatalitate! trebuie sa merg acasa sa invat ( nu ca mi-am invatat, lene prea mare, concurs de maine prea stupid... ). Fatalitate! trebuie sa plec tocmai cand incepe melodia mea preferata ( in sfarsit s-au desteptat si au pus alt cd ), dar in fine... ajung acasa, mai stau putin pe calc, fac o baie, ies din baie... fatalitate! toata lumea ma suna se am intrebe unde am plecat ( oh da, au observat dupa 30 minute ca am plecat

).
Fatalitate! trebuie sa imi invat la biologie. Dupa o incercare ( firava ), ma duc la calculator, unde m-am gandit sa scriu ce s-a intamplat in ziua asta in topicul Dear Diary, in care n-am postat de mult ( am uitat sa spun ca la primarie ne-au dat mult suc, multe fursecuri, prajituri, cornulete, brelocuri, pixuri, gratis ), cu ocazia zilei Uniunii Europene.
Oricum nu cred ca va citi careva

...
Zbyee!!...
P.S: scuze de cele 8 emoticonuri ^^""