Animezup - forum manga si anime

Full Version: "De ce?" game
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Pentru ca Medelef (parca asa se scria) nu a avut ce face intr-o zi, nu avea treaba acasa si s-a gandit el si persona lui ca daca tot s-au chinuit ei sa ii aseze ce ar fi sa ii invete unii...
Asa ca stam si le invatam ca prostii...

De ce?
Ca s-a gandit intentionat sa fie vestit. A vrut faima, acum are ... Dar nu si printre copii 21 [cred 65 ~ca da xD~] ... [Cred ca vroia chiar tare sa nu stea degeaba 24]

Totusi, de ce? :-< De ce? ><"
Adica de ce punem intrebari care sa inceapa cu "de ce" sau la ce anume se referea acea intrebare ?

De ce este asa de complicat sa dai un raspuns la jocul asta ? 39
Deoartece multe intrebari necesita un nivel de maxima concentrare si intelegere, i multa logic. De ce?
Deoarece e un joc pentru un intelect putin mai mare decat cel obisnuit .De ce?
pentru ca, daca ar fi simplu nu ar mai fi distractiv si nu ar mai prezenta interes[cel putin din pct meu de vedereSmile ]

intrebare de baraj:

de ce?

[Image: 967339c1.gif]
pentru ca asa sta in firea omului.
de ce?>.< sa va vad 001_tongue
Pentru ca oamenii au fost creati pentru a putea arspunde la cele mai ciudate sau mai complicate intrebari. De ce?
Pentru ca unele persoane au creeat aceste intrebari...la care cineva trebuie sa aiba un raspuns.De ce?
Sa ne tortureze xD Sau ca sa fie jocul mai interesant si sa-l putem lungi la nesfarsit... Vrem sa jucam ... Sa ne simtim bine ^^

Dar de ce? O.o
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's