Animezup - forum manga si anime

Full Version: "De ce?" game
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
pentru ca sunt doritori de atentie, si/sau nu se pot exprima liber,datorita constrangerilor sociale.
dc?
Pentru ca le este teama sa isi exprime propriile pareri din cauza ca societatea ii incolteste.De ce?
Ce spam fac eu...ma omoara cedik21
deoarece intr-untrecut, au fost marginalizati ori supusi la kestii care tindeumilinta, cum ar fiun santaj, iar acum ca au scapat de presiuni,societatea inca ii urmareste ini ncercarea lor de afirmare.

sa incercam si altcevaSmile(numai stiu ce raspunsuri s-arputea da X.x)

de ce "epilogue" e cea mai frumoasa melodie din lume?88
pt. ca tie ti se pare cea mai frumoasa melodie din lumea......... poate alticineva nu este de aceiasi parere cu tine...si nu ii place aceasta melodie.................dar de ce????
pentru ca nu e cine stie ce acea melodie [dar se pare ca pt o persoana valoreaza mult xD] ... Nu are gusturi bune xD ... si nu o atrage acea muzica xD Dar oare de ce? xP
pentru ca fiecare persoana are gusturile ei, iar dupa cum se stie "gusturile nu se discuta", dar depinde in cele mai multe cazuri de anturajul persoanei(manelisti,rockeri,etc.) asa ca influentele sunt impuse si in gusturile persoanelor.

de ce??

PS: nu ar fi mai bn, ca dupa un numar de posturi(5 de exemplu) subiectul sa fie schimbat? (idee stupida , venita brusc...)
deoarece nu avem toti aceleasi preferinte, depinde de starea noastra, de mediul in care suntem, de anturaj, si pur si simplu de ureche muzicala. Oamenii nu sunt egali in materie de gusturi. De ce?

P.S: hm... 39 in legatura cu ideea ta, jigoku. Fiind ar 5-lea post s-ar presupune ca dupa asta sa schimbam subisctul, ceea ce mie ( sau orcarei persoane ce ar fi a 5-ea ) nu mi-ar conveni deoarece nu mi s-ar raspunde la intrebarea "De ce?". Consider ca cel mai bine am schimba subiectul atunci cand am considera ca pur si simplu nu gasim nici ujn raspuns, i think this is the best solution. But... Poate ca ar trebui puse totusi intrebari mai serioase, la care chiar sa avem ce raspundde, si sa fim contrazisi.
hmm... propun un nou subiect ^^"""

Legea periodicitatii este necesara in chimie. De ce?
"Legea periodicitatii este necesara in chimie. De ce?"

Ca asa a vrut cineva xD si daca el zice asa, inseamna ca asa este ... [mda ... nu stiu ce e aia >.> "legea periodicitatii" ... O.O] ... si daca asa este, e corecta ... daca e corecta e folosita ... >.<

Dar oare de ce e folosita? [mda ... stupid question 24]
e folosita pentru a aranja cele 100 si cea de elemente in tabelul periodic al elementelor [ahem...sau pentru a umple capul elevilor cu ideile unor chimisti care au trait in secolul Y si care au gandit destul incat sa fie considerati genii]

Dar de ce e nevoie sa fie aranjate? [l.a.m.e.]
ca sa invete unii sa numere atomii cum trebuie...

Dar... De ceeee? T_T (*whispering* 1s1 2s2 sp6... >_<)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's