Animezup - forum manga si anime

Full Version: "De ce?" game
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Pentru ca prietenii mei sa savureze acele mere gustoase,cu un gust usor dulceag-acrisor,culoarea lor sa fie un verde deschis...hai ca deja am pofte21.De ce?
Deoarece le aduce multa multa apa( poate chiar sunt umplute cu seringa cu apa ) in organism si pe langa asta contin si niste vitamine importante pentru a putea trai sanatos. De ce?
pt ca asa sunt facute merele sa aiba vitamine.... si sa fie pline de apa....ca sa fie mari ca lumea sa le cumpere.... dar oare dc???
Ca vanzatorii sa faca bani,sa aiba cu ce se hrani si poate sa planteze alti pomisori care sa rodeasca mere delicioase.Intrebarea este4e ce?
Deoarece asa este in lumea afacerilor...pierzi sau castigi, iar daca nu plantezi pomisori , dar esti vanzator de mere...sigur vei da faliment....si vei pieri in cel ami aburiu portocaliu...dc???
Pentru ca daca nu ai bani,cu timpul iti vei vinde obiectele din casa...si pana la urma ramai si fara casa!Nu vei mai avea ce sa mananci...si vei ajunge la sapa de lemn.De ce?
pentru ca afacerile sunt periculoase daca nu esti atent cum ce fel si cu cn le faci Smile dc???

~~~buh bye~~~
Propun un nou subiect...
Profesori ne dau la scoala mai multe note mici, decat note mari....dar dc??
ar fi mai multe motive.Unul dintre ele ar fi acela ca elevii (sau cel putin eu) spun verde in fata ce au de spus unui profesor sau pentru ca profii fac "clasificari" si pun note dupa preferinte.. altul..faptul ca in majoritatea cazurilor sunt puse intrebari ciudate sau elevii kiar nu invata iar daca nu esti soarece de biblioteca practic nu placi profesorilor....de ce?4
Pentru ca aproape toti profesorii vor sa aiba niste elevi model,o clasa cu care sa se laude,atunci cand sunt inspectii,toti elevii sa fie cu mana sus.Daca ei nu invata,profesorii practic isi pierd timpul degeaba la scoala.De ce?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's