Animezup - forum manga si anime

Full Version: "De ce?" game
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Pentru ca sunt prosti si se iau dupa altii...
dc?
Ok...white angel,pute-ai da un alt argument in care sa nu introduci o jignire,da?Acum voi pune alta intrebare pentru ca la a ta,chiar nu stiu ce sa raspund..orice as zice i-as face pe bietii oameni "prosti" si nu imi place.A,si incercati sa numai faceti spam,scriind un singur rand.

De ce canta balenele?
canta deoarece au un mod foarte foarte ciudat de comnicare. De ce?

App, majoritatea celor de aici au facut posturi de un rand, dar a zis Flaw ca daca jocul e interesant, poate fi si unul cu spam ^^ ( parca >.< )
pentru ca s-au saturat sa mai vorbeasca ca noi(sincer).Si cum s-au saturat sa mai vorbeasca ca noi au inceput sa gaseasca alte stiluri de comunicare si asta le-a venit in minte pentru ca aveau o enorma lipsa de imaginatie.De ce?
Pentru ca balenele sunt niste fiinte foarte inteligente,reusind sa comunice intre ele printr-un limbaj,pe care omul nu l-ar pute-a descifra indiferent de tehnologia folosita.De ce?
Pentru ca oamenii nu inteleg limba si tehnologia baleniana,acestea nedorind sa fie descifrate sub nici o forma.De Ce?

-cam scurt-
Pentru ca balenele stiu mult mai multe despre oceane decat oamenii, fapt ce ar putea afecta omenirea. De ce?!

*dances*
ar putea afecta omenirea deoarece ne-am lipsi de niste creiere atat de mari si inteligente care ne-ar putea duce pe Pluto. De ce?
Pentru ca,uneori,oamenii nu vor sa accepte ca exista fiinte mult mai inteligente decat ei,traind si murind cu impresia ca sunt cele mai inteligente creaturi de pe pamant.De Ce?
Pentru ca asa si e,oamenii sunt cele mai inteligente fiinte de pe Pamant.De ce?*ce intrebare21*
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's