Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Cele doua sabii ale Coltului
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ce ati alege : Tenseiga sau Tessaiga ? Care dintre cele doua sabii v-ar reprezenta cel mai bine ?

Eu as alege Tenseiga. Avand in vedere ca are putere asupra mortii si ca mie mi-e frica cel mai mult de moarte, este alegerea mea ideala.

Am auzit totusi ca ar mai fi o sabie si anume Shounga sau cam asa ceva, care ar avea o putere deosebit de mare. bleahgt;
Pai....pe mine Tenseiga nu ma prea incanta, deoarece numai vindeca si nu-si poate mari puterile. In schimb Tessaiga e mai puternica, iti este mai de folos atunci cand te ataca cineva, nu te-ai putea apara cu Tenseiga, in schimb cu Tesseiga poti 001_tongue:P001_tongue. Si-a marit puterile cand a fost patata cu sangele acelui demon-liliac, si cu ajutorul ei Naraku a fost nevoit sa fuga. Deci alegerea mea este Tessaiga. De Shounga n-am auzit dar mi-ar placea sa aflu mai multe despre ea ^_^ .

christmas light Scris:
Pai....pe mine Tenseiga nu ma prea incanta

Ai dreptate, nici pe mine nu ma prea incanta.
De ce credeti ce Sesshoumaru nu prea ia placut tenseiga si isi dorea atat de tare tessaiga pentru ca e aproape nefolositoare in lupta.
In schimb sabia lui Inuyasha e sabia suprema dupa mine, arunca o cicatrice a vantului si gata-i lupta 21 deaia si, Sesshoumaru si-a procurat cealalta sabie pe care nu mai tin minte cum o cheama.

tenseiga?nici pe sessh nu l-a incantat ^^
prefer Tessaiga.... e mai interesanta..
cicatricea vantului
valul naucitor..
dar nu le-as putea avea pe aman2? 4
este si Souunga, sabia care nu a fost lasata niciunuia dintre fii, dar a carei putere poate fi stapanita doar de sesshomaru, fiind mai puternic... si invinsa atunci cand Tensaiga si Tessaiga vor lupta aman2 o data.

cat despre alegere.. raman la Tessaiga :X
Dintre cele doua sabii, as alege Tessaiga. Desigur, Tenseiga poate invia o persoana dupa ce a murit, dar doar o singura data. Tessaiga in schimb poate fi folosita pentru aparare, sa nu mori, sau sa ataci, desi nu ma atrage ideea uciderii oamenilor sau a demonilor.
So'unga este sabia misterioasa a lui Inu no Taishou pe care, in prezent, o poate manui doar Sesshomaru (you know, full-blooded demon and stuff) care este infranta in filmul 3 de puterea combinata a lui Tessaiga si Tenseiga. Luate individual, este cea mai puternica sabie, dar decat sa ma posede o sabie demonica, mai bine ma abtin ;)
Ei bine...dintre cele doua,eu o aleg pe Tetssaiga(nu se scrie Tetssuiaga?).Am facut aceasta elegere pentru ca mi se pare mult mai puternica.Cati adversari a invins Inuyasha cu Cicatricea Vantului sau Valul Naucitor?Raspuns:foarte multi.Atat am avut de spus.Ja'
Nici una deoarece consider ca Sou'unga e cea mai buna 4 ... that sword Pawns all the other swords Smile>- . Dovada ca e mai buna : In filmul Inuyasha movie 3 ... ca sa fie infranta Sou'unga... a fost nevoie de tessuiga si tokajin sa se alieze pt a reusii. Sou'unga RULLZ !!! 4

Yondaime Scris:
Nici una deoarece consider ca Sou'unga e cea mai buna 4 ... that sword Pawns all the other swords Smile>- . Dovada ca e mai buna : In filmul Inuyasha movie 3 ... ca sa fie infranta Sou'unga... a fost nevoie de tessuiga si tokajin sa se alieze pt a reusii. Sou'unga RULLZ !!! 4

In primul rand, iti place, nu-ti place, Sou'unga went bye-bye. Nu mai exista (nici Tenseiga in cele din urma, but that's another story)... Si nu imi dau seama unde ai vazut ca a fost infranta de Tokijin, Sou'unga putea fi infranta doar de puterea combinata a sabiilor celor 2 frati, meaning Tessaiga and Tenseiga 29
My advice... Watch the movie again before you start blabbering nonsense ;)

URL de referinta