Hello!Numele meu e Ileana, am 12 ani....Ce sa va zic despre me?...Ma uit la InuYasha, Yu Yu hakusho,KaleidoStar,etc.,etc. ...Anmeurile mele preferate sunt KiddyGrade si KaleidoStar si cred ca Cubix si rapperul Pparrapa(sau cum s-o scrie) sunt de copii mici(doar copiii mici nu cred asta) ...Ascult rock si muzica latino, imi place ffffff moolt basketul, cu desenul nu stau rau si sunt as la matematica si dezastru la franceza si engleza. Eu sunt un pic pe dos fata de soareci...Dak ei cred ca luna e din branza eu cred ca e din mamaliga.....Sau de ce crede toata lumea ca apa e uda????????? Toata lumea spune ca e uda pentru ca e uda dar atata timp cat nu au o dovada nciodata nu voi recunoaste ca apa e uda...Am niste intrebari la care nimeni nu poate sa-mi raspunda cum ar fi ,,Daca uleiul de masline e facut din masline atunci uleiul de bebelusi din ce e facut?" ,,De ce avem par pe cap?" sau ,,De ce morcovul e mai portocaliu decat o portocala?"......Cam atat ...... .....Ja ne!
lol , nice description

M-ai dat pe spate , si nu mi s-a mai intamplat asta in ultimu timp .
Pai randul meu , nu? Urmaresc si eu yu yu hakusho ,si kiddy grade , I hate raperul parrapa si cubix (imi venea sa ard televizorul cand dadea reclama la ele) . Si apa e uda ,cel putin asa era ultima data cand am verificat .
Luna nam ajuns la ea deci nuj sa-ti spun din ce este .
Si o intrebare care sa te faca sa gandesti: focul e solid , gazos sau lichid? XD
Ja ne , ne vedem pe forum!

vai....... mi-ai luat about me-u ..... de la me de pe site,,,,,,,,,cam acolo ....jumatate din el.... mai spre sfarsit..... da nu prea conteaza.........ai schimbat acolo un pic cu intrebarile.....eu am zis ca: dc avem par pe cap.... si dc toata lumea zice ca semanam cu maimutele.....in fine....
BEY....:34::34::34:
Bine ai venit pe forum, Shimizu! Sper ca iti place aici si ca sa iti arat ce grija avem noi de utilizatorii nostri o sa iti raspund la cateva din intrebarile care te framanta...
Avem par pe cap pentru ca pe fata nu prea mai avea loc de nas, ochi si gura si morcovul e mai portocaliu decat portocala pentru ca lamaia este acra

In ceea ce priveste uleiul de bebelusi, e facut din esenta de scancete

Sper ca te-am lamurit

Distractie placuta ;)
Drogat-o, m-ai spart

> Stii ce, si uitasem ca ti-am luat About me-ul :-< Sorry . Deci voi pune altul sa nu te superi

:
Buna .....Ma numesc Ileana. Am 13 ani, 165 cm inaltime. animeul meu preferat este Jigoku Shoujo. Mai urmaresc Naruto , Shaman King, Gallery Fake, YuYu Hakusho Inuyasha, ROD, etc, etc......Materia mea preferata este desenul.... Sunt din Baia Mare iar melodia mea preferata este Shandi Thom - I wish i was a punck rocker si pe cat e de veche cu atat imi place mai mult. Am trecut de mult de obsesia RBD si pot spune cu mandrie ca melodiile lor deja ma plictisesc. Cam atat

Yey ^^
Inca o persoana smulsa din ghearele RBD

Multi inainte, Ileana si sa stii ca si mie imi place Sandi Thom - I wish I was a punk rocker ( with flowers in my head ^^ )