Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Cu cine ati merge la intalnire?
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ei bine...Kurama.Pe langa faptul ca arata kawai este si o persoana foarte sociabila si cu care as avea ce discuta[bn,nu ma refer neaparat la cv legat d sc...Kurama nu cumva sa-ti treaca prin minte sa deschizi un asemenea subiect!Poate cv legat de un inel daruit cu dragoste,un trandafir...~8~]
Sa ma gandesc....As merge cu:

Yusuke>super dragut..si pun pariu ca as fii invidiata de toate fetele
Kurama>kawaii,destept..si de data asta as fii invidiata de toata lumea
Hiei>inafara de fapul ca este dragut...daca cumva ma supara cineva...Ensats Kokuryu-Ha scrie pe el21
Sarcaul Kurama, in cate bucati trebuie sa se imarta :104: 105 ... Pai, si eu il aleg pe Kurama ^.^ . Mi se pare ca este cel mai grijuliu, printre cei mai drguti, si sunt convinsa ca m-ar trata foarte bine ^4^. Normal ca nu as deschide vreun subiect despre scoala >.< , s-ar duce tot farmecul >.> ...
[attachment=97]kurama, bineinteles. e personajul meu favorit din toate animeurile.e frumos, inteligent, cel mai sensibil membru al grupului. e sweet. a doua optiune ar fi hiei. e dur, dar inocent in acelasi timp.si arata super.....
bine.. kurama e suprasolicitat 21
il aleg pe Hiei, my fav 8
pt k e.. dragutz =^.^=
si.. evil
si este un prieten bun orice ar incerca el sa faca ^^
URL de referinta