Da asha este, Elk are o natura in plina conturare, in sufletul shi-n mintea sa se produc schimbari majore ca urmare a unei vietzi conectate aprig la tot ce se pertrece in jurul ei. Elk e cel care are argumentele superioare, deoarece el niciodata nu renuntza a suferi sau a lupta pt prietenii lui, viatza l-a invatat sa iubeasca pe cei care sunt supushi incercarii shi sa sufere daca nu poate sa-i ajute. Pe cand Arc pare a dezvolta afectivitate duala, intre iubirea lui, starea lui de bine shi datorie. Cuvantul cheie mes amis...pt Arc, totul pare sa fie o datorie, diferentza de abordare fiind evidenta, in cazul lui Elk, iubirea shi remushcarile fatza de sora lui, tecuta printr-un iad inutil--daca s-ar fi intors dupa ea, daca nu ar fi fost asha de speriat--imaginea aceea groteaska a ei, modul in care nijte creaturi dornice de putere s-au jucat cu o bita fata, cu sora lui pe care trebuia sa o protejeze shi sa-i fie aproape, toate acestea il impresoara shi-l trimit intr-o stare de suferintza shi nebunie latenta ce-i da curs fara regret, sacrificand dreptul sau de a fi fericit cu Liesa. Deoarece sentimentul capital e ca nimeni nu are drepul a-shi bate joc de viatza altora, Elk spre deosebire de Arc invatza asta in cel mai crunt mod, pe sora shi pe prietenul lui, transformatzi in instrumente de putere, in himere.
Asha ca, d c ash favoriza pe cineva precum Arc, care e deja favorizat de pozitzie, de calm, de zei, de capacitatea de a iubi, de a ramane neafectat ireversibil de chin, pe cand temerile propaghate, luciditatea care se pierde shi se contopeshte cu nebunia, suferintza certa shi taioasa care alimeanteaza rapid natura "incendiara" a tanarului Elk, sunt dovada suprema de iubire de oameni nu doar de om; poate cea mai nobila shi meritorie dintre iubiri.
Asha ca, without further adu, il aleg pe Elk chiar stand intr-un picior, cu mainile la spate, intr-o duminica zgomotoasa in care shi intentzia formularii unui ghnd poate fi plina de frustrare.
Edit: Shtiu ca e impotriva regulilor acestui forum atat prin offtopic cat mai ales prin nuantza, dar cand vad opinii ca cele de mai jos nu pot decat sa ma bucur din nou ca nu m-am nascut fata, considerandu-mi chiar subiectivismul moral lacunar shi intransigent, mai de pretz decat cel...de mai jos pt care-mi lipsesc aptitudinile de a-l percepe corekt! No more koment