Ce credeti despre Acrobatia Ingerului? Ce sentimente v-a transmis? Eu cand am vazut-o am simtzit ca vreau sa fiu pe scena impreuna cu Sora..

pai...a fost frumos sentimentul...de fiecare data cand vad acel episod ma ia cu un fior...naspa dar nustiu de ce?
acrobatia ingerului...parere...este intradevar ceva fff frumos dar cred ca au platit unii foarte scump...exemplu layla...dar cred ca a meritat...mai ales ca sa simtit "implinita"
ja ne...
Cand m-am uitat la acrobatia ingerului pe care au facut-o Layla si Sora am simtit cum am i-a cu frisoane (in sens bun)...parca in acel moment nu aveam stare,voiam sa fac ceva dar nu stiam ce...simteam nevoia de a fi cu ele pe scena....intr-adevar un sentiment frumos
cand am vazut acea acrobatie nu puteam sa stau locului, vroiam sa fac ceva , sa fiu pe scena sa particip la spectacol........... a fost un super sentiment de nedescris
deci a fost super acrobatia....deci o iubesc

001_wub

in fine...as vrea sa pot sa fac si eu asa....deci toate acrobatiile mi-au placut dar asta a fost cea mai faina...001_wub:
De fiecare data cand incepe kaleido star ma ia cu frisoane mi se face pielea de gaina emotile sunt uriase ochii sunt atintiti pe televizor e minunat
Mi-a placut foarte mult acrobatia.Am simtit o fericire si emotie foarte mare