Animezup - forum manga si anime

Full Version: Lina&Gourry[Slayers]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ei bine,ar fi potriviti sau nu?voi ce ziceti?
Eu zic ca ar face o pereche frumoasa,nu numai la mancat ci si in lupta...si e evident ca simt cv unul pt celalalt,fiecare facandu-si griji pt celalalt in timpul luptelor...
Da dar mai era si Silphiel...mie unul mi s-a parut ca personajul asta a cam incurcat relatia dintre Gourry si Lina.Sincer dupa cateva episoade am crezut ca Silphiel si Gourry chiar erau potriviti pana a disparut din anime Silphiel.....
Relatia Lina/Gourry este marcata inca de la inceputul animeului deoarece primul prieten pe care si-l face Lina este Gourry(faza cand o scapa de banditi).
dragut cuplu. lina e cam nebuna, gourry e cam prostanac. dar ea e "fecioara neprihanita", iar el spadasinul desavarsit. sunt personaje principale. se potrivesc
s-ar potrivi zapacitii astia doi.
amandoi mananca mult,
amandoi lupta bine,
amandoi sunt simpatici
amandoi sunt amuzanti,impiedicati si ametiti ^^"

imi imaginez cam cum ar iesi copiii lor si care ar fi activitatile lor preferate:
fugaritul dragonilor cu sageti de foc
taiatul lemnelor cu sabia "lu' taticu"
ar fi o familie adorabila,mancacioasa si fericita
N-am nimic de comentat.Cei doi fac un cuplu a-ntaia XD Chiar daca mi-e cam greu sa-i vad impreuna ca si iubiti o.o" Mie imi plac asa cum sunt,parteneri de lupte,de mancat,de certuri...le sta bine asa XD Imi plac f mult ptr ca sunt un cuplu amuzant si imprevizibil.Si chiar daca se cerata mai mereu nu se despart deloc si dau dovada de mult curaj .
Un cuplu destul de cidat...dar cred ca s-ar potrivi.Sutn amandoi buni luptatori,mananca foarte mult,amandoi sunt amuzanti si chiar daca nu recunosc amandoi simt ceva unul pentru celalalt.E totusi un pic cam greu sa-i vezi ca si pe un cuplu deoarece ajung cu greu la un punct comun,adica mereu sunt in contradictoriu,poate mai lasa cate un pic de la ei cand trebuie sa duca vreo lupta grea.
Nu prea imi pot imagina cum ar arata copii celor doi,cerd ca ar manca fara sa se mai opresca,dor ca parinti care mananca atata la ce altceva te-ai putea astepta.
Ar fi un cuplu destul de ciudat,dar recunosc ca mi-ar placea sa-i vad impreuna,sa-i vad cum s-ar comporta unul cu altul.Ar fi destul de interesant dar cu siguranta foarte amuzant.
Really un cuplu ciudat >__< dar tb. sa recunosc ca se potrivesc ... lina este funny ..... and Gourry este dragut 24 .......
ar fi un clupu destul de bun se potrivesc in toate si cred ca simt cv unu ptr celalalt
Un cuplu extrem de ciudat 21 si totusi se potrivesc excelent din toate punctele de vedere 21 Amandoi mananca extrem de mult, sunt de-a dreptul obsedati dupa mancare, amandoi au extrem de mult tupeu, amandoi se comporta ca doi prosti in viata de zi cu zi, insa in lupte sunt extrem de buni si de seriosi...Pai ce pot spune?...se potrivesc de minune...
Vicious Wrote:Da dar mai era si Silphiel...mie unul mi s-a parut ca personajul asta a cam incurcat relatia dintre Gourry si Lina.Sincer dupa cateva episoade am crezut ca Silphiel si Gourry chiar erau potriviti pana a disparut din anime Silphiel.....
Relatia Lina/Gourry este marcata inca de la inceputul animeului deoarece primul prieten pe care si-l face Lina este Gourry(faza cand o scapa de banditi).
Ah...cum am putut uita de Silphiel?Vicious...tu ai dreptate in ce ai spus.Tipa asta s-a cam bagat in relatia lor.Nu o suport din doua motive:
1)Cand Lina s-a luptat cu sosia lui Rezo,acasta a impiedicat-o sa faca Sclavul Giga si din cauza ei a fost ranita
2)Ma tot enervaza "Gourry Draga".
Dar aici vorbim despre cuplul Gourry x Lina.Pai...mi-am dat seama ca el simte ceva pentru ea inca de cand Zanaffar a ucis-o.Cum a putut sa reactioneze Gourry...plangea si tipa.Pana atunci,au fost doar indicii mici.Sa nu mai vorbesc de momentul in care Lina a facut Sclavul Giga...si a devenit Lordul cosmarurilor.A fost foarte tare sa il vad pe Gourry cum se duce dupa ea...fara sa ii pese de consecinte.Si a fost asa dragut cand s-au sarutat!PArere finala:Astia doi se potrivesc perfect.
Pages: 1 2
Reference URL's