Ei bine...asa cum spune si numele topicului...
care este vraja voastra preferata din acest anime?
Eu pot spune ca am de ales intre doua,si anume...Sclavul Giga,care mi-a placut imens mai ales k Lina l-a folosit pt a-l salva pe Gourry.Iar cea de-a doua vraja este Sabia Ragna,o vraja la fel de interesanta precum Slavul Giga

Mie cel mai mult imi place Dragonul Sclav deoarece imi place foarte foarte mult incantatia si traducerea incantatiei. De fapt....mie imi plac absolut toate vrajile

din Slayers.
mie imi place Fire Ball ^^ ii da gata pe toti cu ea. si ii prajeste

de fapt, si Sclavul Giga nu e rau, insa daca il gresesti, dai de belea pentru tot restul vietii

Ok..vraja mea preferata este bineinteles Sclavul Giga.si nu numai pentru puterea incredibil de distrugatoare pe care o are,cat si pentru incantatia destul de interesanta.Daca ma gandesc bine...Sclavul Giga este insusi Lordul Cosmarelor,nu?Amy_Yupy...nu trebuie sa gresesti incantatia ca sa dai de belea.In ultimul episod din Slayers Try,Lina spune incantatia perfect dar ce se intampla:este prea puternica si o scapa de sub control.Deci asta e motivul pentru cae lume apoate fi ditrusa,nu faptul ca gresesti cand o spui

giga slave, definitiv. e o vraja puternik, specifik linei. poate distruge un oras intreg cu ea. e k-lumea
dragon sclav
dragon giga
si ......................................................... totte sunt bune nu le mai stiu numele dar in principiu sunt bune