Avem si o tema de iarna

Deocamdata doar pentru site... e si una pentru forum dar mai trebuie cizelata putin ;)
O voi face zilele acestea

Pana atunci... cum va place site-ul?

Deci..........e blue.......stii ce tare e

? Foarte

. Asta imi place mai mult decat toate celelalte. Nu e stridenta cluoarea, e perfecta ( ma-m referit acum la forum). Pai la site....bannerul e dragut ( o vulpe imbracata in haine ^^) , Dar mi-ar fi placut sa fie in rest o culoare mai vie......whatEVER....Dar forumul e grozav

.
Eh... cea pentru forum nu e inca gata

Dar o sa o termin in seara asta, promit

Ma enervez pentru ca mie nu imi merge!Aiurea,nu?O sa mai incerc mai tarziu...poate functioneaza.Daca nu...credeti-ma ca TIP!Si vorbesc foarte serios!

Ja Ne.
Asta e cea mai buna de pana acum...mai ales bannerul adica are niste lumini foarte frumoase si efecte si tot e chiar buna.....si si casutele adica ferestrele care se deschid atunci cand dai de exemplu "adauga o reputatie" si se deschide o fereastra aceea are lumini si acel albastru e superb..hmm...ma deranjeaza ca nu pot vedea shoutul

asa ca am lasat-o pe cea dark anime theme

....doar se asorteaza..nu?ok byyee
E ft tare si are un punct in plus ca il are pe Hitsugaya. Imi place mai mult decat cea veche, nu e asa puternica si nu ma derajeaza la ochii

e chiar interesanta. ^^ e pe gustul mai multor useri si asta e bine.
culorile sunt deschise, dar nu stridente. e una din cele mai bune

felicitari creatorilor
Si mai noua, tema de iarna are un nou banner, gratie lui Autumn Shadow, deja graficianul consacrat de pe Animezup

Vai e kiar foarte dragutz!!! Imi plak efectele aplikate imaginii! Si fontul imi pare simplu dar frumos, + efectul de ceata si dungi e adorabil! Foarte bine.