Care sunt primele 5 personaje care va plak din InuYasha?
Ale mele sunt:
1.Sesshomaru: imi place foarte mult de el...e inteligent, misterios, cumpatat, e personajul meu preferat.....no comment
2.Kikyo: e sh ea dragutza si misteioasa(foarte misterioasa) si chiar nu merita soarta pe care o are, nu e vina ei ca a reinviat si ca ....este asa cum este
3.Miroku:chiar dak e putin(putin???!??!?!)afemeiat e un personaj .....(nush cum sa spun ca sa nu mai folosesc dragutz) ati inteles ideea..si e de foarte mare ajutor cu Tunelul Vantului
4.Kagome: nush de ce e ea pe locul patru chiar n-am idee dar dak ea mi-a venit in minte nush ce sa zic despre ea
5.InuYasha:l-am pus pe cinci ca dara nu era frumos ca personajul principal a nu fie in top 5 dar poate totusi sunt aspra(dak nu-mi place de el...) cu el deoarece totushi el intodeauna a protejat-o pe Kagome si s-a sacrificat pentru altii, i-a aparat pe cei slabi, aproape la distrus pe naraku si la asemenea argumente ar fi fost pe lokul 1 dak mi-ar fi plakut de el(nu-mi place ca e incapatanat Sec)
1miroku
2naraku
3kirara
4kikyo
5shipo
imi plac pentru ca ei seamana cel mai mult cu mine si pentru ca imi place animalul ala.daca las avea ar fi singura mata care as agreao
1 sesshomaru-un personaj calm,misterios,puternic,increzator...sunt multe lucruri de spus la acest personaj...
2 Sango-deoarece seamana cu mine...simpatica,decisa,puternica...si m-a impresionat faptul ca nu renunta si spera ca il va gasi pe fratele ei...
3 Naraku-pentru ca este puternic si ingenios...
4 Inuyasha-este personajul principal in poveste,in jurul lui se desfasoara toata actiunea...este puternic,uneori enervand,egoist si ingamfat
5 Kagome-e draguta,imi place cand ii spune lui inuyasha "Oswari"...
Well here is my top...
1.Kikyo- o apreciez foarte mult pentru ce a facut ,pentru faptul ca a protejat giuvaerul ,ca a avut grija de oameni ,pentru ca mereu gandeste inainte sa actioneze.
2.Seshomaru ..genul de personaj misterios,puternic...la limita dintre bun si rau.
3.Inuyasha - copilaros,dar chiar ma amuza personajul si imi face placere sa il vad de fiecare data

4.Kagome - personajul cu a very beautiful smile si foarte curajoasa.
5.Bankotsu ..dunno why, but i like him a lot xD
1.Seshomaru-personaj misterios,puternic,superior celorlalte personaje...
2.Inuyasha-copilaros,incapatanat mereu se cearta cu kagome...ingamfatsi capos

3.Sango-puternica,are o vointa de invidiat si nu renunta niciodata...
4.Kagome-rasfatata,incapatanata,frumoasa si fff curajoasa uneori
5.Kikio-gandeste inainte s acctioneze,si cand actioneaza actioneaza cu mult tact...ii pace sa aiba grija de oamenii raniti si neajtorati
ei...cam asta e clasamentul meu...
ja ne...;)
Pai , sa vedem...
1. Kagome , imi place firea ei , si felul ei de a fi , intotdeauna vesela! Foarte grijulie cu prietenii ei sa nu pateasca ceva , in special de Inuyasha!
2. Kikio , un personaj care a suferit mult! A murit crezand ca Inuyasha o tradase , a murit cu o durere sfasietoare in suflet! Isi dorea sa fie o femeie normala , care sa machia sau se gatea , insa ea un putea fi o femeie normala , ea trebuie sa lupte cu demonii ptr a proteja giuvaerul!
3. Sesshomaru , he is really cute and I love his eyes!
4. Kagura , o admir pentru dorinta ei de libertate!
5. Inuyasha si Shippo , Kirara , Inuyasha este un personaj foarte puternic care isi doreste sa isi protejeze prietenii si sa stranga bucatile giuvaerului sacru distrugandu-l pe Naraku ptr a se si razbuna! Shippo si Kirara chiar daca sunt mici acestia incearca cum poate sa isi ajute prietenii!
Nice topic...
1)Sesshomaru>cute,puternic...ador blanita si parul lui
2)Inuyasha>la fel de dragut ca fratiorul lui...puternic...si are niste urechii asa kawaii...
3)Miroku>cu toate ca este afemeiat...este super dragut...imi plake!
4)Koga>rivalul lui Inuyasha...pe langa faptul ca este super cute...ador lupii!!
5)Naraku>un personaj care mie imi place foarte mult...este inteligent,super sweet...si incredibil de puternic!!!
1. Kanna - Am o pasiune pentru persoanajele pseudo vii si albe.
2. InuYasha - Anime crush >.<
3. Kagome - Exista un lucru pe care il admir la ea... Si anume faptul ca e lipsita de capacitatea de a uri.
4. Bankotsu - The same as InuYasha XD
5. Sango - Uhm... Nah, I simply like her <3
1. inuyasha...este personajul principal, este foarte haios si imi place ca este loial fata de prietenii sai
2.sesshomaru un personaj misterios, muternic, sa nu uit ca arata si foarte bine ...pentru un anime desigur
3. sango ...o fata curajoasa, care lupta impotriva lui naraku pentru al salva pe fratele sau.
4.miroku ...well...nai cum sa nul place deoarece prin comportamentul sau aduce un strop de umor in serial
5. kagome & shippo ....era sa uit de ei ^_^
1.sango-curajoasa,puternica,loiala prietenilor
2.kikio-calma,misterioasa,ii ajuta pe cei raniti
3.sesshomaru-calm,misterios,puternic,
4.koga-puternic,nu se lasa invins cu usurinta
5.kagura-lupta cu orice pret pentru eliberarea ei