Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Toguro&Genkai
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Credeti k Toguro a iubit-o pe Genkai?
Ei bine...eu cred ca da,chiar a iubit-o ff mult pe Genkai in trecut,si chiar si in prezent cred ca mai simte ceva pt ea.Insa ff mult tine la amintirea ei din tinerete,iar cand o revede acum batrana hotaraste ca e mai bine sa o omoara decat s-o vada astfelbleahlt;
Pai, si eu cred ca a iubit-o in trecut, chiar foarte mult. Dar dupa ce si-a vandut sufletul pentru a ramane tanar ( parca asta s-a intamplat >.< ) i-a disparut orice sentiment de dragoste fata de Genkai. Deci cand a omorat-o poate simtea fata de ea numai dispret pentru ca nu a ales si ea aceeasi cale ^^"". Zbyee!!...
Bine ai spus Usagi...Toguro a hotarat sa o omoare pe Genkai decat sa o vada batrana.cu totii stim cat era de frumoasa in tinerete.Si da...cred ca a iubit-o foarte mult.Insa relatia lor s-a destramat in momentul in care Toguro s-a vandut pentru a-si pastra tineretea.Genkai considera ca batranetea sta in firea lucrurilor,este o etapa prin care toata lumea trece.Insa Toguro nu a vrut sa inteleaga acest lucru.
URL de referinta