of of of..... sa-mi incerc si eu norocu.... slabe sanse... sa vedeem...
http://img123.imageshack.us/my.php?image...860sx8.jpg
critici sfaturi... d toate... la personaje nu ma pricep foarte bine, asa ca va mai las sa traiti putin inainte sa va arat adevaratele ciudatenii
Cum sa mor????tu glumesti?....god cand am vazut desenele...sunt super,....total superbe...

as vrea sa vad si chipuri de anime sau chipuri umane in fine....^__^
ambele sunt originale cu toate ca imi place mai mult primul....ideea e nice dar felul in care l-ai desenat si acel negru-rosu...chiar fain ^__^ al doi=lea nu e de mine....adica nu e stilul meu...
duh m-ai facut s-ami palca inorogii

,,....e chiar frums....cred ca arata bine o luna care sa fie in spate si sa lumineze noapte si corpul inorogului...dah eu aum vad luna

....poate mergea mai bine daca era pictat ...imi si imaginez...^__^
Ok mai astept desene si sfatul meu schima numele topicului in niciun caz nu o sa moara nimeni...belive me ^___^...
awww... me loves them ^^ smoala aia, lantul, bijoux-ul... unicornul... LOVELY!
so... cand ne mai arati?

mdeah.... atzi trait destul...

e mai vechi.... din cate puteti observa

inuyasha....
si cam atat...
^A^ esti talentata ,nu gluma! Imi plac primele doua desene cel mai mult (am depasit faza cu disperarea inuyasha.... eram obsedata...dar tot imi place animeul putin >.> ) Si cele cu Inuyasha au iesit frumoase!
Greseli nu gasesc ,deci inspiratie in continuare!
Sa stii ca am murit...dar am ajuns in rai!!!Desenezi super!!Doamne,doamne...nush de unde ai atata talent!!Orikm...imi plac desenele tale...Nice work!!
alte antichitati de-ale mele......
stiu ca cel cu inuyasha... n-a iesit pre bine... nici hashura...nici nimic... in special sprancenele X_X

Ce pot sa spun?Ai talent trebuie sa recunosc,imi plac creatile tale...succes in continuare.In ce priveste ultimele desene cel cu inuyasha(adica primul) are probleme cu o spranceana

.Cea de-a doua e kawaii...

Bafta in continuare!
sa vedem.... m-am gandit sa colorez unicornul si a iesit.....

asta
si... celebrul Vash... am o problema cu parul...

si nu numai

wow...vash ti-a iesit chiar bine poate mergea daca parul era putin mai ridicat...adic amai inalt..^__^..in rest e chiar super sia dor modul in care ai desenat arma

...super fain...unicorn rosu...original deobicei ei sunt pe nuante de albastru...sau doar albi ^__^....well este foarte talentata se pare ca pe aici sunt useri talentati la desen ^__^ succes inc onitnuare si mai astept desene
P.S

ana aacum nu a murit nimni ba chiar cu toti ne-am simtit foarte bine so
sfat :schimba titlul