deci fato...nici nu stiu de ce m-am bagat aici sa-ti comentez la desene
deci n-are rost...deci...pur si simplu nici n-am ce sa comemtez...desenezi super fain...ai mult mult mult talent draga... imi place la nebunie cum desenezi...vad ca iti place mult sa-l desenezi pe inuyasha...oricum...succes in continuare si abia astept noi desene de ale tale
KISS YA!
frumos ^^
da pentru manga...pisica aia vroia sa fie darius

. da' cred ca ar fi iesit frumos.
3)in paint?O_o...in I rand cum o colorai in paint. in photoshop ii puteai adauga niste efecte sau ma rog, sa para mai frumos
in general au iesit bine dar totusi, vreau si din imaginatie sa incerci. oricum, tu esti cu fan fic-urile deci cred ca vreau degeaba
vai deci nush cum iti ies asa de bine .....as vrea sa am talentul tau....eu orice as desena nu imi ies ochi aia....vai ii fac tare descentrati chiar daca imi trag lini dupa care sa ma orientez......
sincer eu nu va inteleg deloc " mai bn nu... nu platesc spitalizare

" daca u spui ca uitandu-ma la desenele tale ajung in spital ...dapoi cand ma uit la ale mele ajung direct in iad shi sagetata in inima...desenezi super...gambate si te astept cu alte desene(stiu ca nu am o critica scz nu am gasit

)
hmm..sunt dragute.....ultimul desen nu a fost prea clar...nu am putut sa imi dau seama prea multe...dar....desenezi destul de bine....normal..ca s-ar putea si mai bine....nu renunta...si continua sa desenezi si in viitor...asa iti formezi mana...si vei putea desena mult mai frumos....oricum....felicitari....^_^
Here is me,
~Hell Girl~

Cea cu chibi e rusita,si mie imi place foarte mult ! O problema ar fi la ochiul drept ,pupila e cam mica ...
Iar penultima e un pic prea in ceata pentru ochii mei O.O Dar din cate imi dau seama e si ea reusita!
Bravo si mai vreau desene!