despre animezup? .. pai ce pot sa spun.. si eu sunt noua si am "explorat" imprejurimile pe aici.. membrii mi se par foarte primitori si de treaba [ desi nu conversez cu vreo unul regulat

] forumul este despre anime si manga so e logic sa-mi placa .. doar de asta m-am inscris..

.. tineti-o tot asa.. forumul asta promite multe..
Draga Flaw imi place foarte mult acest forum,dupa parerea mea e cel mai bun din Romania.Intrasem si pe M-A dar nu este asa prietenos adica mi s-au parut cam rautaciosi.Cel putin cand intrasem prima data si nu ma descurcam .. daca intrebam si eu un membru parca tipau la mine ..si nu stiu nu ma simteam bine.Aici consider ca e mai bine.Eu am aflat de animezup cand am cautat un fan fic.
Konichi Wa!...Ma numesc Anto,sunt nou venita si ce sa zic despre acest site e SUUPER AND THE BEST SITE;)...e preferatul meu

...
hello^^
ca multi altii,shi eu zunt noua pe acest site,shi vreau sa va spun ca...ESTE CEL MAI TARE SITE PT FANII MANGA SHI ANIME!!!!cum este shi numele:"Animezup - Cel mai prietenos portal si forum anime din Romania" shi vreau sa spun ca am cont shi pe manga naime,dar am auzit de multe ori despre anime zup shi miam spus:"De ce nu?(atata timp cat nu este pe bani

)".oricum se pare ca animezup are mai multe optiuni decat manga anime,desi acum cam critic un alt site ceea ce nu am voi sa fac,nu?
oricum cum am spus shi mai sus:animezup e cel mai tare site!!!

Deci parerea mea este buna.Chiar foarte buna.Imi place mult acest forum:love:Acum sunt noua si nu prea am avut timp sa ma blimb si sa postez mult insa de acum voi fi activa.Un asemenea forum merita.Imi place mult

imi place foarte mult acest forum.....l-am gasit cautand un fic despre sasusaku si cand am vazut mi-a palkut foarte mult.....pana acum nu am vb decut 1 sau de 2 ori cu cnv de pe site...dar...asta e... am inceput un fic si euu
http://www.animezup.com/forum/showthread.php?tid=2650 ....nu mai am ce sa zic....tineti-o tot asa..e cel mai tare forum de anime si manga din lumeee

:
Hi!
Sunt de putin timp pe animezup ,dar destul de mult sa-mi dau seama cum merge treaba si sa-nmi fac o parere despre el . Cred ca toata lumea e deacord ca animezup e printre cele mai bune forumuri ,daca nu chiar cel mai bun

E foarte cool ! In sectiunea fanfic,tinerii artisti isi poti exprima talentul cum vor ei ,fara restrictii exagerate si generatorul de chibi ,politica medaliilor si a punctele pentru reputatie si toate celelalte lucruri care dau culoare site-ului si unicitate . Animezup este facut din 100 tipuri de awesome! ;)
Acestea fiind spuse ...

O sa spuneti "ce doamne iarta-ma cauta batrana asta la topicul asta?".Pai in primul rand...niciodata nu mi-am exprimat parerea despre acest site/forum si rau am facut.Animezup...pot sa spun ca a devenit parte din viata mea.De ce spun asta?Zilnic...petrec mult timp aici...si useri au devenit...prieteni.Ma inteleg foarte bine cu cei de aici...si ma bucur ca nu merge pe principiul pe care se bazeaza celelalte forumuri(nu am nimic cu ele..dar ma enerveaza asta) adica "sunt mai mare in rang...sunt mai important dekt tine"(asta se pune in discutie cand vine vb de mozi si useri).Acum...nu vorbesc in calitate de mod...ci de user...un simplu user cu verde la nick.Multa lume invidiaza zup si incearca sa copieze fiecare chestie noua(cine se simte sa taca si sa inghita)...insa nu prea le merge.De ce?Din cauza ca nu stiu sa creeze atmosfera care e aici.Stiu ca o sa apara v4...si imi imaginez ca va fi de doua ori mai spectaculoasa decat v3.Prefer sa generalizez...nu sa ma refer la cineva anume...pentru ca toti am contribuit la Zup...ca el sa devina ce e acum.Adminii,Mozii si Useri s-au implicat si rezultatele nu s-au lasat asteptate.Yo ma simt mandra ca fac parte din aceasta comunitate...care se afla in plina ascensiune.
Foarte frumos spus , love_yuki_eiri . Intr-adevar , acest forum este unul dintre cele mai bune pe care m-am inscris . Mai ales sectiunea voastra de fic-uri . E pur si simplu minunata , spectaculoasa ... Aveti aici atatia useri talentati cu tine in frunte love_yuki_eiri . Dar nu numai asta ...acest forum este destul de faimos mai ales pentru atmosfera care se creeaza aici...totul e ca-ntr-o mare familie . E cel mai tare forum !
Tuturor le place anime Zup,eu una ila dor,iubesc acest forum ! E chair foarte prietenos.Nu stiu ANime Zup e mai deosebit,absolut toti membri de pe forum sunt foarte prietenosi.Se vede ca s-a muncit foarte mult la acest forum si iata ca a devenit si foarte popular.