well hey is a nice forum..vreau sa spun ca este frumos..are topicuri interesante si nu mai stiu ce sa zic..imi place faptul ca are cateva idei trasnite, interesante like formeaza-ti propriul chibi, quizuri and more ^^
Animezup?
Isi merita cu varf si indesare titlul de cel mai bun portal anime si manga!
Este cel mai tare si imi place mult de tot, fiindca are multe topicuri interesante, userii sunt de treaba si ideea cu Chibi-urile a fost geniala.
Keep it that way!!
Trebuie sa spun ca e foarte diferit de celelalte forumuri anime.
Si asta este foarte bine. Adevarul este ca, eu sunt inregistrata pe mai multe forumuri/site'uri destul de maricele, consider eu dar peste tot sunt acelasi topicuri, acelasi ideei, aceeiasi useri. Site'ul/forum'ul acesta este foarte bun, foarte placut si comunitatea este foarte prietenoasa etc. nu o sa plec prea curand de aici *giggles* deci sper sa ma aceptati printre voi .
De forum am auzit de la Magica Bloom. Stiam si de Yumeria, insa nu eram inregistrata

gomene. Dupa un timp am auzit ca s'a inchis si am primit un mass cu Zup. Am intrat, am cercatat, mi'a placut insa nu am avut timp sa ma inregistrez, stiti voi, scoala, teme, teste, profesori, batai de cap, vesnicile probleme ale gimnaziului. Well, vara asta, m'am inregistrat si nu regret ca ma facut'o. Insa regret un lucru: ca nu m'am inregistrat din prima.
Thehe.
Sunt noua pe aici ....si din cate am vazut....este un site superb , sincer !
Sloth edit:Te rog dezvolta ceva mai mult ideea. Asta e spam curat.
hy-pai este un site minunat!si imi place foarte mult-sa o tineti tot asa
Sloth edit:Aceeasi observatie ca si la userul de dinainte. Dezvolta.
pai-pana acuma este super situl!este un site de nota 100!
Sloth edit: Incearca sa scrii mai mult de un rand. Te rog modifica.
ADOR Animezup , chiar daca sunt nou , imi place toate chestia cu RPG

, nota 10 e prea putzin , merita de n ori mai mult!.Cel mai bun site pe care l-am vazut!.Keep up the good work ;)
Imi place forumul ...
Se vede ca ati muncit pt a'l ridica, si trebuie sa va felicit pt asta.
Eu sunt noua, insa am inceput sa ma atashez intr'un fel de forum ...
E chiar dragutz ...
Well eu sunt noua pe aici dar imi zic si eu parerea. Forum-ul, adica site-ul e foarte bine facut. E activ din cate am observat, adica sunt foarte multe posturi si sunt multi membrii. Userii sunt de treaba avand in vedere ca ma inregsitrasem de 5 minute si deja mi se urase welcome n_n Sunt multe subiecte interesante, regulamentul e destul de usor de respectat si totul e bine organizat. Deci chiar imi place pe aici n_n
Va multumim tuturor pentru cuvintele spuse!
Sper doar sa va placa Animezup la fel de mult si in continuare