Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ce parere aveti despre Animezup?
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Multumim, multumim 5
Anunt pe aceasta ocazie ca lucrarile la zup2 se apropie de sfarsit. Acum ne apropiem de perioada de beta-testing si sambata sau chiar vineri e foarte posibil sa lansam noul site.
Parerea mea tocmai mi-am spus-o, insa poate ar fi trebuit sa existe si un topic pentru intrebari si nelamuriri, pentru ca eu am unele. (Da, asa sunt eu, mai tampita de cap)

Daca se afirma ca va aparea Zup2 ce inseamna acest lucru mai exact ? Userii vor trebui sa o ia de la zero (aici ma refer la posturi, munca si alte aspecte) ?

Iertati-ma ca am intervenit in sectiunea nepotrivita, insa vreau sa ma lamurec mai bine.

Si ca sa fiu si on topic : Felicitari pentru intreaga munca depusa. Se vede din plin roadele acestei munci.

Si un off topic : Sper sa ramanem in continuare prieteni si la si mai mare. (Imbratisare stransa si pupici)

Inca o data scuzele mele. :77:
Nope, nimeni nu va trebui sa o ia de la 0, decat in anumite privinte 001_tongue Adica o vor lua de la 0 in folosirea noilor "chestii" introduse 65
Zup2 inseamna practic o infatisare noua pentru Animezup, o usoara reorganizare a site-ului, optiuni noi si cateva surprize noi.
Cu putin noroc, in seara asta o sa mut zup2 pe Animezup (pana acum am lucrat la el pe un subdomeniu)
Deci nu va faceti griji, nu se pierd posturile. Nu se pierde nimic, doar se adauga. Recunosc totusi ca vechile teme s-ar putea sa nu se imbine foarte bine cu noua structura a site-ului.
Vedeti diseara ;)
Cum ajung acasa, inchid site-ul temporar, si trec la treaba. Toata operatia nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora 4
Aşa...după părerea mea AnimeZup este un site foarte promiţător care în fiecare zi creşte tot mai mult...asta se datorează faptului că Flaw şi ceilalţi membri ai echipei muncesc mult pentru a întreţine acest site/forum.
Sunt sigur câ în curând va deveni unul din cele mai mari site-uri anime/manga din România(dacă nu este deja).
AnimeZup este un forum foarte plăcut în care useri se înţeleg foarte bine şi nu prea sunt certuri...mie cel puţin îmi face plăcere să intru pe acest site în fiecare zi...de multe ori abia aştept să intru şi să mă distrez cu ceilalţi useri pe chat.
Mă bucur enorm că Bleach România este subdomeniul AnimeZup deoarece ne va ajuta să creştem mult.
În concluzie....Mulţumim că exişti, AnimeZup!!
mie imi place site-ul. are cam de toate. in primul rand, n-am vazut liste de 4 pagini de ban ca pe alt site tot asa mare, iar adminii si moderatorii nu-s disperati sa scape de useri, adica sar la scandal din orice motiv.
hm...cu magazinu rpg ala....n-ar strica sa oferiti locuri de munca, ca suntem cam saraci...cel putin unii (ca mine asa...)51
poi ce pot sa spun....asta e prima data cand intru pe forum si ma inregistrez...dar pe site am ore indelungate....la cat sunt de innebunita dupa animeuri ANIMEZUP este perfect!!! tocmai am terminat de descarcat Maiden Roze si Magikan. Sunt super!!! Totusi am observat ceva zic eu, putin ciudat...de ce nu exista si Sailor Moon in listele cu animeuri....ce-i drept sunt vechi dar totusi....chiar dak le-am vazut de 7 ori pana acum inca imi capteaza atentia. Eu am toate episoadele si ma gandeam dak ati fi de acord sa le postez pe site.......ANIMEZUP iti doresc o lista cat mai lunga de animeuri!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumim pentru apreciere, Hina Ichigo!
Banuiesc ca te referi la "fratiorul" Animezup, Extra Animezup ( http://extra.animezup.com )
Sailor Moon nu apare in lista nu pentru ca este foarte vechi, ci din cauza ca nu aveam link-urile de download pentru episoade. Pe langa asta, eu si cu Marina ne ocupam singuri de Extra Animezup si cum mai avem si forumul Animezup pe cap nu avem timp sa punem foarte multe anime-uri. Ti-am ramane insa foarte recunoscatori daca ne-ai ajuta cu episoadele. ^^
Ah, si cum asta e primul tau post aici, iti urez un calduros bun venit pe Animezup! Chiar ma bucur ca cineva apreciaza eforturile noastre!
eu am descarcat toate episoadele de pe prose-n-poetry.com http://www.prose-n-poetry.com (k sa le descarci tre sa faci cont). Dak pot sa va ajut si in altfel as fi foarte bucuroasa.4
Multumesc pentru link!
O sa intru acolo si o sa incercam daca putem sa punem si Sailor Moon pe Extra Animezup.
Hai salut otakistilor sunt cam batran in domeniul asta si m-am logat asa ca nu prea aveam destule situri de otakisti la activ si sunt in mare cautare de un adversar la un DBZ Tenkaichi 2 pe ps2. In rest la cati mai multi membri la cat mai multe evenimente si la cat mai multe Otaku Festivaluri cel de a azi a fost cel mai reusit.
P.S. Astept propuneri de provocare la DBZ 001_tongue
Pagini: 1 2 3 4 5 6
URL de referinta