Animezup - forum manga si anime

Full Version: is noua si vreau sa vedeti ce pot
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pai...cum spune si numele topicului...sunt noua si vreau sa vedeti si voi de ce sunt in stare. Nu e cine stie ce dar am incercat
nu e gata :-<

"Demult, era un echilibru natural, o lupta vesnica intre bine si rau. Daca aceasta lupta se sfarsea totul era distrus. Pentru a nu se intampla asta fortele binelui si cele rele era egale ca putere.
Dar cei buni s-ar temut si au incercat sa-i distruga pe cei mai puternici adversari ai lor, iar inafara de Enma, eu, Ayumi, eram cel mai puternic spirit al Iadului. Dar Ryoku, care era pe atunci Enma, mi-a eliberat sufletul inainte de a fi distrus, si nu numai pe al meu fiindca altfel totul va disparea.
Ei credeau ca raul nu mai e. Dar cei intelepti nu erau siguri. Stiau ca daca am fost distrusi vom invia, daca sufletele noastre erau libere se vor intoarce la vechile lor trupuri. Chiar daca au disparut. Si au avut dreptate. Noi inca mai existam.
Dupa ce raul a fost invins un val magic i-a orbit pe toti. I-a facut sa uite ce s-a intamplat, iar sufletele lor si-au schimbat invatisare devenind oamneni. Numai ca undeva magia n-a fost uitata. Si valul cel magic avea sa dispara atunci cand Ayumu era in stare sa-mi controleze puterile "si o legenda se va naste, pentru a II- a oara".
A durat mult timp pana atunci. Credeam ca sunt om. Nu credeam in magie. Mi se parea ceva fara logica dar eu eram creata cu ajutorul magiei.
Dar a sosit si vremea aceea cand totul va devenii ceea ce a fost mereu.
-Ayumu, a venit timpul.
-"Valul magic ce-i ferea pe toti de adevar va fi inlaturat si o legenda se va naste, pentru a II-a oara"
...si atunci mi-am amintit totul si puterile mi-au revenit. Toate spiritele Iadului au fost eliberate, chiar si eu. Distrugeau de bucurie, iar cei buni fugeau de frica, fiindca acum un singur lucru vroiam, razbunare. Ryoku a fost distrus demult. Era sensei, singurul ce avea puterea de a ma controla. Dar acum era Ayumu. Cel pe care trebuie sa-l ascult. Numai ca sensei-ul lui se temea de mine. Eram o legenda. Unul dintre cei mai buni. Singurul spirit ce avea puterea de a vedea totul asa cum e defapt. Il puteam distruge oricand pe Ayumu iar puterea mea nu mai putea fi controlata de nimeni, doar de mine.
-Sensei? De ce te temi de Ayumi? Unde e? Spuneai ca e o legenda. Cineva cu o putere asa mare nu s-ar ascunde.
-Nu esti deloc prost. Nu are rost sa ascund o putere asa mare. Presupun ca tu esti Ayumu.
-Da. Tu cine esti?
-Cea care ar putea sa va distruga pe toti intr-o secunda.
-Ayumi?
-Nu trebuie sa te temi de mine. Nu vreau nimic de la tine.
-Nu vrei nimic de la el. Dar de la ceilalti vrei...
-Razbunare. La-ti distrus pe Ryoku. Ati vrut sa ne distrugeti pe toti. Ayumu n-are legatura cu ce s-a intamplat atunci. Vrei sa-l feresti de mine ca el sa nu-si descopere puterile, fiindca atunci el va devenii Enma si fara sa avem un conducator fortele binelui au un mare avantaj. Nu-i voi distruge decat pe cei ce au contribuit la distrugerea noastra. Ayumu e cu noi chiar de vrei sau nu.
-Te inseli. Ayumu e de partea raului dar il voi tine departe de adevar. Nu vei putea face nimic.
-Presupun ca nu-ti dai seama ce greseala mare faci. Daca fortele binelui vor castiga echilibrul va disparea si totul se va preschimba in rau.
-Tie ar trebui sa-ti placa ideea asta.
-Va fi rau pentru toti. M-ai fost stearsa memoria; am riscat de multe ori sa fiu distrusa de sufletele celor pe care i-am distrus, fiindca nu le las libere si inca mai risc asta; am fost supusa la chinuri groaznice, omorata ca profetia sa se implineasca, pentru ca raul sa domine, ca o legenda sa se nasca iar acea legenda eram eu. Nu vreau sa mai suport asta. Dar nu as fugi daca mi s-ar intampla din nou. Nu-mi place sa fac asta.
-Daca nu-ti place sa fugi, i-ati adio de la Ayumu.
-Spirite ale Iadului, VA INVOC!!!
...si l-am omorat, dar nu pentru totdeauna. Spiritul lui n-a fost distrus. Dar aveam lucruri mei importante decat asta. Ayumu. Dar am aflat mai tarziu ca m-am inselat. Tanarul ucenic nu avea nici cea mai mica legatura cu raul. Atunci cand venea vremea ca o profetie sa se implineasca, el era cel ce ajuta la acest lucru fara sa se poata impotrivi, fie ca era bine sau nu.
Si mi-am continuat drumul chiar daca aveam nevoie de protectia lu Ayumu. Multi au crezut ca era invers, dar s-a dovedit a fi mai puternic ca mine. Vroiam razbunare pentru lucrurile care mi s-au intamplat. Parea ceva prostesc, dar imi placea ideea de ai distruge pe toti cei ce au vrut acelasi lucru de la mine, doar pe ei. Poate ca eram un spirit al Iadului, dar eram corecta. Sau cel putin asa am vrut. Asta nu pot decide eu. Toti au pareri bune despre propria persoana. Nu pot fi o exceptie.
Iar intre timp...
-Unde e Ayumi?
-Nu te mai gandi la ea. Nu e de bine.
-Dar... . Poate ca esti sensei, numai ca asta nu inseamna ca imi poti spune mereu ce sa fac. Plec s-o caut. Nu poate fi departe.
-Ayumu! Stai!
Dar Ayumu a plecat. Iar eu am dat de un vechi "prieten" si de o lupta tot odata.
-Ce placere sa ma intalnesc cu tine, Ayumi. Crede-am ca ai fost distrusa demult.
-Pleaca. N-am timp de tine.
-Tie frica. Stii ca n-ai nici o sansa impotriva mea.
-Ghiarele demonulul!
-Esti buna. Nu ma asteptam la asta.
Numai ca acest lucru m-a infuriat. Nu vedeam nimic, doar pe Ken, caci asa il chema. Din cauza asta nu mai puteam gandi inainte de a ataca. Nuprea aveam sanse impotriva lui. Pana cand apare Ayumu. Nu stiu cum a reusit sa dea de mine atat de repede. Dar m-a sustinut. Nuprea-mi era de folos. "Intentia conteaza". Numai ca atunci cand aproape ma omorase...
-..."Sangele ei prin fata se va scurge pe peste tot, isi va arata adevarata putere si va distruge tot!
Si asa a fost. Ayumu avea puterea de ale controla pe ale mele. Doar asa a reusit sa faca asta. Sangele a inceput sa curga din gura si ochi, pe care i-a acoperit. Atacam fara sa gandesc, parca eram posedata. Numai ca nu era asta. Ayumu imi controla corpul si puterile. Distrugeam tot ce-mi statea in cale, caci Ayumu era la inceput. Nu ma putea controla pe deplin. Fiindca distrugeam tot, pe toti, chiar si pe Ken. Tot ce era in jur era acoperit de sangele meu si a tot ce am distrus.

sper sa va plak si ca oricine, vreau sa stiu si parerile voastre Smile...merci de ama
poi...inca esti la inceput si mai ai de invatat, dar oentru inceput e chiar minunat.
folosesti descrierea si e bine. nu prea vad greseli *sau am nevoie de ochelari 001_tongue*
abia astept continuarea! don't give up!
pai...continuarea este da nah...daca nu comenta nimeni ce era sa fac...

-Ayumi! De ce ai plecat?
...peste cateva minute
-SPUNE!!! De ce? Ayumi?
-Razbunarea nu o poti gasi stand.
-Dar daca ei face asta enchilibrul narutal nu va disparea odata cu lupta intre bine si rau?
-Nu. Va fi refacut. Fiindca lupta aproape s-a sfarsit caci raul va fi invins in curand.
-Si tie de ce nu ti-ar place asta? Doar esti de parea raului iar daca echilibrul dispare va fi numai haos.
-Da, dar va fi pentru toti. Si noi vom fi distrusi. Am trecut prin multe. Mi-a ajuns.
-Dar nu se intampla nimic. Uitate in jur. Totul e ca de obicei.
-Incearca sa vezi lumea asa cum e nu cum vrei tu sa o vezi.
-Si cum fac asta?
-Uita-te adanc in ochii mei. Vei vedea totul asa cum e defapt.
Si asa a facut. Dar s-a speriat de ceea ce vede.
-Ce e?
-Nu-mi pasa pe cine distrugi. NUMAI FA-O!!!
-Linisteste-te. Nu pot face nimic atata timp cat Sensei e aici.
-Ce vrei sa spui?
-Desteapta, dar degeaba.
-Spune. De ce ai venit pana aici?
-Sa-mi iau ucenicul inapoi si sa te distrug pe tine.
-Singur?
-Nu chiar
...si a aparut o multime de oameni, toti cu acelasi scop.
-Impresionant, se vede cat de frica iti e sa lupti cu mine.
-Recunoaste! Si tie tie frica sa lupti cu ei.
-Nu tocmai.
-In cazul acesta, cred ca a trecut destul timp decand stam de vorba, sa vad ce poti.
-Nimeni nu se lupta cu nimeni.
-Ayumu?
-Asta sigur nu-l puteai invata tu. Nu refuzi niciodata o lupta.
-Da-mi un motiv pentru care as face asta.
-Sa te vad.
-Nu!!! "Va ploua cu sange din ochii ei, va plange ; Va vrea razbunare, si va distruge"
-Ayumu ce faci??? Nu!!!
Dupa cum a spus, a inceput sa curga lacrimi din ochii mei. Razbunarea mi-am dorito mai mult ca oricand atunci, dar dorinta mea nu s-a indeplinit. I-am distrus, dar i-am distrus doar pe ei, iar echilibrul...n-am stiut cat va mai fi asa ceva. Ayumu a plecat cu ei, dar am descoperit ca inainte de asta, cu 2 zile in urma mai exact, Hio s-a nascut datorita lui, iar aceasta avea puterea de a invia spirite, iar acxest lucru tot din profetii se stia, si l-a inviat pe Ken.
-A proape distrusa. Nu crede-am ca o sa vad asta.
-Ai fost distrus iar eu nu. De ce comentezi?
-Vreau sa te ajut.
-De ce ai face asta?
-Fiindca amandoi avem acelasi scop...echilibrul natural pentru a nu fi distrusi.
-Si razbunarea. Nu-mi pasa daca mor atata timp cat ii vad si pe ei morti.
-Hotarata. Dar nu conteaza fiindca din cauza asta poti gresi mult in timp ce tu crezi ca faci bine. Nu spune ca nu-ti pasa, tu vrei doar sa pari altfel decat esti.
-Imi urasc ochii !!!
-Nu. Ochii tai n-au nimic. Faptul ca in ei se reflecta doar adevarul nu e un lucru rau.
-Tie ti-ar convenii ca toti sa se uite adanc in ochii tai si sa afle ce vor despre tine sau sa stie tot ce stii tu?
-Ai dreptate. Un mic dezavantaj. Dar noi vedem totul ca fiind frumos, numai tu poti vedea acele lucruri care par frumoase asa cum sunt ele defapt. Daca in spirit este distrus fara sa stie nimeni nimic, tu esti cea care vede tot ceea ce s-a intamplat defapt...si totusi taci.
-De ce v-as spune?
-Fiindca nu poti ascunde tot ce stii la nesfarsit. Ai nevoie de sfaturi, ajutor si tu taci, dar totusi stii ca daca spui cuiva acel cineva te poate ajuta. Lasa-ma sa fiu eu acea persoana.
-De ce sa am incredere in tine? Ai incercat de mii de ori sa ma distrugi.
-Dar n-am putut. Asta fiindca te iubesc.
-Ce? Nu ma poti iubi. Ma urasti, ai uitat? Si eu te urasc. Lasa-ma!
-Nu poti ascunde nimic. Doar o privire si pot afla multe.
-Nu. Nu poti! Poate ca poti vedea multe dar nu ce stiu eu si nu o poti face intr-o fractiune de secunda! Nu ma poti minti!
-Si eu incep sa-ti urasc ochii dar nu spune ca nu te iubesc sau ca tu nu ma iubesti! Se vede...tu vezi.
M-a speriat si am vrut sa plec, dar m-a prins de mana si m-a sarutat. Faptul ca il iubeam e un adevar. Asa era. ....si l-am lasat sa vada tot ce vad eu.
-A?
-Ayumu? Esti bine?
-Ayumi... .
-Termina!!! Uita de ea!
-Dar... .
...si in gandul lui..."Urasc acel spirit. L-a invatat multe si i-a aratat lucruri pe care el nu trebuia sa le stie. Va trece de partea lor, nu mai pot face nimic...doar sa ingreunez acest lucru tinandu-l deprte de Ayumi. Si totusi el e cel ce spune profetiile atunci cand acestea trebuie sa se implineasca pentru a fi posibil acest lucru. Nu e bine deloc." . Si chear nu era bine...pentru ei. Nu eram sigura ca Ayumu va fi vrodata de partea raului dar stiam ca va face rau si fara.
-Ayumi, nu trebuie sa te temi de mine. Nu vreau sa-ti fac nimic.
-Nu ma tem. Trebuie sa plec.
-Unde?
-Dupa Ayumu.
-De ce l-ai ajuta? De ce l-ai scoate din incurcatura in care era constient ca va intra?
-Fiindca mie prieten.
-"Lant spiritual...
-Ce? Ce faci???
-...distruge!"
-A!!!
A aparut un lant pe corpul meu dar care nu ma strangea, era parca desenat numai ca atunci cand a zis "distruge!" in locurile in care era "desenat" tasnea sange incontinu. Dupa cateva minute s-a oprit iar de atunci pana mi-am revenit nu mai stiu nimic.
-N-am vrut sa fac asta.
Intre timp....
-A?
-Ayumu!
-Ayumi...e in mare pericol.
-Inceteaza odata cu spiritulacela! Uita de ea!
Dupa cum am zis, mi-am revenit...peste cateva zile, poate saptamani...
-In sfarsit
-Dupa ce-mi vrei raul ma ajuti sa nu fiu distrusa chiar de tine iar apoi nu mai ai rabdare sa-mi revin!
-Ayumi?
-Spune.
-Stai, nu trebuie sa pleci.
-Si de ce n-as face asta? Ma duc dupa Ayumu chiar de vrei sau nu!
Am plecat...mai bine zis am fugit. Nici nu mai stiam pe cine iubesc.
Cand am ajuns o flacara albastra ce vrenea din mine, odata cu spiritele ce le-am inchis in corpul meu ce distrugeau tot ce le statea in cale.
-Ayumi?
-Vino.
-Dar... ai distrus tot satul pentru a ma gasi.
-Nu satul e important, nimanui nui pasa de nimeni. Vino sau las spiritele sa te omoare caci locul asta e bantuit. Am destula putere sa le controlez pe toate.
-Iar eu am destula putere pentru a te putea controla.
-E logic. Pentru asta te-ai nascut.
-"Sange...
Si din indepartare se auzi "...distrugeti!!!"
-Ken?
...iar prin corpul lui Ayumu treceau mii de spirite ce il distrugeau incetul cu incetul si ii luau sangele.
-Ayumu!!! Nu!!!
M-am bagat in fata spiritelor si le-am distrus.
-Ayumi, pleaca de aici!
-Nu! "Spirite ale Iadului, VA INVOC!!!"
-Ayumi! Ce faci? Am vrut doar sa te ajut.
-Te distrug, asta fac.
Cu lacrimi de sange il tineam pe Ayumu in brate si ma uitam cum spiritele ce le controlam aproape il distrugeau pe Ken si atacau din ce in ce mai tare. Dar n-am putut sta sa-l vad cum moare. Am plecat cu Ayumu si pe Ken l-am lasat acolo. Cand am iesit din sat ama vut grija ca Ayumu sa-si revina.
-Ayumi? Ce sa- intamplat?
-Nimic. Ramai acolo. Inca nu te-ai vindecat.
-De ce a vrut sa ma distruga? Doar l-am inviat.
-E vorba despre Ken. Nu ti se pare normal?
-Dar...a crezut ca pot avea incredere in el. I-am inviat spiritul pentru a te ajuta.
-Ken nu ajuta pe nimeni inafara de spiritul pe care-l iubeste. N-a facut asta niciodata. N-a iubit niciodata.
-Pe tine te-a ajutat.
-Poate...nimeni nu stie ce va urma.
-Si profetiile?
-Au fost scrise demult de catre un intelept din a carui spirit n-a mai ramas nimic. Nu pot fi schimbate. Si totusi ele apar de-a lungul timpului scrise parca de nimeni. Se zice ca locul incare se afla este bantuit si foarte periculos tocmai pentru a nu se putea ajunge acolo.
-Si daca acele profetii sunt distruse?
-Viitorul nostru nu va mai fi controlat. Raspunsul e: distrugere.
-Dar profetiile sunt scrise de spirite rele...ale Iadului.
-Sunt multe intrebari fara raspuns.
-Unele au...dar multe nu trebuie stiute.
-Ti-ai mai evenit?
-"Trupul lui va arde printre spirite, pentru a ajunge la tine"
-Ayumi? Ken...
-Ma bucur ca ti-ai adus aminte de mine abia dupa ce ai vrut sa ma distrugi. Ai spus ca ma iubesti, mi-ai aratat asta! Tot ce ai facut....m-ai mintit.
-Las-o!
-Tu nu te baga! Pleaca! Sau mai bine omoara-te! Nu vreau pe nimeni intre mine si ea!
-Dar Ayumu...
-Am sa am grija ca Ayumu sa dispara.
-Ayumu nu are legatura cu ea. A vrut doar sa-l prosteasc.
-Sensei?
-I-al cu tine, n-am nevoie decat de Ayumi.
Si ne-au departit fiindca asa au vrut. In gandul meu...
-"Spirit puternic al Iadului...legenda...eu?...spiritul de care se tem toti?...printre cei mai puternici?...si eu nu pot nici macar sa fac ce vreu asa cum e scris in profetii...si defapt ce sunt profetiile?....oare chiar exista?...oare chiar se teme cineva de mine?...chiar depinde de mine soarta raului?...de ce pot fi controlata usor?...in profetii nu scrie asta".
O voce blanda se auzi din mintea mea
-"Tot ce scrie in profetii e adevarat. Vei vedea, atunci cand va veni timpul, cat de mult te-ai inselat. Pana si faptul ca te-ai nascut este scris in profetii. Tot ce s-a intamplat, se intampla si se va intampla pana la sfarsit"
-"Cum adica mana la sfarsit? Ce sfarsit?"
-"Cand Ryoku va eliberat sufletele inainte de a fi distrusi si "Valul magic ce-i ferea pe toti de adevar" a fost inlaturat toate amintirile celor ce au devenit oameni pentru cativa ani au fost sterse, dar spiritele rele ce inca mai luptau au inceput sa distruga tot de bucurie ca "o legenda s-a nascut, pentru a II-a oara". Tu nu mai stii cat de mult se temeau toti de tine atunci, ca amintirile nu mai sunt aceleasi dar tu nu ai luat-o de la capat. Vreau daor sa asculti si sa te gandesti la ce ti-am spus. Nimeni nu te poate controla, nici kiar Ayumu. Deaceea tu vei vedea sfarsitul, vei trai, dar vei fi distrusa."
M-a speriat, nu stiam cine e, dar am ascultat si atunci l-am auzit pe Ken...
-Ayumi! Trezeste-te!
Parca nu mai eram eu si asta se vedea dupa voce. Simbeam ceva umed. Intamplator era un rau acolo. M-am dus si eram lafel ca inainte. Dar dupa cateva minute apa a devenit sange. Deasupra si in rau erau spirite ce bantuiau de sute de secole si distrugeau tot ce le statea in cale...poate chiar mai mult de atat. Reflexia mea s-a schimbat deodata. Nu mai aveam infatisarea unui copil balnd. Ochii erau acoperiti de sange, lacrimile-mi curgeauparca ar fi fost un izvor de sange, lafel si gura. Parul devenise un rosu inchis. In ochii mei se vedeau spiritele ce stateau in mine de cateva milenii, in ei se putea reflecta doar adevarul. Tot ce zicea Ken si nu era adevarat stiam. Logica mea s-a schimbat. Tot nu stiam cu cine vorisem, cine e atat de puternic incat sa-mi aduca aminte toate acestea fara ca eu sa intervin, sa-l las sa intre in mintea mea... . A mai facut asta de atunci, dar imi aducea aminte de tot ce stiam si ma invata lucruri noi, nu-mi facea nimic rau. Si eu il ascultam. Nici Ayumu nu ma mai putea controla atunci cand eu nu vroiam asta. Pe Ken l-am dat uitarii si m-am indragostit de Ayumu. In mintea lui Ken...
-Ce s-a inatamplat? Cum de a revenit la forma ei? Cum se face ca nici Ayumu nu o mai poate coontrola?
....si aceeasi voce
-Era de asteptat ca se va intampla asta odata. Nu poti face nimic, nu ei. E o legenda ai uitat? Te-ai temut mereu de ziua asta. Crede-ai ca nu va veni.
-Cine esti? Cum de stii tot?
....dar vocea disparu.

cam atat
Amy_Yupy...yo am vazut deja cateva greseli.Smile
Yu-Gi...cu ce sa incep.In primul rand,din ficu-l tau ii cam lipseste descrierea.Are...dar putina.In al doilea rand,ai foarte mult dialog,si in al treilea rand,incearca sa explici cine spune replicile.YO citeam si nu imi dadeam seama...Sper sa nu ma urasti pentru faptul ca iti critic ficu-l...dar asa e la inceput.Astept continuarea.Ja ne!
pai... sa vedem.. in primul rand nu prea am inteles cine si ce 22 numele sunt cam asemanatoare.. izbitor de asemanatoare... dialog non-stop.. descriere... am vazut cateva fragmente Smile e un inceput bun.. ft bun.. sper sa nu te lasi de el.. Smile

EDIT:: am zis sa nu te lasi de el T.T
merci pentru comentarii dar cred ca o sa ma las fiindca nuprea le am cu fan ficurile (eu is cu fan art). pentru inceput, nuprea cred ca e bine da noh...parerea voastra. Totusi poate ca o sa termin da' nu cred ca de curand.
Tare reusite...e pe o tema asemanatoare ca amea ( distrugere si iar distrugere ), imi place asta 21 . Ai talent continua sa scri urmatoarele capitole eu , cel putin, le astept cu nerabdare ... mdea acum vine si critica ( sorry , nu se poate fara ) , ai grija mare la greselile de tastare... imi place ca ai o groaza de nume...desi asemanatoare... cam asta e ...sorry daca am fost prea dur 4

Good Luck in continuare !! ;)
Reference URL's