Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Paradise Kiss
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Yeah bubbles let's mae reclama 19 Si eu spun ca Ai e...geniala e...damn nu conteaza [muhahahhaa eu am citit manga de doua ori...muhhahhaaa am stat zi si noapte nmuhahahaa hhaa ma refer la Nana]
Asa si sfarsitul...oh...macar nu e cliseic...adica e plin de originalitate prin despartirea celor doi...in orice caz o singura chestie ma enervat...adica Yukari...o femeie..."adevarta" or osmthing like this 21 sa spunem ca e frumoasa...asa ramane cu un bosorog...am facut un print caci multi nu au observat la sfarsit acele tablouri cu yukari si sotul ei..:
see that bosorog? Sad

Apoi ah doamne si eu am plans bine la sfarsit...nu ma puteam abtine...mai ales ca George i-a lasat lui Carrie acele rochii..=_= oh damn cand imi amintesc iarasi ma pufneste rasul 21 [stay chil am trecut de prima faza] apoi am vazut animeul de cinci ori si mereu....mereu am plans la final...stii e o senzatie stiu ce urmeaza dar totusi continuam sa sper ca ..Yukari va ramane cu George adica speram sa...oricum intr-un fel vreau sa modifice finalul intr-un fel nu..de ce?
Pai finalul e absolut genial asa cum e...dar daca l-ar modifica..nevermind

Ai rux 19 for ever and..btw daca ati vazut paradise nu evitati nana ^_^

Edit:mai bine ca George? 22...c'mon 21 by me George arata de un milion de mii mai bine ca asta 8 [George 38]
ei bine finalul mi-a placut la nebunie...e diferit...dar totusi mi-as fi dorit sa se termine altfel (desi nu ar fi avut nici un pic de ingeniozitate asa)
in fine...acel "mos" este Hiroyuki Tokumori din cate stiu eu...oricum arata mult mai bn cu George (omg iar incep sa ma opreasca cineva pls)
The True Is That..A fost primu` meu romantic vazut..nu prea le am eu cu romanticurile dar asta chiar m`a impresionat..si personajele si povestea si tot..cea mai interesanta chestie este ca un singur fapt poate sa`ti dea peste cap toata viata..mdea...foarte frumos
Paradise kiss, ei bine este un anime destul de frumos, iar grafica destul de buna. Mi-a placut mult acest anime, a fost foarte realist... imi amintesc cand am vazut sfarsitul pe internet si-mi tot repetam in minte ca nu este posibil sa se termine asa, dar na ca asa s-a terminat, trist... Povestea este destul de interesanta si destul de complexa, Yukari, a fost o adolescenta care nu s-a dat batuta din cauza parintiilor ei, sau a altor probleme ...
Este cam scurt si recunosc chiar daca mi-as fii dorit sa aiba un final extrem de fericit, este mai bine ca nu a fost asa... Altfel povestea avea sa semene cu multe anime-uri si posibil ar fi devenit un pic cam banal... Deci anime-ul este interesant si foarte frumos...
kappuchu ... ^_____^ ... chuu
Am urmarit acest anime doar pentru ca autoarea lui e Ai Yazawa. Nu pot spune ca nu mi-a placut doar ca actiunea mi s-a parut putin grabita.
Grafica mi-a placut. La fel si storyline-ul mi s-a parut foarte bun. Sunetul mi s-a parut OK...[melodia "Lonely in gorgeous" mi se pare superba].
Personajul meu preferat e George.....e foarte imprevizibil si foarte misterios!
Am urmarit Paradise Kiss si e foarte draguta povestea, seamana cu Nana ^^ si mie imi place acest tip de anime si Paradise Kiss a fost chiar reusit.
si sfarsitul mi-a placut, chiar daca imi plac sfarsitule fericite si acesta nu a fost chiar asa, mi-a placut mult. Coloana sonora mi s-a parut destul de buna si in acelasi timp potrivita acestui anime n.n, iar grafica pot zice ca e destul de buna ^.
Am vazut de vreo 3 ori Paradise Kiss, si, cu toate ca deja cunosc povestea, de fiacare data abia astept sa-l vad din nou (thinking: "oh, c'mon, move it, to the next scene!")
Am plans doar prima data cand l-am vazut, dar de fiecare data, as vrea sa plang din nou. E un anime pur si simplu grozav, iar personajele sunt uimitoare. Daca ar exista astfel de baieti si in lumea reala!... Totusi, Yukari putea fi desenata mai bine.. in unele episoade arata cam botita4
Deci ... e animeul meu preferat !lovely
Am auzit prima data de el cu mult timp in urma , dar cred ca eram destul de mica si nu as fi avut nici o sansa sa il inteles ... La inceput mi s-a parut ca episoadele nici macar nu au legatura intre ele , asa ca am renuntat la a-l mai urmarii.
Ceva timp dupa aceea (cam 2 ani parca) am aflat ca incepuse din nou , insa de ceva timp deja ...
Episodul pe care l-am avzut atunci ?Cel in care Yukari merge la studio si ii gaseste pe Arashi si pe MIwako sarutandu-se pe masa de biliard ... Ce as mai putea sa zic ?Am ramas impresionata si am tinut mortis sa vad si urmatoarele episoade ...
Este un anime care iti ofera o lectie de viata grozava si care m-a ajutat in foarte multe privinte(chiar daca la vremea aceea singurul lucru care imi statea in cap era ca la 18 ani fug de acasa cu primul baiat).
Povestea este extraordinara (o idee comuna , insa in acelasi timp o problema cu care se confrunta multi dintre adolescenti) , grafica este extrem de interesanta , iar cloana sonora ... o adooor !Despre personaje ... nu mai zic nimic ...
Asa cum am mai zis si la inceput , este anime-ul meu favorit si il recomand romanticilor inascuti ca mine !love is in the air
Paradise kiss .. unul din amime-urile mele preferate. Grafica ma atras de la inceput. Povestea mi sa parut interesanta iar sfarsitul a fost superb foarte realist. Si personajele George foarte misterios 001_wub si Miwako so childish si innocent ..iar Yukari..well chiar ma identific putin cu personajul. Yukari este o fata normala care este obligata de mama sa invete.Dar ea se indragosteste si uita de liceu ,si isi doreste sa fie independenta iar cu ajutorl lui George reuseste xD Iar coloana sonora este buna , lonely in gorgeous este una din melodiile mele preferate .
Il recomand tuturor!!Wink
Parakiss e unul din animeu-rile mele prefreate la categoria shoujo, ca de altfel tot ce realizat Ai yazawa <:333
Chair acum il downloadez xD Vreau sa il vad din nou si vreau sa al pe un dvd mereu ^_^
Asa deci stroy-ul mi se pare genial, mai ales ca pe mine ma pasioneaza design-ul vestimentar <:3 Si eu am plans la ending cry , mi se pare genial ... adica nu e asa de previzibil, ca la majoritatea shoujo-urilor. La inceput ma asteptam sa ramana cu George ... dar dupa ce am vazut sfarsitul ...*cry -sob - sob*

De coloana sonora sa nu mai vorbesc. M-am indragostit de ea instantaneu [dragoste la prima vedere love is in the air ]
Personajele mele prefrate, cu siguranta George , he's my idol xD and Miwako, she's sooo sweet and cute <:3 I love her hair ^^

Ok nu ma mai lungesc mult, e un anime care mi-a placut, cu o grafica excelenta, cu un plot interesant si cu un ending imprevizibil , pe care il recomand ^___^
Pagini: 1 2 3
URL de referinta