11-13-2007, 11:08 PM
so paradise kiss la inceput nu intzelegeam cum se numeshte shi ma tot miram ce nume ciudat dar cand am cautat pe net am vazut scria shi mi-am dat seama ce scrie shi am zis ca animeul trebuie sa fie super daca numele e atat de interesant deja imi imaginam cum poate doar e un sarut al paradisului (in fine paradise are mai multe intzelesuri de fapt doua pentru mine imi amintesc ca asha se numeshte locul ala unde lucru ei la rochie..)imi place cum gandeshte "caroline "(i like this name
) aproape mereu cand simte ceva puternic animeul arata cam ce ar gandi shi ii ador sentimentele sa zic asha mi se par puternice shi perfect descrise cand le spune parca le-ash simtzi deobicei cand il saruta pe george atunci imi place ce gandehte cum descrie nu shtiu dar asta imi place cel mai mult la acest anime cum gandeshte ea...grafica adica stilul sau cum vretzi voi nu ma deranjeaza doar ca mi se pare ca au pupilele putzin cam prea mari pupilele auzi la mine acolo unde ar trebui sa fie riduri in fine nu conteaza shtiu ca nu intzelegetzi nimic ^ ^""...ideea hmmm i like it nu ma da peste cap ca sa pot spune ca e aimeul meu preferat sau asha ceva dar nici rea nu e adica e buna imi place ideea cred ca de fapt ei au vrut sa ne arate ca putem face ceva shi fara acordul celorlaltzi ca daca asta vrem atunci asta trebuie sa facem nu sa stam dupa ceilaltzi sau sa ascultam ce ne zic ei sa fac in cazul asta este caroline (v-am spus ca asha imi place ^.^) shi mama ei care nu o lasa sa faca nimic in afara de invatzat nu o lasa pe ea sa ia decizile shi nici nu i le respecta ...so cam asha mi se intampla shi mie dar nu atat de grav...povestea e cam asha o tanara studenta este aleasa de nishte producatori de haine (daca li se poate spune asha Grin) sa fie modelul lor fata normal la inceput spune ca acei oameni au inebunit adica nu ii cunoashte nu nimic shi deodata aproape ca au rapit-o (eee nici chiar asha...)( shi fac pe cei buni cu ea pana la urma ii arata fetei ca intentzia lor este buna iar ea se imprieteneshte cu ei poate mai mult de atat dar fara sa ishi dea seama se indragosteshte de cel care creatza hainele (george) doar ca nu ishi da seama ir ea crede ca ii place de un baiat de la shcoala pana l;a urma george ii vorbeshte atat de frumos shidupa cum shtim e un tip super bine crescut (ash vrea eu sa mai existe asha ceva...) asha fata (hai ca shtitzi doar e caroline Grin) deci ea se lasa impresionata de faptul ca george o poate intzelege atat de bine sshi se decide sa accepte propunerea lor (fara ca mama ei sa shtie.. > . <) bla bla bl;a p[e aici se intampla chestii plictisitoare ei (caroline shi george sunt iubitzi) pana cand mama ei ii vede pai cam de atunci incepe dezasrul iar caroline poate face in sfarshit ce vrea nu mai trebuie sa se consulte mereu cu mama ei shi nu mai este obligata sa faca ce vrea dragutza ei mama...apoi se muta singura (oo ce ash vrea sa stau singura > . <)..bla bla bla shi retul shtitzi devine model merge la mai multe companii cred ca sta e "visul ei" sau asha ceva..pana la urma urmeaza acel concurs in fine nu cashtig (asha imi amintesc...) pacat ca sfarshitul e trist adica eu nu shtiu ce ash face totushi asta arata responsabilitatea lui yukari (you don't want me to say caroline any more> Sad) ii trimite rochia aia de mireasa shi oofff cat ash fi vrut sa ramana impreuna saracul de "el" Sad( shi poate mai fac o continuare?poate raman impreuna?of me :viseaza in continuare...i know...o love the anime no one of my favourite but i remember ...shi mi-a placut serios shi grafica imi place fiecare detaliu e atat de bine personalizat sa zic asha...love ittt
![[Image: parakissfj2.jpg]](http://img236.imageshack.us/img236/9982/parakissfj2.jpg)
) aproape mereu cand simte ceva puternic animeul arata cam ce ar gandi shi ii ador sentimentele sa zic asha mi se par puternice shi perfect descrise cand le spune parca le-ash simtzi deobicei cand il saruta pe george atunci imi place ce gandehte cum descrie nu shtiu dar asta imi place cel mai mult la acest anime cum gandeshte ea...grafica adica stilul sau cum vretzi voi nu ma deranjeaza doar ca mi se pare ca au pupilele putzin cam prea mari pupilele auzi la mine acolo unde ar trebui sa fie riduri in fine nu conteaza shtiu ca nu intzelegetzi nimic ^ ^""...ideea hmmm i like it nu ma da peste cap ca sa pot spune ca e aimeul meu preferat sau asha ceva dar nici rea nu e adica e buna imi place ideea cred ca de fapt ei au vrut sa ne arate ca putem face ceva shi fara acordul celorlaltzi ca daca asta vrem atunci asta trebuie sa facem nu sa stam dupa ceilaltzi sau sa ascultam ce ne zic ei sa fac in cazul asta este caroline (v-am spus ca asha imi place ^.^) shi mama ei care nu o lasa sa faca nimic in afara de invatzat nu o lasa pe ea sa ia decizile shi nici nu i le respecta ...so cam asha mi se intampla shi mie dar nu atat de grav...povestea e cam asha o tanara studenta este aleasa de nishte producatori de haine (daca li se poate spune asha Grin) sa fie modelul lor fata normal la inceput spune ca acei oameni au inebunit adica nu ii cunoashte nu nimic shi deodata aproape ca au rapit-o (eee nici chiar asha...)( shi fac pe cei buni cu ea pana la urma ii arata fetei ca intentzia lor este buna iar ea se imprieteneshte cu ei poate mai mult de atat dar fara sa ishi dea seama se indragosteshte de cel care creatza hainele (george) doar ca nu ishi da seama ir ea crede ca ii place de un baiat de la shcoala pana l;a urma george ii vorbeshte atat de frumos shidupa cum shtim e un tip super bine crescut (ash vrea eu sa mai existe asha ceva...) asha fata (hai ca shtitzi doar e caroline Grin) deci ea se lasa impresionata de faptul ca george o poate intzelege atat de bine sshi se decide sa accepte propunerea lor (fara ca mama ei sa shtie.. > . <) bla bla bl;a p[e aici se intampla chestii plictisitoare ei (caroline shi george sunt iubitzi) pana cand mama ei ii vede pai cam de atunci incepe dezasrul iar caroline poate face in sfarshit ce vrea nu mai trebuie sa se consulte mereu cu mama ei shi nu mai este obligata sa faca ce vrea dragutza ei mama...apoi se muta singura (oo ce ash vrea sa stau singura > . <)..bla bla bla shi retul shtitzi devine model merge la mai multe companii cred ca sta e "visul ei" sau asha ceva..pana la urma urmeaza acel concurs in fine nu cashtig (asha imi amintesc...) pacat ca sfarshitul e trist adica eu nu shtiu ce ash face totushi asta arata responsabilitatea lui yukari (you don't want me to say caroline any more> Sad) ii trimite rochia aia de mireasa shi oofff cat ash fi vrut sa ramana impreuna saracul de "el" Sad( shi poate mai fac o continuare?poate raman impreuna?of me :viseaza in continuare...i know...o love the anime no one of my favourite but i remember ...shi mi-a placut serios shi grafica imi place fiecare detaliu e atat de bine personalizat sa zic asha...love ittt![[Image: parakissfj2.jpg]](http://img236.imageshack.us/img236/9982/parakissfj2.jpg)
... episoadele nu au fost fortate.. ft interesant 
) sunt foarte bine conturate, fiecaruia fiindu- i rezervat cel putin un episoad. 
)