Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Cowboy Bebop
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Anul 2071.Dupa prabusirea sistematica a celor mai puternice tari,oamenii au fost obligati sa paraseasca Edenul pamantesc si sa locuiasca pe alte planete,luand cu ei conceptii noi despre justitie,libertate,violenta si iubire.Noi reguli sunt stabilite si un grup de vanatori de recompense se formeaza.
Spike,o persoana dezorientata si Jet,un fost politist devenit cyborg, se unesc,cautand in galaxie criminali pe capul carora se afla o recompensa imensa.Ei intalnesc multe personaje interesante inclusiv cainele inteligent Ein,hacker-ul Ed si Faye Valentine.

Personaje:

Spike: http://img222.imageshack.us/img222/7253/cbp044rx1.jpg
Jet: http://img131.imageshack.us/img131/9900/...yeddw8.jpg
Faye Valentine: http://img131.imageshack.us/img131/5021/bebop05ax7.jpg
Ed: http://img251.imageshack.us/img251/8682/cbp053eq4.jpg

1.Ce parere aveti despre anime?
2.Faye vs Julia.Argumentati!
3.Spike vs Vicious.
4.Care este melodia preferata din anime?
1. O parere foarte buna 001_tongue Este un anime regizat genial si cu o poveste bine scrisa. Ca sa nu mai zic ca are o grafica superba (in opinia mea) si unele dintre cele mai atractive personaje (mai ales Spike). A excelat la absolut toate capitolele si chiar a primit echivalentul premiului Oscar in industria anime in anul in care a aparut.
2. Faye! Smile Imi place mai mult de ea, ca personaj. Plus ca Julia nici macar nu prea apare in serial pentru a ne putea face o parere despre ce fel de persoana este.
3. Vicious 001_tongue Mi-a placut foarte mult de Spike dar deh... personajele negative au mai mult farmec 001_tongue E mult mai carismatic vicious si pe deasupra foloseste si o sabie 4 Am o slabiciune pentru personajele cu sabie 001_tongue
4. The Real Folks Blues
Nah, ia sa vedem...

1. Mi-a placut anime-ul foarte mult deoarece e printre singurele anime-uri care abordeaza mai toate genurile (actiune, drama, SF, comedie, romantic) plus ca atmosfera creata e incomparabila. Muzica are un rol foarte important in acest anime deoarece ajuta mult la atmosfera, OST-ul fiind printre soundtrack-urile mele preferate. Povestea a fost originala, iar grafica, chiar daca anime-ul e mai vechi, e foarte buna pentru vremea cand a fost facut.
2. Hm...grea alegere. Eu, una, am de la ambele elemente comune Lol . Totusi, cred ca am mai multe in comun cu Julia (si deci pe ea o aleg) deoarece nu sunt chiar genul lui Faye care merge si cheltuie banii aiurea (ca sa nu zic ce energie are) plus ca mi se pare prea feminista. Julia, in schimb, e calma, placuta si mult mai frumoasa decat Faye (si canta mai bine ca ea Lol ).
3. Spike zic din prima. Desi a suferit mult inca nu si-a pierdut umorul si cheful pentru munca (se vede ca ii place ceea ce face). Ca aspect fizic l-as alege pe Vicious, dar las asta deoparte. Ca sa nu mai mentionez ca desi am eu o slabiciune pentru personajele negative, e prima data cand aleg personajul pozitiv.
4. Words that we couldn't say - e o melodie superba, calma care te relaxeaza, dar in acelasi timp te introduce si intr-o stare de depresie usoara.
1. Un anime pe care nu ma reusit sa il vad niciodata de al cap la coada...chiar nu stiu de ce, pt ca mi-a placut destul de mult. Mi-a placut subiectul, grafica si mai ales muzica. Mi-a facut o impresie buna, per total.
2. Faye. Pe Julia nu am putut-o suporta niciodata. Faye e un personaj complex, are partea ei de mister, dar pare totusi umana. Apare mult mai mult decat Julia...si oare ce sa mai zic? Nu stiu...imi place de ea
3. Vicious. Oricat imi place de Spike, Vicious m-a atras intotdeauna mult mai mult. Are fermecul lui de persoanaj negativ, se simte acea rautate bolnava si nebuna...si mai lupta si cu o sabie...imi plac pistoalele, dar ador sabiile
4. The Real Folk Blues
1.Un anime grozav(I want more...).Imi place ideea de baza, iar problemele disputate...sa zicem doar ca are si un substrat solid, care-i da autenticitate. E ceva la el care pur si simplu atrage. Iar soundtrack-ul compus de Yoko Kanno e superb.
2.Faye 100%. E comica, dar nici ea nu putea sa nu aiba un trecut mai straniu. Personalitate puternica...Iar Julia, pai despre Julia nu prea e mult de zis. Nu mi-a atras cu nimic atentia.
3.Spike, desi alegerea e cam grea, caci imi place si Vicious(slabiciune pentru par argintiu si maniaci).Stilul de lupta al lui Spike i se potriveste perfect cu personalitatea(calm, stabil). Plus umor...
4.Live in Baghdad
1. Este un anime superb si chiar comic ( remeber the mushroom episode ? 24 I lol'd a lot there 21 ) personajele sunt frumos structurate ... desii nici acum nu stiu daca Ed e fata sau baiat >___> si cu un sfarsit potrivit ^^ . Deci merita vazut 4

2. I will go with the flow so Faye ... e misterioasa , hot , comica ( cand vrea 001_tongue ) iar trecutul ei este cam oddish ceea ce o face mai interesanta decat miss Julia ( bleah >_< )

3.Well ... desii Vicious e maniac ( I love maniacs *_* ) o sa il aleg pe Spike 001_tongue isi face treaba excelent si chiar se mai si amuza 4 so Spike is the cool dude here xD

4. The Real Folk Blues ... it kinda suits me 4
URL de referinta