Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Kiddy Grade
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Mi-a placut din totdeauna Kiddy Grade .prinde bine si la fete da' si la baieti va zic asta din propia experienta cu un coleg .
Este un anime cool cu o grafica destul de bunicica ..hm... A fost unul dintre preferatele mele insa acum......nu prea imi mai place.
Personajul meu favorit era (TINETI-VA BINE) Mercredi deoarece era asa de galanta si de distincsa .....Uh si de Lumierre mi-a placut cu faza:" O DOAMNA TREBUIE SA FIE MANIERATA " sau asa ceva nu mai tin minte
La capitolul boys am fost topita dupa Sinistra si parul lui ..(ingerasul mamii ) si imi amintesc ca mereu cand il vedeam ziceam:" nu vii diseara la mine ?"

Kiddy Grade este sooper sweet si desi e destul de vechi (dupa parerea mea) ..ei bine...e inca un anime zooper apreciat
Kiddy Grade ... ahhhh ... a real anime <3 ( si nu zic asta numai pentru ca predomina in el prezenta feminina xD ) .
Are o poveste foarte interesanta si care in unele momente te tine in suspans #_# .
Persoanjele Lumiere si Eclaire sunt uber-mega-super-cool-and-kawaii X_X this is a true fan of them speaking xD ... imi plac la fel de mult ambele @_@ . Grafica este nice iar sound-track-ul minunat ^^
Anywayz , este un anime care merita pe deplin vizionat n_n

P.S. > I need KG2 *_*
Mie sincer mi-a placut Kiddy Grade de cand am vazut primul episod .

Imi place mai mult Eclaire e atat de energica de frumoasa de plina de ea serioasa si totodata amuzanta

e cea ce poate fi numita o persoana adevarata, imi place foarte mult de ea

Si actiunea si toata poveste la anime-ul asta imi place. Hmm si DarK are dreptate, grafica e nice si coloana sonora chiar adorabila n_n anime-ul asta rocks u.u
1. Anime-ul mi se pare superb! Merita nota 10 71 Cel mai mult m-a impresionat cand Eclair a trecut peste cuvantul sefei, din cauza ca ea nu a vrut sa comita o nedreptate. Si imi place foarte mult felul in care Eclair vede viata, este matura, cu capul pe umeri, si a fost cel mai puternic membru ES 71
2.Personajul meu preferat este Eclair...am spus si mai sus de ce...plus ca tine extrem de mult la partenera sa, si tine extrem de mult la prietenii ei...plus ca este amuzanta, glumeata, hiper-activa si foarte frumoasa 10
3.Dintre Eclair si Alv, categoric o aleg pe Eclair! Nici nu stau la indoiala! Alv nu imi place deoarece este fara scrupule! A fost in stare sa-si impuste pana si propria mama...Nu-mi place deloc de Alv!
4.Iar dintre Sinistra si Dextera, chiar nu ma pot hotari. Amandoi sunt la fel de buni la suflet, si amandoi sunt extrem de frumosi smile
Pagini: 1 2
URL de referinta