Animezup - forum manga si anime

Full Version: Naruto Game
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Pai...cred ca Hizashi Hyuga...daca nu ma insel.
Next:Ce inseamna litera rosie desenata pe fruntea lui Gaara?
dragoste banuiesc 23 sau sunt eu mai dusa chiar dac imi place gaara nu inseamna ca sunt ruda cu el.
q:ce inseamna itachi?
Am aflat ca inseamna "orgolioasa lume".
Next:Ce ii spune Sakura lui Sasuke inainte ca acesta s aplece la Orochimaru?(o spune printre lacrimi).
"I love you" ... >.> cred ca era si un "so much" pe acolo xD
Cam asta-i zice ... ca oricum plange >.<
Si el ii zice "Arigato, Sakura" xD

Now me, me ... 39

Q: Cu cine s-a luptat Lee [apoi Gaara] cand au fugit dupa Sasuke?

Tot daca e vorba de el >.> sa se continue 24
[La jetix: SasUke xD la dattebayo ~exemplu~ saske xD]
[rad cu lacrimi 24]

Edit: of Sad( ca sa nu omor topicul :-< pun alta intrebare ><"
In ce episod apare Yondaime in actiune?

Mda ... tare greu 29 pana si unu' de pe Jetix [care s-a uitat :4:] stie sa raspunda >__<
Raspund eu..^^ E Kimimaro !
My turn:
Cum il chema pe barbatul din Akatsuki ce este extrem de religios si bloody?^^"
Jocu asta a cam ruginit...asa ca m-am gandit sa il "dterg de praf".
Pai cred ca e vorba despre Hidan.Am dreptate sau nu?
Q:Cine a omorat-o pe mama lui Haku si de ce?
Yuloby D Wrote:Uite ca nu te contrazic [pana nu-s clare 100% lucrurile >.< Cu toate ca Tobi e liderul ~yup, asta o pot confirma~ si Tobi e Uchiha Madara ... >.< Deci te pot contrazice 21] ... Ba da, te contrazic ... Nu e Pein liderull Akatsuki xD It's Tobi [who's a good boy xP]
ah..Yulobo...vreau sa te contrazic.Tobi a.k.a Madara este fondatorul organizatiei Akatsuki si primul detinator al Sharingan-ului Mangekyo.Insa liderul este Pein.Asa ca Jay avea dreptate.
Bun,deci tatal lui Haku i-a ucis mama,dupa ce a descoperit ca are kekkei-genkai-ul.( Intentia lui a fost sa-l ucida si pe Haku,dar,in fine,nu a prea reusit x) )

Next: De ce il accepta Kakuzu pe Hidan ca partener?
Pai Kakuzu este o persoana foarte violenta si cand se enerva omora pe oricine ii statea in cale. Hidan se pare ca are un fel de imortalitate, astfel fiind partenerul perfect pentru Kakuzu ! ^_^

Next: Pe cine respecta Deidara foarte mult? Numindu-l chiar Maestru ?
001_tongue easy, its Akasuno no Sasori
next:ce ordin a dat Tsunade dupa ce a aflat ca Pain a atacat direct Konoha?
Bun....nu sunt sigura de raspunsul meu...asa ca te voi ruga sa ma corectezi.A trimis broasca sa il aduca pe Naruto in Konoha.Asa imi amintesc...dar nu sun sigura.
Next:Cine a murit pentru ca Gaara sa fie reinviat?
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's