Un joc destul de funny!

:PUn user va spune despre userul care a postat inaintea lui un defect(sa nu aud chestii de genu

nu are defect),o calitate si un sfat.Singura regula....chiar daca vi se atribuie un defect care nu il aveti...sa nu va suparati!!Ja Ne

Defect -> defectul e ca n-ai nici un defect T.T"
Calitate -> plina de viata, descurcareata, un user foarte bun

Sfat ->tine-o tot asa
Zbyee!!...
Maary...
Defect:se "aprinde repede"
Calitate:e o pustoaica descurcareata
Sfat:inceraca sa nu te mai enervezi asa repede

Norocu' meu ca dau peste un user cunoscut ...
love_yuki_eiri
Un user pe care nu pot spune ca-l stiu de mult timp, dar nici ca-l stiu prea bine. Din unele mesaje poti spune ca este cu usurinta un mare spammer, iar unele mesaje sunt parca lipsite de constitenta.
Despre partea creativa ... creativa, ca toti oamenii. Desi nu cred ca e un talent care da oamenii pe spate :/
In rest, un om de treaba din cate am observat. Sfat ... ar fi sa nu-ti mai pastrezi masca de "om de doua randuri", daca sti la ce ma refer.
N-am tinut cont de faptul ca esti mod; nu-mi place sa pup oamenii peste tot doar prin faptul ca face parte din staff-ul unui forum.
A Big Edit:
ERRRM....
Draga, uita-te si la nick, uita-te si pe alt forum - o sa-ti dai seama cine sunt.
Eu n-am vrut sa isc vreo cearta. Am spus doar ce-am observat pe alt forum [si putin pe asta] cam ce se intampla cu mesajele tale.
Nu am spus ca abuzezi de functia ta.
Am zis spam pt ca :
"Maary...
Defect:se "aprinde repede"
Calitate:e o pustoaica descurcareata
Sfat:inceraca sa nu te mai enervezi asa repede"
[mi-era prea lene sa dau quote la mesaj]
Da, e mesajul sub care am postat - anume al tau. Iar asta, draga mea, se numeste spam [un "Cool Boy" putin mai evoluat, daca sti la ce ma refer ;) ]
NU AM VRUT sa intelegi asta din postul meu. Daca asta ai inteles tu, atunci imi pare rau, dar trebuia sa-l intorci pe toate partile; cine stie, poate un user mai scrie si codat ;)
Si nu, nu intorc acum mesajul ca la ploiesti sa-mi cada mie bine ca sa n-am probleme cu staff-ul; asta era de la inceput mesajul postului meu. Poate ai inteles ca "o caut cu lumanarea" pt ca n-am pus vreun "chuu", ":)" sau ":*" ?
Iar atunci, dac-ai pe-asa, nu-i problema; nu ma mai baga-n seama si nu te mai uita la ce-am scris.
Done. Oricum nu mai postez pe-aici. Vad ca daca spun exact ce observ de pe un user, mai bine as fi tacut. Un joc destul de funny, intr-adevar.
Apropo, sunt fata. Scrie si la profil.
Ma astept si la un warn. Go ahead. Presupun ca aici sunt la fel regulile ca si pe celelalte forum-uri, nu ?
Aikad:
1)Nu imi place sa ma cert pe forum....nu ma cobor atat de jos.Dar te astept pe mess.Iti iau id-ul si vorbim acolo
2)Nu stiu ce esti tu...fata..baiat si nici nu ma intereseaza.Insa de data viitoare,ai MARE grija cum vorbesti.Nu abuzez de functia mea..insa nu ma face sa te tratez asa cum nu ai vrea.Ja Ne si gomene pt off topic.
Ah...app:cauta pe net si afla ce e ala spam.Sa imi spui si mie definitia corecta.Daca eu fac spam...atunci TE ROG sa i te plangi MArinei..sau lui Cedik.Sa vedem noi care e "spammer".
andra.... god damn f*ck
defect: cam tratezi lumea de sus, ne... reactia ta de deasupra post-ului meu nu mi s'a parut DELOC adecvata, avand in vedere ca aikad a respectat regulile jocului postat TOCMAI de tine

.
calitate: n'am de ce sa contest asta, e frumoasa foc pushtoaica...
sfat: cantareste mai bine situatia in care esti pusa, si gandeste de 3 ori inainte sa postezi ceva.
ohoooo..
pe cine prind aici
defect : Faci niste glume , greu de prins pentru o mare parte de pe forum , dar pentru mine sunt tari .
calitate : you're funny , very funny
sfat : fa glumele mai cu " raceala "
Tornado...
Defect:se enerveaza repede

Calitate:intodeauna se cearta k mn...dar ne intelegem...cred
Sfat:Nu am...e bn km esti asa
love_yuki_eiri
poi...
Calitate: este prietenoasa si nebunatica

Defect: Vrea sa ma scoata pe mine din sarite cand imi spune mereu pe mess: "Mai am nuj cate capitole facute la fic, dar nu le pun, va las pe voi in suspans"

Sfat: Daca tot nu vrei sa pui fic-urile pe site, cel putin trimitemi-le mie pe mess

). In rest we love you, never change!
ShyLie
calitate: nice girl.. poti vorbi detoate cu ea,e deschisa ^^
defect: damn.. i don't know

pare putin copilaroasa..>.>
sfat: tine-o tot asa ^^