~
ShyLie ~
Defect - Imi pari un little spammer

Nu stiu de ce, dar chiar stiu ca ai cateva posturi sterse XD ...
Calitate - Chiar trebuie sa ma gandesc

Iti place sa postezi ...
Sfat - Ia-o mai incet cu postatul ... Adica la fiecare 3 posturi te vad pe tine O.o ... Eh, nevermind ... Fa ce vrei
Edit: T.T nu te-am vazut jigoku ... Gomen nasai ... Dau acum un edit ><"
~
Jigoku ~
Defect - Poate prea prietenoasa

Anyway... Nu stiu

? Ba da >:) Defect: Nu-i place superbul set facut de ea
Calitate - Isi face prieteni foarte repede + she hugs me [>:D<]
Sfat - Keep it up

Yuloby nu te cunosc foarte bine dar am vazut ceva posturi ale tale pe aici n_n'
Defect : Vrea prea multe hug-uri stai asa... asta nu e chiar un defect z.z
Calitate : E VK fan and an adorable persona because she / he o.o' [nu stiu ce esti gomene] wants lots of hugs *hug Yuloby-chan*
Sfat : Stay as you are o.o'
byo.shin...hihi *grin*
defect - ii place Gackt >.< [don't ask]
calitate- well...fata asta e prietenoasa,amuzanta,activa,simpatica si d'eh...she's my friend^^>:D<
[ca in reclama

'Cea mai mare calitate a lui Galben e ca sunt prietenul lui :>"]
Off:Byo,uita-te sub sigul lui Yuloby maaa~aare..XD
Jigoku
Defect-Idk,defectul ei este cel mai mare este ca nu a vorbit cu mine pana acum,desi am id ei..

Calitate-Se vede ca esti destul de prietenoasa,uitandu-ma si la reputatia ta[Holy Cow ,103O.o"] si esti un user bun,esti si un artist al forumului..

Sfat:Pai,cred ca sfatul meu ar fi sa fii asa cum vrei tu si sa nu tii chiar atat de mult cont de ce zic altii :]
Mitzuke...
Defect: nu ai aparut pe acolo pe unde am fost eu(greseala ta pentru care eu te condamn *just kidding*)
Calitate: pari prietenoasa.
Sfat: fa pe prostu, mereu functioneaza!(nu e neaparat o dedicatie, e un sfat in general pentru toti...)
Lisistrata
Desi nu te cunosc foarte bine , voi incerca sa postez :
Defect : Porbabil ca esti putin cam inchisa in tine (cel putin asa mi se pare )
Calitate : esti talenta , imi plac fic-urile tale
Sfat : nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau ... ramai asa cum esti , poate sa comunici mai mult nush
Scuze daca nu am ghicit !
Sayuri
Calitate>este o fata foooarte de gasca,simpatica,ii place sa se distreze si este foarte vesela.E o companie destul de placuta^^.
Defect>inca nu am observat....
Sfat>tine-o tot asa.Parerea mea e ca esti una dintre putinele persoane cu care ma inteleg intr-adevar bine.
multumesc
love_yuki_eiri
well , sa vedem :
calitate : esti foarte talentata , fic-urile tale sunt extraordinare , adevarate capodopere
defect : well , sa vedem....faptul ca ne tii prea mult in suspans (desi nu e chiar un defetc )
sfat : tu nu ai nevoie de sfaturi , nu trebuie sa te schimbi

Kaneto Sayuri
Calitate:Am observat că eşti foarte prietenoasă şi te ataşezi repede de persoanele care ştii că merită ^_^
Defect:Încă nu am observat nici unul, trebuie să ajung să te cunosc mai bine ca să spun ^^'
Sfat: De asemenea,nimic încă,decât legendarul "ţine-o tot aşa" ^^
well , cred ca stiu cateva despre tine , indeajuns incat sa pot posta :
Calitate : am vazut ca esti saritor/saritoare atunci cand cineva iti cere ajutorul (m-ai ajutat si pe mine )
Defect : eh , sincer , chiar nu stiu
Sfat : maybe stay that way