Animezup - forum manga si anime

Full Version: Top
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
poi sa vedem :
top 5:
1)3 days grece-home ma simt de parca nus la lokul meu daca o ascult acasa.si camerg la scoala intruna o tot cant pe drum
2)linkin park-valentine's day-super piesa,mi se pare foarte reusita.cand o ascult (mai ales vara) ma simt asa de... ciudat
3)3 days grece-never too late-versurile sunt asa de adevarate si se potrivesc cu una din personalitatile mele
4)breaking benjamin-the diary on jane- sa spunem doar ca.... merita ascultata 21
5)T.A.T.U.-cosmos -wow piesa asta.nu am vazut videoclipul dar cred ca e super ,pentru ca versurile sunt ... 4

top 5 anime music:
1)yoshihisa hirano-death note theme- e asa de tristA ca imi venea sa plang
2)yoshita hirano-light's theme - la fel ca si anterioara(acest gen de muzika scot tot cei mai bun din mine 21)
3)bleach-rolling star- off asa imi place dar nu o gasesc de downloadat decat karaoke Sad(
4)nightmare-raison -wow piesa asta e asa de ..dark(parerea mea)
5)nightmare-dirty - acelasi lucru 4
Ok ...
1) Melodii triste ... cred ca mai degraba ar fi lente ...
1. Meatloaf - I Would Do Anything For Love - absolut superba melodia, partea instrumentala divina, iar vocea solistului este ... awh, does it need words? ^^ ... Lirica frumoasa, dar cel mai mult m-atrage prin partea instrumentala.
2. Judas Priest - Angel - Judas Priest mi-a placut intotdeauna cum canta. Iar melodia asta e absolut minunata, lirica si acordurile de chitara sunt absolut divine.
3. Iron Maiden - Dance of Death - o melodie neobisnuita pt Iron Maiden, mai ales pt ca ei nu canta chiar asa de lent. Dar acest stil este mai mult decat binevenit si superb, cu atat mai mult pt ca nu prea canta astfel de melodii.
4. Therion - The Siren of The Woods - Therion a cantat si canta superb. Melodia este absolut divina.
5. Sonata Arctica - Shy - una din cele mai bune melodii de la S.A. ^^
Iar lista poate continua ...

2) Melodii ritmate
1. Slayer - Bloodline - Slayer ... one of my favourite bands ^^ Melodia este superba, la fel si videoclipul.
2. Ensiferum - Dragonheads - una din formatiile finlandeze de metal care-mi place cel mai mult. Superba lirica, la fel si partea instrumentala.
3. Pantera - Cowboys from Hell - minunat - imi place atat de mult incat mi-am facut si sonerie pt mobil cu inceputul ei.
4. Kamelot - March of Mephisto - superba! Partea instrumentala si inceputul, la fel si refrenul sunt absolut divine.
5. Alice in Chains - Man in the Box - una din cele mai bune melodii de la AiC. Inceputul este absolut divin.
deci sa facem u ntop 5 4
1 three days grace-gone foreverintodeauna ma simt altcumva ca deobicei knd o ascult
2 linkin park-pushing me awayimi place pur si simplu
3 system of a down-chop sueyimi place cum combina rocku lcu pianul
4 evanescence-bring me to lifeasa conside runeori 24
5 casting crowns-who i am
Top nou!
1)Skillet-The last night=>ok...melodia mea preferata...din toate punctele de vedere.Prima oara cand am ascultat-o...nu stiu de ce...insa mai aveam putin si incepeam sa plang.Este foarte tare!
2)Morandi-Save me=>da...alta melodie pe care am ascutat-o in mod obsesiv o saptamana intreaga.Randi canta super..insa vocea tipei e WOW!
3)Blaxy Girls-If you feel my love=>am auzit-o intr-o zi...pe un post de muzica...si m-am indragostit de ea.E foarte ritmata....si vocea tipei e destul de tare.
4)Jay Sean-Ride it=>fara cuvinte...chiar nu am ce sa spun despre melodia asta decat ca imi place super mult!Jay canta asa tareee!
5)Nickelback-Savin'Me=>super ritmata...super voce...super linie melodica.O iubesc.8
1)Lostprophets -- 4 AM Forever (ador puuur si simplu melodia asta...asta e pt deprimati mai mult 21 nu si in cazu' meu 001_tongue)
2)Lostprophets -- A Town Called Hypocrisy (ma inveseleste mereu melodia asta...indiferent in ce stare de spirit sunt...are un efect pozitiv asupra mea 71 )
3)Nightwish -- Moondance(desi e o melodia instrumentala,o adooor8)
4)Therion -- Lemuria(desi nu e foarte ritmata,e superba8)
5)Sum41 -- With me(ma face sa gandesc pozitiv n_n atunci cand nu gandesc,bineintzeles 71 )
1. P!nk - So what? - i <3 this song. Cred ca e una din cele mai bune melodii ale ei, sa nu mai spun si de videoclip xD
2. Paramore - Misery business - imi place cum canta tipa, iar melodia e una din preferatele mele de la Paramore <3
3. Nightwish - Pahntom of the Opera - Personal cred ca e una din cele mai bune melodii de la Nightiwsh, vocea Tarjei e @.@ Iar varianta live e superba xD
4. Bon Jovi - Dirty Little Secret - One of my favs from Bon Jovi ^_^
5. Nickleback - Rockstar - Pur si simplu imi place ^_^ Ma mai binedispune din cand in cand xD
1)cascada-love again(nu stiu imi place mie mult deoarece parca ma face sa ma simt vesel)
2)linkin park-in the end (o ascult cand sunt trist deoarece eu asa fac cand sunt trist ascult rockTongue
3)dht-listen to your heart(39?4)
4)cascada-listen to your heart(imi place mult deoarece este remixata si mie imi plac melodiile remixateTongue http://www.youtube.com/watch?v=F69CQRaPd...e=related)
5)si inca una cu linkin park-Somewhere I Belong(ma face sa ..sa...nu stiu ce ma face sa fac4Smile dar imi place mie multTongue)
atata ja nebye
1.Disturbed - Inside the Fire -> imi plac versurile,mesajul, ritmul si solo'ul ala absolut genial 8
2.Three Days Grace - Never Too Late -> povestea practic e una interesanta, iar cei de la three days canta bine, imi plac majoritatea melodiilor
3.Lordi - Beauty of the beast -> Could you understand beauty of the beast? e draguta interpretarea cuvintelor, versurile sunt simpatice, ritmul e extrem de fain.
4. Truda - Mesaj -> suna bine, ironia si sarcasmul fac totul in melodia asta. Pe langa toate cele, cei de la truda au piese interesante.
5.Alternosfera- orasul 511 -> alternanta dintre partile calme si cele mai agitate da bine, nu reusesc sa ma plictisesc de ea
1.Depeche Mode-Walking in my shoes...
De ce imi place ?
Simplu...imi place sa ma plimb prin pantofii mei
2.Mushroomhead-Save us
Why ?
Because HE have to save us...
SI...linia melodica imi creaza o stare placuta
3.Luna Amara ft Ombladon-Loc Lipsa
Foarte tare melodia , una dintre cele mai bune melodii romanesti.
4.In Flames-Cloud Connected
O melodie care nu va iesi din topul meu niciodata , versuri foarte tari , linia melodica geniala.
5.Thousand Foot Krutch-Broken wing
Pentru ca ii place cuiva si in acelasi timp si mie..
Cu melodia asta ii mai trece starea melancolica din care..daca nu o sa mai iasa o sa ma bat cu ea ( melancolia) pana o sa plece in alta-parte 65
1. Kelly Clarkson - Miss Independent
2. Kelly Clarkson - Breakaway
3. Fergie - Big girls don't cry
4. Cascada - Bad Boy
5. Beyonce - Disturbia

Anime:
1.Mermaid Melody - Legend of the mermaid
2.Jigoku Shoujo - Sakasama no chou
3.Jigoku Shoujo - Aizome
4.Kaleido Star - Take it shake it
5.Kiddy Grade - Future

Lista ar continua, dar am pus doar primele 5 locuri la fiecare 001_tongue