Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ce nu ar spune ei niciodata
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Stiti cum e jocu.Replici pe
care personajele NU le-ar spune niciodata!

Sasuke Uciha>Naruto...nu stii cat imi doresc sa fiu ca tine!Esti idolu meu!!Blond...ochii albastri...baiatul perfect!!!Si faptul ca ai in tine spiritul Vulpii cu 9 cozi...este atat de incitant!!

Naruto Uzumaki>Daca mai spune cineva ca eu o plac pe rozalia de Sakura...il distrug!Yo...defapt sunt infragostit de Ten Ten!!!Dar din pacate ei ii place de cap de castron..Rock Lee!20

Sakura Haruno>Ha!!Sunt cea mai tare!!Nimeni nu este mai inteligent ca mine!!Apropo...Naruto..cat zice-ai ca face 2+2??Ca am uitat...

Kakashi Hatake>Pfoa...cine m-o fi pus pe mine sa devin ninja?A fost o eroare!Si yo care imi doream sa prezint emisiunea "Dansez pentru tine"...Ce durere!!!Sau sa prezint macar "Megastar"!!!Tare mult se mai distreaza aia acolo...
Sasuke Uciha : Sakura, acum 5 minute am realizat ca... te iubesc @_@ !! Nu ai vrea sa te casatoresti cu mine :1: ?

Naruto Uzumaki : bun...deci....intru in fortareata....trebuie sa am mare grija la paznicii ninja de acolo deoarece sunt foarte periculosi. Pentru asta am gasit o arma acu,m o luna si desi nu stiu sigur 100% ca e perfecta , totusi trebuie sa risc. Sper ca planul va functiona , doar m-am gandit la el atat de mult inainte sa actionez !!!

Sakura Haruno : of....ce ma deranjeaza rozul asta . clar , maine ma uc la magazin si-mi iau haine ca pentru inmoramantare, poate ma vor face sa arat mai bine, caci arat pur si simplu ingrozitor

Kakashi hatake : Sunt convins ca sunt mai bun ca hokaghe , deci nu-i corect, eu ar fi trebuit sa fiu hokaghe si nu bosorogul ala >.<

mda... mda...... .......

mda
NARUTO:ce?????????io nu mai vreau sa fiu hokage.......pierdere de timp, mai bn ma jok q majinutzele.......ji dak o sa fiu hokage, o sa-l las pe orochimaru sa distruga Konoha
SASUKE:nu mai suport!!!!!!!!! nu o sa il mai kut pe itachi sa ma lupt q el...o sa ma duk sa-i dau o floare...
Sasuke: Pfft...ce fraier e clanul Uchiha,de acum niainte doresc sa fiu considerat din clanul Hyuuga.
Sakura:Maine o sa imi iau haine ca a le lui Ino.
Kakashi:Obito nu a fost cel mai bun prieten al meu.
Naruto:Il urasc pe Yondaime.
Ino:Il iubesc pe Chouji.
Shikamaru:Hmm doresc sa devin Hokage.
Chouji:Sunt asa de gras.
Asuma:Cred ca o sa ma las de fumat.
Hinata:Cred ca m-am indragostit de Sandaime.
Kiba:Vreau o pisica...
Shino:Imi voi dezvalui adevarata identitate.
Neji:O urasc pe Hinata.
Lee:Gai sensei este foarte urat.
TenTen:Vreau un costum ca al lui Lee.
Gai:Nu vreau sa ma mai spal pe dinti.
Kurenai:Nu ma pricep la Genjutsu.
M-am mai gandit si yo la ceva....

Sasuke>Itatchi..cine a spus ca mie imi este frica de criminalu ala?Trebuie doar sa pocnesc din degete si toata politia este pe urmele lui!Si yo...bineinteles ca voi fii acolo...cand il vor prinde!Ascuns dupa un cos de gunoi.

Sakura>Detest rozul.Si nu imi place de Sasuke.Singurul motiv pentru care ma dade-am pe langa el...a fost acela ca vroiam sa aflu si yo ce numar ear vopseaua cu care s-a vopsit.Este asa de tare!Ino,graso...lasa cutia de Wella Safira pe raft!

Naruto>Eu,Naruto Uzumaki voi deveni cel mai mare wrestler din lume!Randy Orton sa se fereasca..pentru ca ii voi lua centura imediat!Credeti-ma!

Gaara>Ador nisipu..si imi place la nebunie sa fac castele.Sunt atat de frumoase.Si numele acesta..."Sicriu de nisip"..suna prea dur pentru un baiat firav ca mine..."Castel de nisip"..suna mai funky!
Orochimaru:> ui vreau corpul lui Sasuke.. vreau doar ca el sa ma iubeasca la fel de mult ca si Kabuto... Vreau sa-i fac cunostinta cu sarpele meu :>

Itachi:> la ce imi trebe atata putere? cred k imi deschid un magazin de parfumuri si cosmetice

Sasuke:> neah, mam saturat sal tot vanez pe itachi, ma duc sa ma dau la vreo fata, nush, vad.. karin, ino.

Naruto:> urasc ramenu ala scarbos. e ca si cum as manca unt cu ciperci calite.
oa....mi-o venit si mie o idee:
Sakura: -Ino....esti idolul meu...vrea sa fiu ca tine...si ti-l las tie pe Sasuke
Sasuke: -Ino te iubesc!
Naruto: - Sasuke tembelule...nu vezi bine pe unde mergi? pe aici am mai fost o data ...cred ca ai probleme cu lecitina..uitucule....21
Ja ne...
Pai, in lipsa mea de inspiratie... m-am gandit sa trec pe aici... sa speram ca nu o sa va speriati de atata prostie...

Sasuke: As vrea sa incerc ceva nou... sa fac ceva mai linistitor... cum ar fi... scufundari... la Acapulco!
Sakura: SASUKE?! CINE ESTE SASUkE? Nu am auzit in viata mea de el!!!
Naruto: Nu vreau sa fiu un bun ninja, nici nu vreau sa ma ridic din pat asa ca plimba ursul si pentru mine!!!
Ino: Probabil ca Sasuke este un baiat-majoreta... nu am auzit de el prin aceste partile ale satului..

stiu ca's slabute, dar am vurt sa incerc...
hehe sa stii ca e dragutz ce ai zis 001_tongue

Naruto:Urasc ramenul face rau la silueta!!
Sakura:Sasuke nushtiu cum sa-ti spun...dar plimba ursul ca-l plac pe Naruto
Ino:Choji...azi pupici pe gratis...si chiar si gratar doar pentru tine dragutzule
Iruka:Copiii azi s-au terminat orele aveti vacanta tot restul anului
Tsunade:Jiraiya dead??Muhhahhaha i'm the one left....( mie chiar mia parut rau de pervy sage...22 naruto's godfather-Spoiler)
Sasuke:Itachi..imi pare rau...vreau sa ma alatur akatsuki...doar pentru tine ca sa ne impacam...si vom cucerii lumea...ba chiar iti dau si sharinganul meu 4

sper sa va placa ^__~
pai....
Sakura: -Naruto spune-mi te rog care este parola noastra ca am uitat-o...sunt atat de uituca...
-Nu ma mai intereseaza sa fiu inaintea lui Ino...sa ma stresez atat....
nu mai vreau sa fiu Ninja....21
Pagini: 1 2
URL de referinta