naruto : Imi vine sa vomit de la atata ramen . nu mai mananc in viata mea :-& !!!
sasuke : firar el itachi , vruia neaparat sa ne certam , eu vruiam sa raman in continuare fratiorul lui mai mic , si acum nu stiu cum sa ii spun .
Tsunade : a inceput sa mi se ia ojaa de pe unghi la cati pumni am dat
Sakura : ce dragut era sasori , pacat ca a murit ...
Gaara : love & peace
Anko : Mi s-a rupt o unchie :13:
Kankuro : mi s-au stricat papusile barbie

(
temari : evantaiul asta a devenit cam mare , ar trebui sa il arunc
Lee : Kage bushin no jutsu !!!
Cam atat

nu prea am inspiratie pe moment
Sakura:Sasuke who?Shikamaru is my love now..
Sasuke:I feel the lovei with Naruto!This does not make me gay..no?
Naruto:Hokages are so lame...Why one of them is my father?

(
Gaara:I'll ever protect U,Temari!
Kiba:Oups...I think i'm allergic at the dogs...:-&
Akamaru:Why everyone call me "dog"....I'm a cat!wtf!
Hinare:Naruto is so like whatever...
Tsunade:Jiraya is hot!
Deidara:You know why I have long hair?Cause I'm a girl!!! Seriously!
Ino:Sakura is my model...

:
Kakashi:You know what I always read?....Playboy!:>
Temari:I think I need i new look!Pink hair is so much better!
Naruto:i fight just for me and i want to be genin forever,damn with hokage
Sasuke:itachi,i trust you,you ar emy brother,i cant kill you
sakura:Offff,Lee want you go with me at ramen?
Gaara:I hate naruto,shes my rival
sasuke-itachi iartama ca am vrut sa te omor nu stiu l ce ma gandeam cred c am fost prea acoperit de frumusetea Sakurei si inteligenta lu Naruto si nu mai eram eu te rog frumos sa ma ierti fratioare(ce tampenie

)
itachi-cum sa nu te iert fratioare mai mic ce esty tu,am vrut doar dragoste si pace ion clan dar asta mi-a scapat
naruto-temari ce zici vii la mn akasa l 7:-> (dupa 5 min) Ten TEn la mn la 8 da? (dupa 5 min)hinata la 9 esty la mn akasa (dupa 5 min) Sakura sunt liber la 10
sakura-fac parte din organizatia anti Sasuke si fan Ino(o_O)
TenTen : Hey Temari , date la oparte de langa Shikamaru , doar nu vrei sa imi furi iubitul !
Sakura : Ino , eu de acum inainte ti-l fac cadou pe Sasuke , nu mai vreau sa ma gandesc la el , e un prost , mai bine m-as duce sa ma casatoresc cu Naruto!
Lee: Sakura! Ce ar fi sa te dai la o parte dintre relatia mea de fratie cu Sasuke, nu vreau sa fie atras de o baba ca tine , uitate cu areti cu rozul acela!
Kakashi: Ohh..cred ca m-am indroggostit de Ino ! Buna Ino , ce ar fi sa iesi cu mine la o intalnire?!
Jiraia: Oh cate femei pe aici ! Dar eu nu sunt atras de ele mai bine m-as gandi la cat d mult imi place sa ma joc cu Naruto si am sa fac o marturisire : De azi inainte ma fac gay!
Sasuke Hey iubito ce ai zice s aiesim undeva?
Sakura m-am saturat de rozul asta.ma vopsesc in verde,mi-ai sta mai bine.
Ino Sunt alergica la flori,le detest.Stranut si fac riduri cand le miros,iar cand le vad imi vine sa ragai.In plus urasc culorile deschise,ador negrul.Ohhh,da sunt opsedata de negru.
Tsunade Jiraya hai la un dans
Jiraya ce de femei.dar parca ar fii niste maimute.Mai bine merg si imi mangai fata catifelata,suava alba si fara niciun rid de sanii enormi ai lui Tsunade.
Lee gai sensei arat bine imbracat in rochita asta roz?
jiraya-of doamne cred ca ar trebui sa imi intind si eu parul cu placa de intins par
orochimaru-se pare ca am nevoie de un sampon cu volum deoarece parul meu e atat de lipsit de volum

naruto-m-am satura sa am tepi in cap de acum o sa imi fac creasta
itachi-m-am saturat de aceasta perelina neagra si parul acesta tot negru de acum o sa imi cumpar haine roz cum ar fi un tutu
tsunade-m-am cam saturat sa mi se zica legendara fraiere de acum in colo vreau sa mi se zica marele porc tonton iar lui tonton sa ii se zica tsunade

(
cam atata nu stiu daca va plac

sasuke says:
De abia astept orele de balet, fiindca am auzit de la bunica Tsunade ca sunt cele mai tari.Si astept sa mearga si Neji cu mine..Neji Vii??
Neji says:
Nu pot draga sasuke caci trebuie sa o iau pe hinata de la magazin si apoi ma pensez si ma epilez.
Sasuke says:
Atunci cu cine ma duc la intrunirea gay?
Sakura says:
Nu pot caci plec cu naruto la un ramen si apoi ma duc la intalnire cu jyraia.
sasuke says:
Atunci cu cine ma duc?
oRORCHIMARU SAYS:
Vino cu mine sasuke si apoi ne vom juca cu calutii si cu kabuto.
Sasuke says:
Uraaaaa!!! am gasit pe cineva non-idiot sa vina la intrunirea gay.
cam asta ar fi..nu ma inspiratie.

Bun...revin si yo cu niste idei noi!
Sakura>Hah...a spus cineva ca eu vreau sa se intoarca Sasuke?Pentru numele Rasengan-ului...tipul ala ma calca pe nervi.Toata ziua..nu stie altceva decat "o sa ma razbun".Nu e decat un obsedat dupa putere.Ah..sa nu uit.Paru nu ii sta bine deloc.
Naruto>Renunt la viata de ninja.Un stres total!Neuronii mei blonzi nu suporta tot acest chin.Zilnic trebuie sa fiu in alerta...mai ales ca desteptu ala de Byakuku(Kuchiki:-zbang-.Idiotule...in primul rand sunt Byakuya si in al doilea rand sunt in Bleach si ma lupt cu Ichigo).A da...gomen,gomen.Ma apuc de magie.Stiu ca Lina are nevoie de un partener...e cam prostuta(Lina-Ce ai zis?Dragonu Sclav!)
Orochimaru>Ssss...toti serpii sunt veninosi?Sss...m-am muscat de limba.
Sasuke>Asta e viata mea,este si buna si rea!Dar e mai bine fara Karin in ea.Hai fetito..ShuShu de langa mine.Singura mea iubire...este Consuela!
E sa incerc si eu
Shikamaru: EVERYBODY LET"S PARTY AND DANCE ALL NIGHT!!!! (scuzati caps lock-ul dart e
pentru efect

)
Sasuke: Sorry girls, I'm in love with Naruto.
Neji: Am cel mai frumos par din toata Konoha.
Itachi: singing "I feel pretty, oh so pretty, i feel pretty and witty an gaaaaaaaay" (asta nu e ideea mea ci provine de aici:
![[Image: th_normal_I_feel_pretty_by_shiftymoof.jpg]](http://s22.photobucket.com/albums/b344/sushigirl03/naruto%20funny/th_normal_I_feel_pretty_by_shiftymoof.jpg)
Deidara: "Itachi imprumuta-mi niste sampon si niste balsam"
Orochimaru: Mi-e frica de serpi.
Naruto: Ramen-ul nu e bun pentru tine pentru ca din cauza lui iti apar pe fata niste urme care seamana cu mustatile de pisica.
Sasori: I want to be a real boy
momentan atat poate ma mai gandesc si la altele
Ja ne