Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Emisiune
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Mi-a venit o idee sa facem la iarna, de sarbatori, la ora de maxima audienta pe animezup, o conferinta pe mess in gen de emisiune-talkshow cu tema Anime si Manga.

Voi ce spuneti? Sunteti pentru emisiune?
Este o idee excelenta. Am putea sa dam un email tuturor membrilor de pe animezup sa fie la o anumita ora pe site, astfel am putea dobora si recordul de cei mai multi online hug . Dar o chestie nu am inteles...unde se va tine...shoutbox-ul nu cred ca ar suporta si nu stim id-ul tuturor membrilor.....dar ideea e excelenta :36:
Am specificat ca nu pe site ci pe conferita YM
Ma indoiesc sa se pastreze topicul... we all know each other si ar sfarsi printr-un soi de party online, not really a talkshow...

Btw, me hates talkshows, but I voted for, ever since I'd like to see what an online party might mean. ^^ Ah, dar ar fi bine sa nu fie chiar in ajun sau prima zi de craciun... nu de alta, dar e ajunul/boxing day... timp de socializat cu prietenii zilnici si pijamalele pufoase, si ciocolata calda... si zgaitul la luminile din brad, si... well... no time for long internet chats ;)
URL de referinta