Animezup - forum manga si anime

Full Version: Rasengan vs Chidori
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Pai aleg ressengan.
1.Este folosita de naruto
2.a invatat-o cu greu
eu aleg chidori deoarece mi se pare mai puternic decat rasengan deoarece in lupta dintre sasuke si naruto sasuke l-a invins pe naruto cu chidori.da poate ca chidori se invata mai usor decat rasenganul dar eu cred ca asta este totusi un avantaj.
chiar daca rasengan e folosit de naruto si invatat cu greu mie nu imi pasa deoarece eu cred ca chidori este mai puternic asa cum este si sasuke si rasengan parca ar fi o mingiuca>_<
deci votul meu merge la chidori
atata am avut de zis si astai care fac spam sa editeze adica putin mai sus de unde am postat eu
da stiu nu sunt moderator dar vreau sa va ajut^^"
si acele care a facut spam este:qoeen_of_anime
deci editeaza si spune de ce alegi rasengan nu dai acolo un raspuns ca :a invatat cu greu ai putea sa zici ca a invatat cu greu de la un maestru etc ca doar nu de la lupi a invatat
intelegi tu
ja nebye
Pai eu aleg chidori. De ce? Pare a fi mai puternica decat Rasengan. Nu conteaza cat de greu a fost pana ca Naruto sa invete Chidori. El pana in prezent nu a reusit sa-l mai perfectioneze (si da stu de RasenShuriken) dar ma refer ca nu a reusit sa il duca la o forma mai avansata de exemplu cum a facut Sasuke cu Chidori.
Eu cel putin stiu ca am fost impresionata cand am vazut pentru prima data Chidori-ul. Chiar si la aspect e mai interesant decat Rasengan-ul. Dar asta nu conteaza. Oricum eu aleg Chidori.
eu aleg rasenganu. mai ales RasenShuriken. deoarece in lupra cu kakuzu naruto ii ia 2 vieti cu rasenganul. ma indoiesc ca chidori iar fi luat doua vieti lui kakuzu.4
Pages: 1 2 3
Reference URL's