Presupun ca stiti deja de aceste 2 tehnici care sunt folosite de personajele noastre dragi din serial ( Naruto si Sasuke )
Acuma ramane sa vedem ce parere aveti voi despre ele , ce credeti despre ele , pro si contra , care ar fi ceea mai buna si mai ales DE CE credeti acest lucru . :->
Mai mult info aici :
-
Chidori Info
-
Rasengan Info
Now here's a pic with chidori
si una cu rasengan
Acuma ramane doar sa spuneti voi niste pareri ...

Kronos ne-ai pus aici niste optiuni din care e greu de ales.
Mie imi plac amandoua tehnici dar cred ca mai mult imi place Rasengan pentru ca e folosit de Naruto si mi se pare ca e mai puternic.
Altceva ce sa spun

Yo nu sunt de aceiasi parere cu Tatakai.Dintre cele doua optiuni,yo aleg Chidori pentru ca este folosita de Sasuke(my luw) si din cate imi aduc aminte...asa l-a invis pe Gaara.Asa ca aleg Chidori

Hmm este o alegere destul de grea,pentru ca ambele tehnici sunt foarte puternice.
Daca nu as fi citit manga,cred ca as fi ales Chidori,pentru ca este o tehnica foarte puternica,insa acum ca m-am documentat am sa aleg Rasenganul,deoarece poate fii folosita de mai mult de trei ori cum o face Sasuke in prima serie,si mi se pare ca este mai puternica.Pe langa asta,in manga,Naruto reuseste sa imbunatateasca Rasneganul transformandu-l in RasenShuriken,care daca nu ma insel ar face cam cat 3 Rasenganuri la un loc,iar aici din nou poate fii facuta de mai multe ori,epuizand doar chakra.
Pe cand Chidori,poatre fii facut doar de doua ori in conditia lui Sasuke,iar de trei ori cu Cursed Seal.Cu toate ca el il dezvolta mai mult in Shippuuden,RasenShuriken este o tehnica pe care nici Yondaime nu a reusit sa o termine.
Din cate observati,Ransengan da cele mai multe avantaje asa ca am de gand sa aleg Rasenganul la aceasta "confuruntare".
Go Rasengan!
Deacord cu Takeru in esenta. Rasenganul e o tehnica net superioara.Principalul motiv e : chidori e un atack bazat pe lighting chakra si atat . Pe cand rasenganu` nu are o forma bine definita , atackul putand fii diferit in functie de capabilitatile creatorului. Exemplu` graitor e shuriken rasengan. In acest atack exista 2-3 tipuri de chakra.In plus, Naruto nu e limitat la un anumit nr de atackuri ca Sasuke .
Mie sincer imi place mai mult Chidori nu pt. ca e mai puternic sau mai slab decat Rasengan , pur si simplu imi place ( desi recunosc ca Rasengan-ul este mai puternic , atata timp cat este folosit de un expert

)
So Chidori is my favourite

in mare parte, sunt cam la fel, doar ca diera in modul de creare. Chidori este element manipulation, in timp ce Rasengan este shape manipulation.. dar prefer Rasengan, pt faptul k devine foarte puternic knd este alcatuit si din shape si din elemen manipulation, si anume Fuuton Rasengan (cei care au citit manga stiu ce efect a avut asupra lui Kakuzu).
hehe
Varianta corecta este Rasengan...Rasengan este un jutsu de vant ceva de genu...iar chidori este lightning...daca e adevarat ceea ce a zis Kakashi si Yamato chidori este inferior rasenganului....Lightning este slab impotriva chakrei vant....dupa cate a zis yamato...stiti voi ca si lupta din sasuke si deidara...
eu aleg rasengan... ^__^ noo ooffense

Hooray ... >.< Rasengan xD
Reason ...

Lighting < Wind :25:
Si oricum, cu puterea lui Kyuubi 8->
Chidori n-are sanse >.<
Atunci Naruto a "pierdut" din doua motive xD
- Trebuia sa fuga sasuke sa faca Shippuuden-ul

- Daca era Kyuubi [cu control deplin 8->] nu rata, ci il omora xD
+ I'm not a Sasuke fan >.<
Si oricum Naruto cu Oodama rasen shuriken [parca

]...
E de neinvins

so ...
Rasengan rocks ^^
Rasengan este cea mai buna tehnica si nu pt ca zic eu...Ganditi-va ce putere are Rasen-Shuriken sau Rasengan Shuriken (un nume din 2) pe langa Chidori...si inca nu o stapaneste nimeni calumea, nici macar Naruto... sa speram ca pe viitor o va stapanii ...